biliape Reputație: 5928 Postat Martie 23, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 23, 2021 Acum 6 ore, ariovist a spus: Foarte adevărat. Ce este interesant este ca nu îmi pare deloc rău că m am fript căci face parte și asts din viata ce merita să o trăiești din plin. Ca să încheiem discuția aceasta căci oricât ar fi de interesanta este totuși of topic îți (va) reproduc un citat din Sf. Ioan Evanghelistul pe care l am găsit la Sadoveanu "Avem tihna vântului și odihna valurilor Statornici întru nestatornicie, ne bucuram numai de moarte Căci atunci vedem fata lui Dumnezeu." Să vă bucurați de toate și de tot atât cât se poate și să nu ratați nimic din ce se poate trai. Este crezul meu de viață și îl spun oriunde și oricând chiar și pe un forum ca acesta. Succes tuturor. E de Discutii Generale din start, ca exista topic pentru Adina Alyna2love , doar ca e pe pagina a 8a si curiosului i-a fost greu sa caute. "The space between life and death: this is where we feel most alive." Poate de aia am fost extaziat dde Adina: un facesitting din partea ei te aduce foarte aproape direct din starea de beatitudine generata de formele sale... 😛 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum