Georgescul Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2023 Partajează Postat Iulie 8, 2023 Nu stiu cum au contactat-o colegii pe watsapp, ca nu are pe nici unul din numerele de sus. Eram curios de ea, dar mie imi miroase a peste.. Link spre comentariu
marius 97 Reputație: -588 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Alba Oras:Alba Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 7 minute, Georgescul a spus: Nu stiu cum au contactat-o colegii pe watsapp, ca nu are pe nici unul din numerele de sus. Eram curios de ea, dar mie imi miroase a peste.. Nu are așa ceva. 1 Link spre comentariu
Georgescul Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2023 Partajează Postat Iulie 8, 2023 11 minutes ago, marius 97 said: Nu are așa ceva. Watsapp sau 🐟? Ai fost la ea? Link spre comentariu
Membru Premium nightstar Reputație: 4234 Postat Iulie 8, 2023 Disponibila Disponibila Membru Premium Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 19 minute, Georgescul a spus: Nu stiu cum au contactat-o colegii pe watsapp, ca nu are pe nici unul din numerele de sus. Eram curios de ea, dar mie imi miroase a peste.. Eu nu va înțeleg mai oameni buni de ce naiba nu vă uitați și citiți cu atenție recenziile ?!! Am specificat și mai demult că fata lucrează doar pe apeluri sau SMS și fără programări e mai mult cu "primul venit primul servit" Hai baftă sa prinzi un loc 😉👍 1 Link spre comentariu
Good179 Reputație: 5 Postat August 22, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat August 22, 2023 Ea sau colega ei Roxana presteaza și anal? Link spre comentariu
Pepe45 Reputație: 81 Postat August 22, 2023 Oras:România Oras:România Partajează Postat August 22, 2023 Acum 2 ore, Good179 a spus: Ea sau colega ei Roxana presteaza și anal? De Roxana știu că nu face. Mai exact cu mine nu face, nu știu cum e cu alții. Link spre comentariu
Good179 Reputație: 5 Postat August 22, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat August 22, 2023 Acum 40 minute, Pepe45 a spus: De Roxana știu că nu face. Mai exact cu mine nu face, nu știu cum e cu alții. Mersi de informare Link spre comentariu
Membru Premium nightstar Reputație: 4234 Postat August 22, 2023 Disponibila Disponibila Membru Premium Partajează Postat August 22, 2023 Nu prestează anal fetele !! Link spre comentariu
Futureman Reputație: 320 Postat August 22, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 22, 2023 Se poate si finalizare orala? 2 Link spre comentariu
Pepe45 Reputație: 81 Postat August 22, 2023 Oras:România Oras:România Partajează Postat August 22, 2023 Acum 5 ore, Futureman a spus: Se poate si finalizare orala? Din ce stiu eu raspunsul e tot negativ. Cu Roxana. La Ana nu am fost. Link spre comentariu
Membru Premium nightstar Reputație: 4234 Postat Septembrie 27 Disponibila Disponibila Membru Premium Partajează Postat Septembrie 27 A schimbat locația gagica numai este in spate pe Calea Dumbrăvii, e și ea în Avantgarden acuma😅. Prestația la fel de buna, nu am observat schimbări doar abordarea asta prin apeluri telefonice este enervantă rău pt că e după norocul fiecăruia. Am insistat puțin până am prins "semnal" la ea, dar s-a meritat până la urmă, ca de obicei "flăcări și scântei"😉 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum