inspire2025 Reputație: -612 Postat Martie 23, 2021 Partajează Postat Martie 23, 2021 eu zic ca 24 Link spre comentariu
imiplace_ Reputație: 291 Postat Martie 23, 2021 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Martie 23, 2021 1 oră în urmă, inspire2025 a spus: eu zic ca sunt cel mai prost de pe forum. Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Martie 23, 2021 Autor Partajează Postat Martie 23, 2021 mai scrie odata ca nu te vad cred ca ai ignore 1 Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Martie 23, 2021 Partajează Postat Martie 23, 2021 Acum 2 ore, imiplace_ a spus: Iți las ție plăcerea raportului. Cred că și colegii sunt de acord cu mine. Mai multe rapoarte nu se prea pot vedea. Te-am salutat! Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Martie 23, 2021 Autor Partajează Postat Martie 23, 2021 canta la alta masa muistule 1 Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Martie 23, 2021 Partajează Postat Martie 23, 2021 Acum 56 minute, inspire2025 a spus: Chiar nici nu am observat că mai ești pe aici. Noapte bună că mă bag la somn. Link spre comentariu
paduchelat Reputație: 116 Postat Martie 23, 2021 Oras:Buciuresti Oras:Buciuresti Partajează Postat Martie 23, 2021 Acum 4 ore, inspire2025 a spus: eu zic ca 24 Tu esti dependent de nimfomane,daca te baneaza permanent sefu site-ului cred ca te sinucizi sugaciule 😃 Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Martie 23, 2021 Autor Partajează Postat Martie 23, 2021 nu vad nimic scrie pe pereti Link spre comentariu
the_welder Reputație: 230 Postat Martie 24, 2021 Oras:Compton,California Oras:Compton,California Partajează Postat Martie 24, 2021 @inspire2025 băiețică,ți s-au împărțit pijamalele,treci la nani!nu mai polua topice cu bălăcărelile tale! Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Martie 24, 2021 Partajează Postat Martie 24, 2021 Hai să vă explic o chestie ce se vede pe secțiunea Oradea. Învățați-va să fiți o echipă și să nu purtați ciudă pe altcineva (alt membru) și în special țineți-vă gura cu unele laude ale voastre (asta mai atrage invidie între voi, gen ăla de ce și eu nu ). Colegul ăsta nou e practic o creație a voastră, care a scăpat și pe alte orașe cu cât se extinde mai mult cu atât face mai rău. Motanul chiar nu are nici o vină, se enervează și el mai tare când vede probabil exagerat de multe rapoarte pe același subiect de la mai mulți membri, într-un scris(ton) destul de ciudat, chiar enervant. Îl zăpăciți și pe el de cap și mai bine o lasă așa până vă învățați minte . Tocmai de asta zic și cred că mulți sunt de acord cu mine . @pustiu84 ai onoarea să folosești doar tu butonul și să fii cu ochii pe el. L. E. Folosește acel buton cu un mesaj scurt și la obiect, nu cu ton de superioritate (că fiind șef) sau de milogeala (că fiind lingău) ci cu un ton mai prietenesc (că fiind coleg) . Vă salut! Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Martie 25, 2021 Partajează Postat Martie 25, 2021 Salut, Nu prea am inteles ce buton sa folosesc, daca te referi la report nu cred ca am dat vreodata si nici nu am de gand sa incep acuma ca daca il baneaza revine cat ai clipi si pana isi da seama lumea cine ii de fapt, ii tolereaza ineptiile scrise pe forum. Daca te referi la raspunsurile mele la adresa lui, nu cred ca am scris cu un ton de superioritate ci mai degraba la nivelul pe care il intelege, aici recunosc ca ma zgarie pe ochi prostia si nesimtirea nemarginita a oligofrenului. Nu prea is eu coleg de aici cu nimeni, daramite cu el, prin urmare nu o sa dau dovada de colegialitate, sorry for that :) P.S: chiar iti respect atitudinea de pacifist si idealist :) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum