DenisseMal Reputație: 1 Postat Martie 17, 2021 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Postat Martie 17, 2021 Bună.sunt nouă, însă sper să ajungem să ne cunoaștem mai bine☺️pentru răsfăț și detalii vă aștept la Nr de telefon afișat. Pupici
DenisseMal Reputație: 1 Postat Martie 17, 2021 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat Martie 17, 2021 Acum 20 minute, DenisseMal a spus: Bună.sunt nouă, însă sper să ajungem să ne cunoaștem mai bine☺️pentru răsfăț și detalii vă aștept la Nr de telefon afișat. Pupici Va rog nu sunați cu privat. Eventual putem vorbi și pe WhatsApp
Vizitator alin2020 Reputație: 0 Postat Martie 17, 2021 Postat Martie 17, 2021 N-ar strica o scurtă prezentare a serviciilor ! Vorbim de masaj erotic, nu ?
megduglak Reputație: 3 Postat Martie 19, 2021 Oras:Tg.M. Oras:Tg.M. Postat Martie 19, 2021 Mai multe detalii? Eventul pret/servicii? Poze? 1
Vizitator alin2020 Reputație: 0 Postat Martie 19, 2021 Postat Martie 19, 2021 Părerea mea este să o lăsăm balta ! Și aceasta (DenisseMal) și cealaltă (New New, Irinaraluca sau cum naiba se cheamă), sunt de fapt niște glume proaste,..... cineva se amuză aici pe forum !
kenji Reputație: 484 Postat Martie 19, 2021 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Martie 19, 2021 Acum 1 oră, alin2020 a spus: Părerea mea este să o lăsăm balta ! Și aceasta (DenisseMal) și cealaltă (New New, Irinaraluca sau cum naiba se cheamă), sunt de fapt niște glume proaste,..... cineva se amuză aici pe forum ! Prea multi fac trolling, si se pare ca nimeni nu ia nici o masura.
DenisseMal Reputație: 1 Postat Martie 19, 2021 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat Martie 19, 2021 Acum 5 ore, alin2020 a spus: Părerea mea este să o lăsăm balta ! Și aceasta (DenisseMal) și cealaltă (New New, Irinaraluca sau cum naiba se cheamă), sunt de fapt niște glume proaste,..... cineva se amuză aici pe forum ! Poate nu vreau sa pun poze cu mine publice. Sau poate dau detalii celor care îmi scriu in privat. Celor care mi-au scris pe WhatsApp le-am răspuns și au primit și poze. Însă dacă tu îți pierzi vremea pe aici,nu ai decât, alții mai și muncesc,știi?o seară minunată 1
DenisseMal Reputație: 1 Postat Martie 19, 2021 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat Martie 19, 2021 Acum 9 ore, megduglak a spus: Mai multe detalii? Eventul pret/servicii? Poze? Bună.pe WhatsApp te rog
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum