mariusrfr Reputație: 911 Postat Martie 24, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 24, 2021 Buna seara nu stiu daca s-a mai discutat si nu stiu cati vor rade ?! 😁 Doamnelor și si voi domnilor, v-ati gandit sa țineți pasul cu noile tendințe și sa acceptați plata cu criptomonede ? 😊
mirindaporto Reputație: 141 Postat Martie 24, 2021 Oras:- Oras:- Postat Martie 24, 2021 De ce ai plati cu crypto cand poti sa faci trade si platesti cash? Daca stii si unde/cu cine sa faci, faci profit. 1 2
owic Reputație: 810 Postat Martie 24, 2021 Oras:outcall Oras:outcall Postat Martie 24, 2021 Acum 16 minute, mariusrfr a spus: Buna seara nu stiu daca s-a mai discutat si nu stiu cati vor rade ?! 😁 Doamnelor și si voi domnilor, v-ati gandit sa țineți pasul cu noile tendințe și sa acceptați plata cu criptomonede ? 😊 mda la cat de super tech savvy sunt curvele cred ca suntem ani lumina de asha ceva.....unele au dificultati mari cu limba romana darmite cu crypto-wallet..... dar sa zicem ca accepta ia sa vedem: * 1 Bitcoin = $55,000 * o sesiune curva lux = $100 (ie 450 Ron) * deci platesti 0.001818 Bitcoin Pai deja aud replici de tipul - "Pai iubi nu valorez nici macar un bitcoin?" "Pai ce sunt eu automat de monede sa ma tratezi asha? da macar un bitcoin" "Cum sa-mi dai ceva cu multe zerouri INAINTE ???" 2 2
eturit Reputație: 3306 Postat Martie 24, 2021 Oras:București Oras:București Postat Martie 24, 2021 Cash is king, mai ales în branșa asta. P.S.: crypto e fix-pix pentru iubi: nu poți să joci la păcănele, nici să alimentezi ursulețu'... 2
mirindaporto Reputație: 141 Postat Martie 24, 2021 Oras:- Oras:- Postat Martie 24, 2021 Acum 1 oră, owic a spus: "Pai iubi nu valorez nici macar un bitcoin?" "Pai ce sunt eu automat de monede sa ma tratezi asha? da macar un bitcoin" "Cum sa-mi dai ceva cu multe zerouri INAINTE ???" Acum 7 minute, eturit a spus: Cash is king, mai ales în branșa asta. P.S.: crypto e fix-pix pentru iubi: nu poți să joci la păcănele, nici să alimentezi ursulețu'... Am vrut sa va dau like dar nu mai pot. 😂 Ne pare rău, nu poți adăuga alte reacții azi. 😢 1 2
bitch_hunting_101 Reputație: 21 Postat Iunie 23, 2022 Postat Iunie 23, 2022 Meh, ma gandesc ca n-are sens sa mai deschid un topic pe tema asta, daca tot exista asta... il dezgrop cu nonsalanta / durere la bascheti si aia e. Lasand caterinca la o parte ca aia o gasesc peste tot, stie careva concret daca exista gagici pe meleagurile astea care ar accepta plata in crypto ? Dupa niste search-uri, chiar am gasit ca acum vreo 4 ani, tashared cocheta cu acest concept, destul de serios ( e pe threadu' ei... prin Mai 2018 ) deci chiar nu cred ca e valabila asta cu "nah boss, sunt prea tampe astea sa-nteleaga", inteleg bine merci unele, cel putin eu personal chiar cunosc tipe care stiu cu ce se mananca. E-n plm 2022, sunt 13 ani de cand aparut Bitcoin, unii accepta plata cu Bitcoin sau Ethereum pentru case si masini ( unele chiar de lux ), fetele noastre de ce n-ar accepta pentru pasarica ?
Vizitator Un_Nimeni Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2022 Postat Iunie 23, 2022 S-a cam terminat cu crypto ! Nu prea mai merita sa tii crypto la ciorap ! BTC e in cadere libera (e vreo 18-19K $, se pare ca se duce la < 15K pana la toamna), Ether e sub 1000K $, alte cryptomonezi de-abia isi mai trag sufletul. Iar la cat a ajuns pretul KWH, nu prea mai renteaza sa minezi, pentru ca iesi pe minus !
Vizitator DrogosP Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2022 Postat Iunie 23, 2022 O propunere glumeață Așa dis de dimineață Mă gândeam și eu așa!? Puține vor accepta. Ele cash-ul își doresc Ele pentru bani muncesc Fie ea chiar și valută, Toate vor fizic să te fută, Și tot așa să le plătești Unele spun că glumești Virtual vrei să plătești Virtual să le întâlnești, Dacă îți dorești 🤪🤪🤪
Vizitator mureingura Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2022 Postat Iunie 23, 2022 Am crezut ca topicul asta a fost deschis de inteligenta de @KimInLove, ca numai ea propune prostii di astea. Pe lângă faptul ca piata criptomonedelor e mai volatilă decât euro ( azi poate ca o criptomoneda valorează 100 euro , mâine poate valora 500 euro sau poate sa scadă la 50 euro peste o luna ), majoritatea romanilor n-au auzit de card bancar și se încurcă cu codul QR. Poate în 2040-2050 încolo....
Vizitator mureingura Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2022 Postat Iunie 24, 2022 On 3/24/2021 at 7:47 PM, owic said: "Pai iubi nu valorez nici macar un bitcoin?" "Pai ce sunt eu automat de monede sa ma tratezi asha? da macar un bitcoin" "Cum sa-mi dai ceva cu multe zerouri INAINTE ???" Sa o plătească în shibainu si 100 euro o sa valoreze 10 milioane de shibainu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum