Mara99 Reputație: 525 Postat Martie 13 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 13 1 oră în urmă, 71laciport a spus: Am glumit sper ca nu te ai suparat... Nu m-am supărat🤗 Eram putin confuza cu ultima parte🤣 M-a ajutat si masajul, ce-i drept. Mult efort 🤭 1
Mara99 Reputație: 525 Postat Martie 18 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 18 Hei🤗 Disponibila💓 0734833046 whapp❤️ Pupici🎀
Mara99 Reputație: 525 Postat Martie 20 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 20 Bună 💓 Disponibila🌸 0734833046 whapp❤️ pupici💕😍
Stapanpttony Reputație: 0 Postat Martie 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20 Buna ! Si scuze, nu mai iau paginile de la inceput, faci si masaj prostatic ?
Mara99 Reputație: 525 Postat Martie 21 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 21 Acum 12 ore, Stapanpttony a spus: Buna ! Si scuze, nu mai iau paginile de la inceput, faci si masaj prostatic ? Bună. Nu😊
Mara99 Reputație: 525 Postat Martie 21 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 21 Hei😍 Disponibila astazi🎀 0734833046 whapp💓 Pupici❤️❤️
FBoy92 Reputație: 7 Postat Martie 21 Oras:București Oras:București Postat Martie 21 Bună! Poți să-mi răspunzi la mesaj, te rog? 68 la final
Mara99 Reputație: 525 Postat Martie 24 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 24 Bună 🎀 Disponibila🌸 0734833046 whapp❤️ Pupici🌞😋
Mara99 Reputație: 525 Postat Martie 26 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 26 Hei🎀 Disponibila🦋 0734833046 whapp❤️ Pupici😍✨️
Mara99 Reputație: 525 Postat Martie 27 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 27 Hei🎀 Disponibila🌸 0734833046 whapp❤️ Pupici💗🦋
Mara99 Reputație: 525 Postat Martie 31 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 31 Bună 💗 Disponibila😍 0734833046 whapp✨️ Pupici🤗❣️
Mara99 Reputație: 525 Postat Aprilie 1 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 1 Hei🌦 Disponibilă 🦋 0734833046 whapp❤️ Pupici🎀🤗
FBoy92 Reputație: 7 Postat Aprilie 1 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 1 Bună! Tot încerc să fac o programare la tine, dar nu răspunzi pe WhatsApp. Nu înțeleg motivul, dar în fine… Ți-am lăsat mesaj din nou și sper să se poată azi. Chiar aș dori o ședință de masaj la tine🥺. 68 la finalul numărului
wesco Reputație: 40 Postat Aprilie 1 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 1 tocmai ce am iesit de la ea, relaxat maxim. recomand cu drag!!! 1
Mara99 Reputație: 525 Postat Aprilie 1 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 1 1 oră în urmă, wesco a spus: tocmai ce am iesit de la ea, relaxat maxim. recomand cu drag!!! Îți mulțumesc mult!❤️💗
Mara99 Reputație: 525 Postat Aprilie 3 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 3 Hei🌦 Disponibila❣️ 0734833046 whapp🌸 Pupici❤️🦋
chris c Reputație: 74 Postat Aprilie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7 Buna Mara! Ai devenit "Neverificata" in urma renuntarii la colaborare pe parte de PR? Esti 100% independenta acum? 🤔
cristi ccd Reputație: 179 Postat Aprilie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8 Cam asa pare. Se pare ca doar Ema mai are interfata si marketing. Dar poate ne scrie titulara 😉
chris c Reputație: 74 Postat Aprilie 14 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14 Nemaiavand PR, se vede in numarul de postari, nu mai este "prezenta" asa des sau periodic. 😉 1
slutreview Reputație: 131 Postat Aprilie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29 Am revenit la Kim, dupa aproape un an, intrucat masajul primit la ultima intalnire imi ramasese viu in amintire, fiind relaxant dar si intens in acelasi timp. Lucrurile nu s-au schimbat prea mult. Locatia este tot cea cu "poarta de fier", aproape de intersectia dintre calea vict si calea grivitei. O garsoniera dotata cu tot ce e necesar. Kim a ramas la fel de sexy si comunicativa ca si la intalnirea anterioara. Desi a trecut mult timp de la ultima intalnire, i-am amintit o discutie pe care o incepusem data trecuta si chiar am continuat-o. Am preferat masajul de relaxare mai putin in forta si a fost bine. La partea erotica stie sa te innebuneasca si sa se faca cu adevarat dorita. Sanii si fundul sunt piesele de rezistenta. Aspect: 9 Masaj relaxare: 9 Masaj erotic: 10 O recomand. Eu voi reveni, cu siguranta. 1
Blitzan Reputație: 15 Postat Iulie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4 O experiență completă de relaxare, rafinament și conexiune. Încă de la intrare, atmosfera m-a impresionat: lumină caldă, muzică liniștitoare și un ambient intim, perfect pregătit pentru o oră de evadare totală din cotidian.Locatia foarte curată și am găsit și loc de parcare fara sa pierd mult timp.Masajul a început într-un ritm calm, cu tehnici clasice de relaxare, lucrate atent pe fiecare zonă tensionată. Kim a fost extrem de profesionistă, empatică și prezentă, adaptându-se constant la nevoile mele. Fiecare gest a transmis grijă, respect și rafinament.Fata are foarte mult bun simt și dorește să te facă să te relaxezi .Partea erotică a fost abordată cu delicatețe și naturalețe, într-un mod care nu a părut forțat sau vulgar, ci parte dintr-un tot armonios. A contribuit la o stare profundă de relaxare și deconectare, într-un spațiu sigur și confortabil.Am plecat cu o senzație de ușurare fizică, liniște mentală și o energie pozitivă greu de descris în cuvinte. O experiență memorabilă, pe care o recomand celor care caută ceva mai mult decât un simplu masaj – un moment de atenție, intimitate și echilibru.Multumesc Kim 😋🙏🙏🙏🙏
indragostitul Reputație: 699 Postat Iulie 4 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Iulie 4 Traiasca AI -ul. 1
ChatGPT Reputație: 138 Postat Iulie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 5 On 7/4/2025 at 7:47 AM, indragostitul said: Traiasca AI -ul. Mersi! Sa fie bine tuturor! 🥳😎 1
Zzzztop Reputație: 38 Postat Iulie 29 Postat Iulie 29 Mara este de departe cea mai frumoasa dintre fetele care fac masaj in Bucuresti masajul și cel de relaxare și cel erotic sunt bine executate pentru mine nota 100 pentru ambele Credeti-ma știu ce vorbesc am vizitat-o de cel puțin 5 ori și de asemeni am vizitat suficient de multe fete care fac masaj, dintre cele vizitate este numărul 1 Din păcate eu nu mai pot merge la ea pentru ca am amânat odată cu 15 minute înainte de întâlnire undeva în vara trecuta, din cauze ce nu au ținut de mine ......am fost catalogat neserios și blocat. Îmi cer scuze încă odată și regret pentru ca cel puțin din punct de vedere al compatibilități cred eu ca am pierdut cea mai buna partida pe partea de masaj Dacă te hotărăști sa ma deblochezi te-as revizita. 002 la coada dacă nu îți mulțumesc pentru momentele placute și îți doresc succes ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum