Sari la conținut

🔥🔥STEFANIA CEL MAI BUN ORAL 0771072748 🔥🔥

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Tocmai ce am sosit în orașul vostru și îmi doresc sa mă primiți cu brațele deschise și o poftă nebună de sex. 
Sunt Ștefania, am 20 de ani, nu am mai lucrat pe această platformă de anunț până acum motiv pentru care nu am sa va las o lista de recenzii. Va astept pe voi sa ma vizitati, sa gustati din fiecare parte a corpului meu cu incredere si sa ma ajutati cu o recenzie. Imi place sa cred ca fac un oral de exceptie si ca iti voi face genunchii sa tremure 🥰
As prefera metoda de contact,whatsApp 0771072748, cu mentiunea pana la ce ora va pot raspunde la mesaj, ziua si ora in care doriti programare. 

🌺 Sex normal obligatoriu protejat

🌺Sex oral neprotejat/protejat (pentru a fi oralul neprotejat nu trebuie sa existe scurgeri sau mirosuri)  

🌺Pozitia 69 

🌺Sarut pe buze (nu fac FK) in functie de persoana  

🌺Deepthroat 🌺Sex intre sani  🌺 Sex in diferite pozitii, propun si accept de asemenea propuneri de pozitii 🌺  accept cunnilingus/annilingus 🌺 nu practic anal  

🌟🌸🌺 200 lei o finalizare 

🌟🌸🌺 300 lei o ora ( 1 sau 2 finalizari )  

Astept sa ma descoperiti , sa imi spuneti ce si cum va place ❤️❤️ . Sunt pro client si doresc ca intalnirea sa fie una foarte reusita si placuta de ambele parti in aceste cateva zilee in care voi sta aici 🌸

Start sexxx 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

• Like 2
Vizitator mperfomance
Reputație: 0
Postat
Acum 1 oră, raulpop1503 a spus:

Finalizare orala faci?

Face da cică 100 in plus 🤷

Vizitator mperfomance
Postat
Acum 1 oră, Stefania_69 a spus:

Da baby 🔥. Pentru detalii legate de cat costa acest serviciu te rog sa ma suni. 

Dar dacă îl spui aici sa știe toți crezi ca e ceva? 

• Oras:Cluj
Postat
22 hours ago, mperfomance said:

Face da cică 100 in plus 🤷

100 imi spunea ca este ON, oare CIM este inclus ? sau mai costa si acesta ceva ?

Postat

Asa cum am spus in prima postare, oralul este neprotejat in functie de igiena si nu costa extra,specifiam daca era. 
CIM  este 100 in plus. 💋💋💋💋💋💋💋

Vizitator mperfomance
Postat
Acum 1 oră, xpsvista a spus:

100 imi spunea ca este ON, oare CIM este inclus ? sau mai costa si acesta ceva ?

Nu cim e extra, dar uite ca a răspuns si fata🙋‍♂️

Postat
1 hour ago, Stefania_69 said:

Asa cum am spus in prima postare, oralul este neprotejat in functie de igiena si nu costa extra,specifiam daca era. 
CIM  este 100 in plus. 💋💋💋💋💋💋💋

Aa am inteles gresit, ok :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...