Sari la conținut

cate programari pe zi fac oradeni?

Postări Recomandate

Vizitator vasileblej
Reputație: 0
Acum 2 ore, imiplace_ a spus:

Iți las ție plăcerea raportului. Cred că și colegii sunt de acord cu mine. Mai multe rapoarte nu se prea pot vedea. 

Te-am salutat! 

Link spre comentariu
Vizitator vasileblej

Hai să vă explic o chestie ce se vede pe secțiunea Oradea. Învățați-va să fiți o echipă și să nu purtați ciudă pe altcineva (alt membru) și în special țineți-vă gura cu unele laude ale voastre (asta mai atrage invidie între voi, gen ăla de ce și eu nu ). Colegul ăsta nou e practic o creație a voastră, care a scăpat și pe alte orașe cu cât se extinde mai mult cu atât face mai rău. Motanul chiar nu are nici o vină, se enervează și el mai tare când vede probabil exagerat de multe rapoarte pe același subiect de la mai mulți membri, într-un scris(ton) destul de ciudat, chiar enervant. Îl zăpăciți și pe el de cap și mai bine o lasă așa până vă învățați minte . Tocmai de asta zic și cred că mulți sunt de acord cu mine . @pustiu84 ai onoarea să folosești doar tu butonul și să fii cu ochii pe el. 

L. E. Folosește acel buton cu un mesaj scurt și la obiect, nu cu ton de superioritate (că fiind șef) sau de milogeala (că fiind lingău) ci cu un ton mai prietenesc (că fiind coleg) . 

Vă salut! 

Link spre comentariu

Vizitator pustiu84

Salut,

Nu prea am inteles ce buton sa folosesc, daca te referi la report nu cred ca am dat vreodata si nici nu am de gand sa incep acuma ca daca il baneaza revine cat ai clipi si pana isi da seama lumea cine ii de fapt, ii tolereaza ineptiile scrise pe forum.

Daca te referi la raspunsurile mele la adresa lui, nu cred ca am scris cu un ton de superioritate ci mai degraba la nivelul pe care il intelege, aici recunosc ca ma zgarie pe ochi prostia si nesimtirea nemarginita a oligofrenului.

Nu prea is eu coleg de aici cu nimeni, daramite cu el, prin urmare nu o sa dau dovada de colegialitate, sorry for that :)

P.S: chiar iti respect atitudinea de pacifist si idealist :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...