Sari la conținut

Transecuala MAYA Activa / Pasiva 18 cm

Postări Recomandate

• Oras:Mehedinti
  • Oras:Mehedinti

Buna dragilor sunt o persoana trans sexy si feminina cu jucaria de 18 cm si foarte VIRILA noua pe aceasta platforma. Disponibila in SIBIU pentru toti pofticiosi activi sau pasivi . Locatie de lux si foarte discreta.                            Singura in locatie .                            Cadou 200 finalizarea sau 300 ora        Call sau whatsApp  0759821975

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

E posibil sa fie Maya care a fost si in Ploiești de cateva ori. Daca ea este, o stiu Skinny, tunsa scurt, dar exxxtrem de bine dotata (e modesta cu 18cm...). Anus foarte stramt, te doare capul pulii cand intri si trebuie sa o ai tare, tare! O suge extraordinar de bine, nu face rimjob (eu i-am facut), fute de rupe si are sperma foarte concentrată si putin astringenta, mie mi-a plăcut. 

Link spre comentariu
Acum 18 ore, biliape a spus:

E posibil sa fie Maya care a fost si in Ploiești de cateva ori. Daca ea este, o stiu Skinny, tunsa scurt, dar exxxtrem de bine dotata (e modesta cu 18cm...). Anus foarte stramt, te doare capul pulii cand intri si trebuie sa o ai tare, tare! O suge extraordinar de bine, nu face rimjob (eu i-am facut), fute de rupe si are sperma foarte concentrată si putin astringenta, mie mi-a plăcut. 

Care e aia tatutu?

Dacă mă poti ajuta cu un link?

După nr nu gasesc nimic..

Link spre comentariu
Acum 10 minute, andreiph a spus:

Da imi aduc aminte ca avea anunturi pe Ploiesti..dar nu am vizitat.o fiindca nu mi.a placut cum arata la fața..

Dar având în vedere cele spuse de tine, data viitoare sper sa o capsez.

Dacă o prinzi in pasă proastă, să nu mă injuri pe mine 😄. Oricum are o pula ca alea de pe sex-shop69 dar tare, nu masă gelatinoasa 😀 https://www.sex-shop69.ro/ro/dildo-cu-testicule-penis-imens-cu-ventuza-penetrator-din-gel-77213287.html

Link spre comentariu
  • Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu
Acum 3 ore, zabielo a spus:

Buna, niste poze cu dotarea nu pui? Multumesc! 😘😊

Du te fai o vizita ca sa ii vezi dotarea 💁‍♀️ e imensă 😂 a fost cu mine in Elveția Maya efectiv m am speriat când i am văzut o sinciiierrrrr 😂 si este și o fata cuminte cu mult bun simț ❤️

Link spre comentariu
11 hours ago, misscristina said:

Du te fai o vizita ca sa ii vezi dotarea 💁‍♀️ e imensă 😂 a fost cu mine in Elveția Maya efectiv m am speriat când i am văzut o sinciiierrrrr 😂 si este și o fata cuminte cu mult bun simț ❤️

18 cm nu sună așa rău, e groasă rău?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
Acum 18 ore, misscristina a spus:

Daca garantezi tu si nu o zici ironic, chiar o voi vizita. Ce mi se pare ciudat ca nu exista o recenzie de la cineva care a vizitat-o 🤔

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator bengels1981
Reputație: 0

Am incercat sa vb cu el la tel , o atitudine de kko , la orice il intrebam raspundea asa chm raspund defapt multi multe “ vino si o sa vezi “ daca ceri o poza cu dotarea - sau alte detalii…. Mi se pare normal sa stii la ce mergi imainte … sa fin seriosi … daca nu ai nimic de ascuns … pui poza , dai , etc … se pare ca lumea inca traieste in periaoda in care … odata ce ai dat banii …. Pa si la revedere …

Link spre comentariu
Acum 6 ore, bengels1981 a spus:

Am incercat sa vb cu el la tel , o atitudine de kko , la orice il intrebam raspundea asa chm raspund defapt multi multe “ vino si o sa vezi “ daca ceri o poza cu dotarea - sau alte detalii…. Mi se pare normal sa stii la ce mergi imainte … sa fin seriosi … daca nu ai nimic de ascuns … pui poza , dai , etc … se pare ca lumea inca traieste in periaoda in care … odata ce ai dat banii …. Pa si la revedere …

Inainte cand nu se trimiteau poze cu pula ce faceai? Cand 100 de labagii cer poze cu pula zilnic si altele nu crezi ca noi ne-am cam saturat? 

Nu trebuie sa am eu sau maya sau alta ceva de ascuns daca nu vrem sa trimitem o poza 

Daca sunteți refuzați si nu va dam ce cereți avem atitudine de kko....  😂😂😂😂😂 Simțul penibilului il ai si tu sau? 

Este normal dragule ești curios de ceva VINO SI VEZI scurt si pe doi daca nu iti convine taci in pula mea din gura si incearca in alta parte nu veni aici sa te "plângi" ca o pizdă. 

Chile..... 

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 7 ore, zabielo a spus:

Daca garantezi tu si nu o zici ironic, chiar o voi vizita. Ce mi se pare ciudat ca nu exista o recenzie de la cineva care a vizitat-o 🤔

Eu nu garantez pentru nimeni ⚠️ eu doar ți-am zis ce am vazut cu ochii mei 💁‍♀️ cat despre recenzie stii care e chestia cu recenziile astea iti spun eu 

Nu mai așteptați validări din partea altora experienta ta nu poate fi precum a altuia niciodată ⚠️ este adevărat da ca ti se confirma validitatea pozelor dar de unde stii tu ca cel care mi a lasat mie o recenzie bombă poate a fost tipul meu de bărbat si eu tipul lui de femeie si ne am futut ca orbii și logic ca persoana in cauza scrie ca atare asta nu înseamnă ca la fel poate fi si cu tine, poate o prinzi intr o pasă proasta si zici ba acolo in recenzii scria aia aia si aia dar nu a fost chiar asa 💁‍♀️ ca urmare si drept concluzie te duci tu sa vezi ce si cum din proprie inițiativa nu după spusele unora  🌈 periodt ⚠️⚠️⚠️ pe aici pe forum se mai umfla recenziile altele si le scriu cu mana lor de pe tel clienților altele le dau ele textul lor cu ce sa scrie altele nici măcar nu se vad cu oamenii si doar se labuiesc virtual si omu ca sa nu plateasca un show ii lasa o recenzie pompoasa... Deci dragilor... Nu va mai luați după unu si dupa altul mergeți voi si încercați si reveniți aici cu o părere reală. 

Doamne ajuta la toată lumea sper ca v-am luminat si mai treziti-va din prostie nu mai puneți botu la orice 💋

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Voi credeti ca recenziile alea umflate pana la Dumnezeu si înapoi de o pagina sunt toate adevarate? 😂😂😂😂 Înseamnă ca sunteți mai prosti ca in poza 😂😂😂😂 recenziile alea de zici ca le a scris Eminescu si descrie actul sexual intr un mod atat de pfoaiii de pula mea si a luat o si cum o face si ioi vai tulaiii doamne voi chiar credeți ca e asa? Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha 

I took two barz of just to laugh 😂😂😂

Nu dragii mei recenziile sunt scurt și la obiect am fost am văzut arata bn e reala etc etc unii dau si note alții nu 💁‍♀️ si in general oamenii nu vor sa lase o recenzie deci va rog eu pupați mâna la PREȘEDINTĂ si ziceți ms ca va luminez mintile si va zic ce și cum PĂ FAȚĂ ❤️ nu tot ce suna bine este si real and that s on periodt.... Sinciiierrrrr ❤️ 

Acum daca am deranjat pe vreo amețita ce sa fac... Asta este... Să mă scurgă 💋 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 19 ore, misscristina a spus:

Eu nu garantez pentru nimeni ⚠️ eu doar ți-am zis ce am vazut cu ochii mei 💁‍♀️ cat despre recenzie stii care e chestia cu recenziile astea iti spun eu 

Nu mai așteptați validări din partea altora experienta ta nu poate fi precum a altuia niciodată ⚠️ este adevărat da ca ti se confirma validitatea pozelor dar de unde stii tu ca cel care mi a lasat mie o recenzie bombă poate a fost tipul meu de bărbat si eu tipul lui de femeie si ne am futut ca orbii și logic ca persoana in cauza scrie ca atare asta nu înseamnă ca la fel poate fi si cu tine, poate o prinzi intr o pasă proasta si zici ba acolo in recenzii scria aia aia si aia dar nu a fost chiar asa 💁‍♀️ ca urmare si drept concluzie te duci tu sa vezi ce si cum din proprie inițiativa nu după spusele unora  🌈 periodt ⚠️⚠️⚠️ pe aici pe forum se mai umfla recenziile altele si le scriu cu mana lor de pe tel clienților altele le dau ele textul lor cu ce sa scrie altele nici măcar nu se vad cu oamenii si doar se labuiesc virtual si omu ca sa nu plateasca un show ii lasa o recenzie pompoasa... Deci dragilor... Nu va mai luați după unu si dupa altul mergeți voi si încercați si reveniți aici cu o părere reală. 

Doamne ajuta la toată lumea sper ca v-am luminat si mai treziti-va din prostie nu mai puneți botu la orice 💋

Ai foarte mare dreptate!! 😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0734766896
  • Oras:București sector 2
  • Telefon: 0734766896
  • Oras:București sector 2
Acum 19 ore, misscristina a spus:

Voi credeti ca recenziile alea umflate pana la Dumnezeu si înapoi de o pagina sunt toate adevarate? 😂😂😂😂 Înseamnă ca sunteți mai prosti ca in poza 😂😂😂😂 recenziile alea de zici ca le a scris Eminescu si descrie actul sexual intr un mod atat de pfoaiii de pula mea si a luat o si cum o face si ioi vai tulaiii doamne voi chiar credeți ca e asa? Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha 

I took two barz of just to laugh 😂😂😂

Nu dragii mei recenziile sunt scurt și la obiect am fost am văzut arata bn e reala etc etc unii dau si note alții nu 💁‍♀️ si in general oamenii nu vor sa lase o recenzie deci va rog eu pupați mâna la PREȘEDINTĂ si ziceți ms ca va luminez mintile si va zic ce și cum PĂ FAȚĂ ❤️ nu tot ce suna bine este si real and that s on periodt.... Sinciiierrrrr ❤️ 

Acum daca am deranjat pe vreo amețita ce sa fac... Asta este... Să mă scurgă 💋 

Așa e iubita ai mare dreptate in tot ce spui că tot se legau de mine anumite persoane că eu nu am recenzii și etc da doamne ferește eu nu sunt aia care sa oblig clientul să îmi lase mie recenzie daca el simte să facă asta o face our si simplu și gen cine a fost la mine a fost satisfăcut că s a întâmplat ceva intre noi în realitate și nu neapărat a vrut sa își povestească intimitatea cu toată lumea pe forum dar asta nu înseamnă că vezi doamne nu avem clienți și etc 😍😍😍😍te pup draga mea 😘😘😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu

O sa fiu eu primul care lasa o rencizie aici...desi experienta cu mea e mai veche 2-3 ani, nu stiu sigur, initial nu trebuia sa ma intalnesc cu ea, dar m-a invitat la locatia ei unde am stat peste seara, in fine, am ajuns la ea, am mancat ceva, am vorbit, foarte deschisa si destinsa, cu bun simt, dupa m-am dus in dormitor ca mai pe urma sa vina si ea, ii place mai salbatic din ce am observat, ea fiind pasiva, pe urma ne am culcat, dimineata cand m-am trezit "cocoselul" ei era lemn, maricel si gros, initial nu a vrut sa fiu eu pasiv, dar am ajuns sa ii fac un oral scurt, i-a placut, si-a dat drumul in timp ce o lungeam la oute (le are mari), trebuia sa ne vedem si in urmatarea zi, dar nu am mai putut, concluzie, a fost ok ca persoana si destul de bunicica la pasiv, dar in opinia mea e facuta pentru a fi activa, e pacat sa nu foloseasca acel "monstru". 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...