Sari la conținut

Fugiti de Facebook-Instagram-Whats'App

Postări Recomandate

Postat

Sunt niste mizerii! Mai mizerabile decat Yahoo si Twitter.  

Evitati orice este detinut de Mark Zuckerberg! 

• Confuz 1
Postat
18 hours ago, gicasan said:

Sunt niste mizerii! Mai mizerabile decat Yahoo si Twitter.  

Evitati orice este detinut de Mark Zuckerberg! 

Vineri seara a cedat reteaua pentru ca inteligenta artificiala care a luat forma lui zuckerberg in conferintele video cu senatul al USA, a trebuit sa compizele rapid datele personale ultimilelor milioanelor de utilizatori nori de saptamana trecuta pentru crea o baza de date noua cu preferintele lor in materie de cumparaturi si viziuni politice, pentru a le fi procesate profilele fie cu reclame fie sa fie suspendate conturile, si probabil ca undeva in mijlocul retelei neurale a cedat ceva si a dat jos toata reteaua pentru a contrabalansa resursele hardware care tin in viata inteligenta artificiala a lui zuckerberg

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bandar-e Dalam
  • Oras:Bandar-e Dalam
Postat

Am evitat Facebook cât am putut, dar au cumpărat whatsapp ul și tot au ajuns la mine. Asta e, nu poți trăi în vremurile astea fără google și whatsapp, vrei nu vrei te lovești de ei.

• Like 1
Postat
6 minutes ago, Le.stie said:

Am evitat Facebook cât am putut, dar au cumpărat whatsapp ul și tot au ajuns la mine. Asta e, nu poți trăi în vremurile astea fără google și whatsapp, vrei nu vrei te lovești de ei.

Da telegramu nu ati plake?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.