Sari la conținut

Nemultumirile noastre de zi cu zi

Postări Recomandate

• Oras:In a Bubble
Postat

In viata,se intampla de foarte multe ori sa avem impresia ca suntem inutili,ca suntem urati,ca nu meritam prea multe.

In viata,suntem obisnuiti sa ne uitam la altii,sa ii invidiem si sa ii criticam.

Va propun un videoclip (exista si film) in care Nicholas James Vujicic,un tanar frumos care s-a nascut fara maini si fara picioare,vede viata mult mai frumoasa decat majoritatea dintre noi. Are mai mult optimism si energie decat multi dintre noi.

Recunosc ca astazi am invatat o lectie de la acest om. Aceea ca toti suntem frumosi. Si nu,nu ma refer la exterior,ci la interior.Depinde doar de noi sa ne punem in valoare frumusetea interioara.

Vizionare placuta!

P.S. De obicei,oamenii devin mai buni,mai sufletisti,doar in pragul sarbatorilor,ca si cum ar incerca sa isi rascumpere greselile si nepasarea fata de semeni din restul anului. Oare cum ar fi daca am incerca sa fim buni,sufletisti si in restul anului?

• Like 2
  • Telefon: johnholmes68@rocketmail.com
  • Oras:Constanta
Postat

Foarte tare!!! Nu auzisem de el pana acum, insa nu cred ca este posibil sa nu fii miscat de omul asta!!!

• Oras:near Elm Street
Postat
  La 12.12.2013 la 16:03, Sexything a spus:

...

In viata,suntem obisnuiti sa ne uitam la altii,sa ii invidiem si sa ii criticam.

... toti suntem frumosi. Si nu,nu ma refer la exterior,ci la interior.Depinde doar de noi sa ne punem in valoare frumusetea interioara.

P.S. De obicei,oamenii devin mai buni,mai sufletisti,doar in pragul sarbatorilor,ca si cum ar incerca sa isi rascumpere greselile si nepasarea fata de semeni din restul anului. Oare cum ar fi daca am incerca sa fim buni,sufletisti si in restul anului?

Emotionant videoclip... Ai dreptate Ancuta in ceea ce spui. Din pacate, pentru multi, este mult mai usor sa faca rau decat sa faca bine... este mult mai usor sa dea din gura aiurea decat sa gandeasca... este mult mai usor sa critice decat sa-si faca autocritica... este mult mai usor sa vada paiul din ochiul altuia decat sa se uite in oglinda sa vada barna din ochii lor...  :hihat

• Like 1
  • Oras:romania
  • Oras:romania
Postat
  La 12.12.2013 la 18:38, bambuchaa a spus:

@Sexything , mie mi se pare ca bati campii grav, da poate e doar impresia mea gresita.

Nu ai impresia,chiar asta face.

Eu incerc sa le inteleg pe fete.Viata lor nu este usoara.Dar avem si noi o parte din vina pentru simplul fapt ca le incurajam.Daca deschide una un topic tampit,de exemplu ca acesta,in loc sa ii spunem fetei ca o ia pe aratura,noi o pupam la pasarica( vezi leonidas si prietenul john).Normal ca fata maine dechide alt topic tampit ,in care ne intreaba daca avem pula belita.

In viata,se intampla de foarte multe ori sa avem impresia ca suntem inutili,ca suntem urati,ca nu meritam prea multe.

Vorbeste in numele tau.Poate ,nu poate,cu siguranta,multi dintre cei prezenti aici sunt "altii" pentru majoritatea populatiei.

Sfat de luat in seama sexything : lasa filozofia( ca nu este de tine,trebuie sa mai papi laptic)  si vezi de cariera ta .

• Telefon: anonna30@yahoo.com
  • Oras:everywhere
Postat

Va propun un videoclip (exista si film) in care Nicholas James Vujicic,un tanar frumos care s-a nascut fara maini si fara picioare,vede viata mult mai frumoasa decat majoritatea dintre noi. Are mai mult optimism si energie decat multi dintre noi.

Recunosc ca astazi am invatat o lectie de la acest om. Aceea ca toti suntem frumosi. Si nu,nu ma refer la exterior,ci la interior.Depinde doar de noi sa ne punem in valoare frumusetea interioara.

Vizionare placuta!

http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE#t=245

Maine poimaine ne propui sa ne calugarim, zau fetita, am impresia ca viata ta a devenit stearpa... incearca si altceva :D

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
Postat
  La 12.12.2013 la 19:47, anonna a spus:

Maine poimaine ne propui sa ne calugarim, zau fetita, am impresia ca viata ta a devenit stearpa... incearca si altceva :D

Anonna, nu cunosti tu arta de a lovi la sentimente si de a fi placuta si inocenta, zau asa e. :)

Te pup!

:hug1

Postat
  La 12.12.2013 la 19:11, botic a spus:

Nu ai impresia,chiar asta face.

Eu incerc sa le inteleg pe fete.Viata lor nu este usoara.Dar avem si noi o parte din vina pentru simplul fapt ca le incurajam.Daca deschide una un topic tampit,de exemplu ca acesta,in loc sa ii spunem fetei ca o ia pe aratura,noi o pupam la pasarica( vezi leonidas si prietenul john).Normal ca fata maine dechide alt topic tampit ,in care ne intreaba daca avem pula belita.

Vorbeste in numele tau.Poate ,nu poate,cu siguranta,multi dintre cei prezenti aici sunt "altii" pentru majoritatea populatiei.

Sfat de luat in seama sexything : lasa filozofia( ca nu este de tine,trebuie sa mai papi laptic)  si vezi de cariera ta .

Mestere, aici sunt discutii generale. Dupa cum observi, multi au deschis topicuri pe diferite teme! Sau in opinia ta sunt discutii generale doar pentru baieti?  Nu te obliga nimeni sa citesti, treci mai departe unde nu-ti convine sau scrie-i lui Pisicuts! O seara frumoasa!

Sau oi fi cumva militianul forumului!  :laugh2

• Like 3
Postat

Anonna, nu cunosti tu arta de a lovi la sentimente si de a fi placuta si inocenta, zau asa e. :)

Te pup!

Don'soara.. . mi-e sila , pe bune.. Arta nu e sa faci pe mironosita ci sa stii sa te faci placuta...probabil ca esti tanara iar ochiul isi clateste privirea doar uitandu-se la tine dar atat :D

Eu nu te pup !

• Like 1
  • Minus 2
Postat
  La 12.12.2013 la 20:17, anonna a spus:

Te pup!

Don'soara.. . mi-e sila , pe bune.. Arta nu e sa faci pe mironosita ci sa stii sa te faci placuta...probabil ca esti tanara iar ochiul isi clateste privirea doar uitandu-se la tine dar atat :D

Eu nu te pup !

La mine a fost o gluma cu subinteles...

Raspunsul tau a fost extraordinar! Vezi sa nu vomiti, pacat sa-ti fie rau si pe stomac...

Postat

Prefer gulmele mele nesarate.. si de vomitat , stai blanda, o fac doar la comanda si platita... orice iese din mine, e comora :D

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Sper ca am destula pasta de dinti si dezinfectant in casa...

Nu mai pup toate scarboseniile de femei.

Stai tu acolo cu "comorile" tale, ca te umplem noi de "comori" daca esti prea darnica...

Postat
  La 12.12.2013 la 21:10, Amada.dulcica a spus:

Sper ca am destula pasta de dinti si dezinfectant in casa...

Nu mai pup toate scarboseniile de femei.

Stai tu acolo cu "comorile" tale, ca te umplem noi de "comori" daca esti prea darnica...

Fata hai, eu am zis ca NU te pup !! si asta nu inseamna invitatie ... cand spui NU, eu inteleg ca este un refuz ...dar deh , nu am pretentiuni prea inalte.... Merci , pastrez ca imi plac argintii :D

Postat

aaa, sa nu uit ,,,, nu sunt chiar atat de darnica, imi pretuiesc "comorile"

Postat

Credeam si eu ca ne aflam la Discutii Generale,unde se afla pareri despre anumite subiecte. Parese ca m-am inselat.

Acum cateva luni (sau anul trecut pe vremea asta),daca intr-un topic nu se regasea un subiect interesant publicului,nu se posta,iar topicul era dat uitarii.

Observ ca se doreste ca Discutii Generale sa fie doar a domnilor,iar socializarea cu fetele nu mai este bine primita.

Nu incerc sa starnesc controverse sau discutii inutile. Consideram ca unii avem de invatat de la acel om,sau macar ne uitam cu admiratie la el.

Daca a deranjat atat de mult,se poate sa nu se mai posteze deloc si va fi si acesta dat uitarii.

O seara frumoasa.

• Like 4
  • Oras:Iasington DC
  • Oras:Iasington DC
Postat

Sexything,tocmai pt ca suntem la DG,incearca sa nu te mai victimizezi :(ai deschis un topic,asuma-ti consecintele :( sau iti place ss fii inconjurata numai de leonidasi care te gratuleaza cu plus puncte de reputatie si atunci cand iti anunti venirea pb lunare?

Leonidas,la tine penibilul chiar nu are limite frate?

Postat
  La 12.12.2013 la 19:11, botic a spus:

1. ...eu incerc sa le inteleg pe fete.

2. ...in loc sa ii spunem fetei ca o ia pe aratura, noi o pupam la pasarica (vezi leonidas si prietenul john).

3. ...fata maine dechide alt topic tampit, in care ne intreaba daca avem pula belita.

1. eu sincer incerc sa te inteleg pe tine! din punctul meu de vedere, topicul este despre un tip care in ciuda adversitatii vietii lui personale reuseste sa transforme existenta lui intr-un succes personal si devine un individ care ofera motivatie ptr altii!!! el, in conditia lui devine motivatia altora! iti marturisesc ca eu am fost miscat de acest individ. iti marturisesc ca nu sunt miscat chiar deloc de tine! corecteaza-ma daca gresesc te rog, dar tu nu ai urmarit acel video clip! nu ai ascultat si clar nu ai inteles despre ce este vorba!

2. imi cer scuze ca nu sunt la curent cu ultimele noutati pe forum si ca si eu, ca multi altii observ, trebuia sa dau in ancuta. deci, topicul nu este despre acest geniu al luptei umane ci hai sa mai gasim un motiv ca sa dam in ancuta!!! nu stiu care sunt acesti "noi" la care faci tu trimitere dar eu nu am nici cea mai mica problema sa o pup in pasarica pe ancuta!!! imi pare rau doar ca nu am avut placerea sa o cunosc si sa o fac personal.

3. daca ancuta va decide maine sa deschida un topic in care ma intreaba daca am pula belita, cat de belita este, cine a belit-o, in ce modalitate a fost pula belita, cat de scurt a fost timpul belirii si daca o voi mai beli curand, eu unul te asigur ca ii voi raspunde! crede-ma, in ultima vreme am participat la topicuri care bateau campii mult mai rau decat acesta, deschise aici de personaje care se doreau mult mai inteligente decat tine! fata de ce a fost postat aici in trecutul nu foarte indepartat, acest topic este hrana satioasa ptr spirit si forta sufleteasca transmisa tuturor din punct de vedere emotional. dar evident trebuie sa ai si un pic de suflet ca sa percepi asta!

iti urez sarbatori fericite!

• Like 2
Postat
  La 12.12.2013 la 23:13, BenjaminFranklin a spus:

Sexything,tocmai pt ca suntem la DG,incearca sa nu te mai victimizezi :(ai deschis un topic,asuma-ti consecintele :( sau iti place ss fii inconjurata numai de leonidasi care te gratuleaza cu plus puncte de reputatie si atunci cand iti anunti venirea pb lunare?

Leonidas,la tine penibilul chiar nu are limite frate?

Muta-te pe alt site... vezi-ti de treaba ta... nu mai citi ce nu te intereseaza... si in spiritul sarbatorilor: Sarbatori Fericite si sa-ti dea Domnul mai multa minte! 

• Like 1
Postat

Și tot în același spirit: Nu sunt fratele tău, esti prea frustrat ca să fim frați! Și abia aștept să o pup pe Ancuţa unde vreau eu! :)))))))) Te oftici? :)))) Nu aștept raspuns, pa, pa... :)

• Like 1
  • Oras:rond alba iulia
  • Oras:rond alba iulia
Postat
Am si eu o nemultumire...

Se pare ca nu pot sa deschid topic nou asa ca mi-o spun aici

Am cumparat un telefon nou. La navigarea pe internet imi tot apar niste patrate mari negre chiar si dupa ce pagina este incarcata; apar - dispar des, foarte enervant.

Telefonul nou, luat de la mall.

Aveti idee ce poate fi ?

Sper sa nu-l las la service vreo 2 sapt...
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Pierdut pisica persana de culoare alba, ofer recompensa 8 arginti.

Multumesc!

ps: pt a fi in spiritul topicului, fiti buni si nu-mi cereti recompensa daca o gasiti. 

Postat

Pai atunci am si eu o problema:

Nu mai am loc pe hard pentru filme, unde cumpar un hard extern?

Sau astept un ITist cu un hard extern pentru intrebuintare interna! :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...