Mara99 Reputație: 513 Postat Iunie 8, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 8, 2021 O seara frumoasa! Ati fost minunați! Pe mâine 🥰🥰❤️
Mara99 Reputație: 513 Postat Iunie 9, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 9, 2021 Pe mâine, dragilor! Ați fost minunați! O seara frumoasa! ❤️🥰
Mara99 Reputație: 513 Postat Iunie 10, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 10, 2021 Pe mâine, dragilor! O seara frumoasa! 🥰
Mara99 Reputație: 513 Postat Iunie 11, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 11, 2021 Dragilor, loculețe libere mai am începând cu ora 17! Pupici 🥰🥰
Mara99 Reputație: 513 Postat Iunie 15, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 15, 2021 Loculețe libere începând cu ora 17 🥰🥰
Mara99 Reputație: 513 Postat Iunie 16, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 16, 2021 Neața! Loculețe începând cu ora 15! Pupici 🥰🥰
Mara99 Reputație: 513 Postat Iunie 16, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 16, 2021 Pe mâine, dragilor! O seara frumoasa! 🥰🥰
jverne Reputație: 41 Postat Iunie 24, 2021 Oras:Aiurea prin viata Oras:Aiurea prin viata Postat Iunie 24, 2021 O domnisoara foarte tinerica dintr-o locatie cu cel putin alte 2 fete. Masajul de relaxare e invatat dupa ureche si e facut destul de ferm, uneori in locuri interzise, cum ar fi in spatele genunchilor. Cu putina bunăvoința ar putea invata. Avantajul ei este corpul tinar si foarte bine facut. Masajul erotic e salvat de body masaj unde se plimba cu corpul ei peste client intr-un mod destul de placut. Daca ar fi mai relaxata ar avea sanse sa fie o experienta placuta. 1 1
Mara99 Reputație: 513 Postat Iunie 24, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 24, 2021 1 oră în urmă, jverne a spus: O domnisoara foarte tinerica dintr-o locatie cu cel putin alte 2 fete. Masajul de relaxare e invatat dupa ureche si e facut destul de ferm, uneori in locuri interzise, cum ar fi in spatele genunchilor. Cu putina bunăvoința ar putea invata. Avantajul ei este corpul tinar si foarte bine facut. Masajul erotic e salvat de body masaj unde se plimba cu corpul ei peste client intr-un mod destul de placut. Daca ar fi mai relaxata ar avea sanse sa fie o experienta placuta. Îți mulțumesc pentru vizita 🤗 Voi tine cont de cele spuse Te pup 🥰
Mara99 Reputație: 513 Postat Iunie 24, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 24, 2021 Acum 1 minut, scrappy241 a spus: Poze? Am poze pe forum. Te poți uita in spate, sigur găsești 😄
bastos01 Reputație: 451 Postat Iunie 29, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Iunie 29, 2021 On 6/22/2021 at 12:29 PM, Mara99 said: Hello! Joculețe libere începând cu ora 16:30! Pupici🥰 ce fel de jocuri, oferi FK cu pupaza ? 🙂 1 1
Mara99 Reputație: 513 Postat Iunie 29, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 29, 2021 Acum 2 ore, bastos01 a spus: ce fel de jocuri, oferi FK cu pupaza ? 🙂 Hahahahah!! Upsss!! Eroare de scriere! 🤣 Nu, nu ofer FK cu "pupaza". Ofer ceva mai bun de atât 🤭
dantas Reputație: 155 Postat Iunie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2021 Acum 2 ore, Mara99 a spus: Ofer ceva mai bun de atât 🤭 Dezvolta...
Mara99 Reputație: 513 Postat Iunie 29, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 29, 2021 Acum 16 minute, dantas a spus: Dezvolta... Erotism, pasiune și dedicare în serviciile pe care le ofer! Servicii care sunt doar de masaj! O zi minunata să ai! 🤗
bastos01 Reputație: 451 Postat Iunie 29, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Iunie 29, 2021 4 hours ago, Mara99 said: Hahahahah!! Upsss!! Eroare de scriere! 🤣 Nu, nu ofer FK cu "pupaza". Ofer ceva mai bun de atât 🤭 Fara pupaza, viata e pustiu 1 1
bastos01 Reputație: 451 Postat Iunie 29, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Iunie 29, 2021 4 hours ago, Mara99 said: Hahahahah!! Upsss!! Eroare de scriere! 🤣 Nu, nu ofer FK cu "pupaza". Ofer ceva mai bun de atât 🤭 🙂 1 1
Mara99 Reputație: 513 Postat Iunie 29, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 29, 2021 Acum 20 minute, bastos01 a spus: 🙂 Îți mulțumesc pentru sfat! Voi ține cont de el și... Imi voi lua și eu o pupăză, sa nu mai fie viata pustie 🤣 Te pup😘
bastos01 Reputație: 451 Postat Iunie 30, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Iunie 30, 2021 On 3/15/2021 at 11:07 AM, Mara99 said: Sper ca am mai elucidat misterul 🤗 Si pupaza unde e? 1 1
Mara99 Reputație: 513 Postat Iunie 30, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 30, 2021 Acum 11 minute, bastos01 a spus: Si pupaza unde e? În copac... 🤣
bastos01 Reputație: 451 Postat Iunie 30, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Iunie 30, 2021 23 minutes ago, Mara99 said: În copac... 🤣 Toamna se scutura nucu' La femei le canta cucu' Noaptea mie mi-ar placea Sa-mi cante pupaza 1 1
broski69 Reputație: 35 Postat Iulie 17, 2021 Postat Iulie 17, 2021 Am fost chiar astazi la Kim dorind sa ma rasfat putin. Pe scurt, absolut de revenit fara doar si poate. Programare foarte foarte usoara, schimbat cateva mesaje pe whatsapp, primit adresa exacta cand am ajuns la locatie. Kim, o fata frumusica si o prezenta placuta, slim si bronzata cu un corp tinerel si fit Am stat cu ea la o tigara si o conversatie placuta, am rugat-o eu sa fac un dus (nu stiu daca e mandatory, dar pe caldurile astea ar trebui sa fie), a facut si ea dupa mine si am trecut la treaba. Masajul de relaxare am rugat-o sa nu fie prea tare avand eu niste probleme musculare, si a fost super super. Am apreciat mult ca a pus accent pe coapse, gambe si fese, si a fost un masaj de relaxare care chit ca venisem la masaj erotic si chit ca aveam o fata super draguta dezbracata deasupra mea, efectiv am fost cufundat in partea de relaxare. Pana a inceput sa se unduiasca cu corpul ei pe spatele meu si de acolo m-am infierbantat mai tare ca pe drumul in canicula asta. Masajul erotic fix ce trebuie, atingeri senzuale, slow, cat sa ma urc putin pe pereti, mult eye contact (si are si niste ochi superbi ❤️ ) permisiva la atingeri (intrebat inainte fiind prima data, sa nu avem momente neplacute) si, fara sa detaliez prea mult, am ramas lesinat pe pat vreo 2 minute de bine ce m-am simtit. Ca sa fie regulamentar: Locația — 9 (nu stiu ce ar fi 10 .... dar nu pot sa depunctez ceva in mod special) Faptura — 9 (subiectiv, desigur, fiecaruia ii place ce ii place iar perfectiunea - 10 - nu exista) Igiena — 10 Masaj relaxare — 9 (probabil ca daca te duci la masaj suedez non-erotic acolo ar fi de 10) Erotism + GFE - 8.5 (aici sincer nici eu n-am foarte multa experienta, am fost la cateva fete doar, a fost si prima data cand am fost la Kim dar cred ca e putin room for improvement - totusi, m-am simtit excelent!) 150/h cadoul fiind inainte de ora 16 Multumesc frumos Kim si clar o sa revin cu drag 1 1
Mara99 Reputație: 513 Postat Iulie 17, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 17, 2021 Acum 17 minute, broski69 a spus: Am fost chiar astazi la Kim dorind sa ma rasfat putin. Pe scurt, absolut de revenit fara doar si poate. Programare foarte foarte usoara, schimbat cateva mesaje pe whatsapp, primit adresa exacta cand am ajuns la locatie. Kim, o fata frumusica si o prezenta placuta, slim si bronzata cu un corp tinerel si fit Am stat cu ea la o tigara si o conversatie placuta, am rugat-o eu sa fac un dus (nu stiu daca e mandatory, dar pe caldurile astea ar trebui sa fie), a facut si ea dupa mine si am trecut la treaba. Masajul de relaxare am rugat-o sa nu fie prea tare avand eu niste probleme musculare, si a fost super super. Am apreciat mult ca a pus accent pe coapse, gambe si fese, si a fost un masaj de relaxare care chit ca venisem la masaj erotic si chit ca aveam o fata super draguta dezbracata deasupra mea, efectiv am fost cufundat in partea de relaxare. Pana a inceput sa se unduiasca cu corpul ei pe spatele meu si de acolo m-am infierbantat mai tare ca pe drumul in canicula asta. Masajul erotic fix ce trebuie, atingeri senzuale, slow, cat sa ma urc putin pe pereti, mult eye contact (si are si niste ochi superbi ❤️ ) permisiva la atingeri (intrebat inainte fiind prima data, sa nu avem momente neplacute) si, fara sa detaliez prea mult, am ramas lesinat pe pat vreo 2 minute de bine ce m-am simtit. Ca sa fie regulamentar: Locația — 9 (nu stiu ce ar fi 10 .... dar nu pot sa depunctez ceva in mod special) Faptura — 9 (subiectiv, desigur, fiecaruia ii place ce ii place iar perfectiunea - 10 - nu exista) Igiena — 10 Masaj relaxare — 9 (probabil ca daca te duci la masaj suedez non-erotic acolo ar fi de 10) Erotism + GFE - 8.5 (aici sincer nici eu n-am foarte multa experienta, am fost la cateva fete doar, a fost si prima data cand am fost la Kim dar cred ca e putin room for improvement - totusi, m-am simtit excelent!) 150/h cadoul fiind inainte de ora 16 Multumesc frumos Kim si clar o sa revin cu drag Îți mulțumesc foarte mult pentru vizita 🥰 Și tu ești un om minunat. Te aștept oricând cu drag 🤗
Mara99 Reputație: 513 Postat Iulie 18, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 18, 2021 Neața! Disponibila in 60 de minute! Whattasp 0734833046 😍❤️
maistrul Reputație: 12 Postat August 21, 2021 Postat August 21, 2021 Dupa experienta nefasta acum o saptamana cu un club de masaj, am ajuns in camera domnisoare Kim/Mara99 si cu toate ca a fost prima mea experienta de masaj, nu regret nimic. Mara este o fata atat de placuta ca prezenta, vorbea cu mine deschis si parea ca ne stim de o vreme. Eu sunt genul care rezista in actul sexual si a fost mai dificil sa termin cu ea doar prin masaj, dar am reusit pana la urma si m-a impresionat pentru ca s-a luminat la fata cand am terminat deoarece nu voia sa plec dezamagit. Stiu ca ma repet, dar fata are o atitudine si o personalitate super, iar pentru asta si masajul de relaxare, o recomand! - locatie 8, doar pentru ca e mai greu sa te deplasezi fara masina acolo, dar apartamentul arata foarte bine, iar la dus am primit de toate. - aspect 9, arata bine fata si are niste ochi foarte frumosi - igiena 10 - masaj 9, facut cu forta - masaj erotic 8 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum