Sari la conținut

Isabella

Postări Recomandate

• Oras:Terra
  • Oras:Terra
Postat
Acum 20 ore, silviudulce a spus:

Am trecut si eu pe la ea dar nu ati precizat in recenzii pana acum ca la fizinionomie nu e asa draguța...cel putin pe placul meu nu a fost...nu vreau sa o jignesc, la corp e de 10 si pielea ei e foarte placuta dar mie nu imi plac domnisoarele supte la fata, cu parul valvoi, mai scurt, de culoarea blond mai sters, cu riduri ca ale ei pe langa ochisori si cu buze subtiri care abia se simt la oral...repet ca nu vreau sa o jignesc asa ca prefer sa nu scriu mai mult, dar cred ca e important sa mentionez ca sunt pana la urma subiectiv si poate sunt unica exceptie de pana acum.

Asta e prima impresie,  dar e frumoasă si la fața, dupa opinia mea. si mie imi plac frumusețile, dar de multe ori  cele care nu au fost frumoase din prima, au fost ulterior, iar cele care m-au izbit cu frumusetea la prima vedere nu mi s-au mai parut asa de frumoase...important e ce poate sa iti ofere si cât de mult.

• Oras:Cluj
Postat

Buna ziua tuturor.

Am vizitat astazi pe Isabella.  Probabil o sa fiu subiectiv, dar mie a fost dintre cele mai placute si bune intalniri pana acuma.

In primele minute e mai timida un pic, am povestit  si totul a fost ok.

Isabella e o fata foarte frumoasa, eleganta, rafinata, impecabila. Inalta, are un  corp foarte frumos. Are silicoane zic eu, perfecte.  Absolut PRO CLIENT.  Vorbareata, intelege gluma, parca ne cunosteam de ani de zile.

Locatie buna, baie curata primit prosot. M-a servit cu cola.

ON Foarte bun, executat cum trebuie

NP nu am ce comenta, se implica, saruturi cat vrei tu, shimbat  mai multe pozitii

GFE 10, Fk la greu.

De revenit, CLAR! Absolut! Eu sigur!

• Like 3
Postat
Acum 14 ore, Foto88 a spus:

Buna ziua tuturor.

Am vizitat astazi pe Isabella.  Probabil o sa fiu subiectiv, dar mie a fost dintre cele mai placute si bune intalniri pana acuma.

In primele minute e mai timida un pic, am povestit  si totul a fost ok.

Isabella e o fata foarte frumoasa, eleganta, rafinata, impecabila. Inalta, are un  corp foarte frumos. Are silicoane zic eu, perfecte.  Absolut PRO CLIENT.  Vorbareata, intelege gluma, parca ne cunosteam de ani de zile.

Locatie buna, baie curata primit prosot. M-a servit cu cola.

ON Foarte bun, executat cum trebuie

NP nu am ce comenta, se implica, saruturi cat vrei tu, shimbat  mai multe pozitii

GFE 10, Fk la greu.

De revenit, CLAR! Absolut! Eu sigur!

Îți mulțumesc și te mai aștept cu drag 😘🤗

• Telefon: erotyke
Postat
Acum 1 minut, Isabella. a spus:

Buna dragilor🤗,mâine va fi ultima mea zi in Cluj și voi fi disponibila intre orele 10:00-22:00.

Mai revii? 

Și când? 

Postat

Știe cineva mai revine domnișoară? 

• Oras:Sin City
  • Oras:Sin City
Postat

Stiti cum e vorba aia? La pomul laudat nu te duci cu sacul.Asa am patit eu.Ceea ce pot sa spun este ca a fost sub asteptarile mele.Nu ma asteptam sa fie frumoasa,asta s-a spus,nu e nici urata sa fugi de ea.O depunctez la FK,la mine a fost ceva..gen varful buzelor.Mentionez ca am un zambet si igiena impecabila,deci nu a fost ceva neplacut din partea mea.Dezamagirea a fost in ceea ce priveste sanii,micuti,si tari.Nu imi place deloc asa ceva..in fine.Am impresia ca s-a lucrat la fotoshop un pic,in poze pareau mai mari.ON a fost ok,nimic de zis,si am constatat ca dupa ce a prestat parca i s-au umflat buzele.Spirit de observatie 😉. In rest ce pot sa mai spun de ea? Este inalta,iubitori de skiny pot sa fie satisfacuti,amabila,am servit o apa...si cam atat.Eu nu mai revin

• Like 4
Postat

Buna,am avut o intervenție estetica și astăzi nu voi putea lucra,sunt disponibila incepand de mâine intre orele 10:00-23:00😘

Postat
Acum 5 ore, ali 30 a spus:

Pe la bistrita nu ajungii

Buna,nu am in plan momentan sa vin la Bistrița dar dacă voi veni o să anunț pe site.

Postat

Buna dragilor 🤗 astăzi mă mut și nu voi lucra,este aceeași adresă dar alt apartament.Voi fi disponibila de mâine, incepand cu ora 10:00.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...