Sari la conținut

De evitat 0735694719

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
  • Telefon: Necunoscut
  • Oras:Toată țara!
  • Telefon: Necunoscut
  • Oras:Toată țara!
Postat

Eram in masina astazi la semafor fix in fata scarii cu pricina cand am vazut doua ciori care intrau. Una miniona si alta de inaltime medie dar ambele la fel de urate 😂 ma gandeam eu ca asta este scopul lor in acea scara de bloc cu locatia la etajul 4 cunoscuta multora. Am zis "poate ma insel" dar acum dupa spusele tale @povestitorule ele erau doua din cele trei. Sfatul meu : PAS

• Like 1

• Oras:Dr.Tr.Severin
  • Oras:Dr.Tr.Severin
Postat

Un 10 pentru @povestitorul si recenzile lasate in super activitatea lui pe acest site, iar referitor la aceste ciori.....nu stiu daca la ora actuala mai este cineva cine nu stie de acest site unde gaseste "mură in gură" si cu siguranta acele creaturi ce nu se gasesc pe site 10% sanse sa fie noi pe piata dar la fel de bine 90% sunt puse pe jaf la drumul mare. 

Cred cu tarie ca in curand vor face foame aceste creaturi si dispar usor, usor sau se intorc de unde au plecat....respectiv din parcarile de tir sau pe centura.

Mesajul meu este de a evita orice anunt de pe publi24 atata timp cat nu gasesti o recenzie favorabila aici pentru ca sansele de a pleca multumit de la asemenea tipe este minim.

Nu mai bine!!!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...