zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 21, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 44 minute, unsuflet a spus: Va rog sa veniti sa va luati oole de la mine din frigider. S-au stricat de la atata asteptare. Domnita a plecat de la Timisosra la Oradea, dar trenul nu a optit in halta noastra.😪 Și cu tinerețea feblețea @Raissaaaaaa Cf fata deja amenajează locul oe balcon , am vb cu meșterii luni se apuca de făcut ceva frumos ptr a putea locui alături de dansa … pff iar te dai la altele …🤦🏻♂️ 1 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 2 minute, zerrcore a spus: Și cu tinerețea feblețea @Raissaaaaaa Cf fata deja amenajează locul oe balcon , am vb cu meșterii luni se apuca de făcut ceva frumos ptr a putea locui alături de dansa … pff iar te dai la altele Fetelor nu le place sa se mentioneze alte nume pe topicul lor. Daca vrei, iti raspund in particular. Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2022 Partajează Postat Iunie 7, 2022 @lidia20 chiar ne-ai uitat de tot?😔 Noi nu te-am uitat, baietii mai discuta din cand in cand despre tine. Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Iunie 7, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Iunie 7, 2022 Acum 2 ore, unsuflet a spus: @lidia20 chiar ne-ai uitat de tot?😔 Noi nu te-am uitat, baietii mai discuta din cand in cand despre tine. Vine vine ea curând și la Arad , trebuie deschid un topic de făcut invitații la fete și ele sa vadă dacă au concurenta in oraș , dacă găsesc cazare cât de dorite sunt , chestii de genul dar norocul nostru și baza sunt in tine ca mereu ne aduci in oraș , numai bunaciuni 👏🌏🥂 te saluta doc 💉 Link spre comentariu
poing159 Reputație: 116 Postat Iunie 11, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 11, 2022 Lidia te așteptam cu nerabdare 😜😂🙈 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Iunie 11, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Iunie 11, 2022 @lidia20 fa un efort și convinge o pe @paula26 sa veniți sa vizitați Aradul , am zeci de prieteni , sute de amici , care vor și le e Rușine sa spună ca vor neaparat sa vizitați orașul , cu siguranța veți avea parte de sogori faini și adevărați și nu va faceți griji de concurenta sau altceva voi sunteți topul , spuma cum se spune , am zis sa fac aceasta remarca delicata și fascinanta … eu zic sa luati in calcul luna Iulie , voi fi și eu in oraș și sigur nu veți rămâne dezamăgite , după ce ajungeți in orașul acesta fain cu drag va pupam și va așteptăm cum , zicea și fratele @unsuflet unul dintre membrii de vaza ai acestui oraș numai ne ocoliți ca sunt și aici băieți pregătiți și cu bani in oraș😋 chiar dacă e un oraș mic sunt oameni deschiși aici … speram intr o vizita , și un timp îndelungat de stat măcar 2,3 săptămâni sa aibe toți cum sa poată sa va viziteze , căci in primele zile veți fii full cu siguranța. De ex unii vor lua libere zile de la munca cei care au job uri … @Dolaru_arad poftim așa se face invitație deschisă la fete de top și le mai și trimiți un sms in private asta o fac cei care pot și nus însurați sau au idile prin frumoasa noastră urbe 🥂 sa auzim de bine și va rugam din suflet vizitați ne nu ne mai ocoliți !!! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum