Sari la conținut

cine e userul = ricsimortii ?

Vizitator MikeTyson12

Postări Recomandate

Vizitator MikeTyson12
Reputație: 0
Postat

pare un personaj foarte interesant 

e un om de care o sa am nevoie pe viitor 

Postat
5 hours ago, MikeTyson12 said:

pare un personaj foarte interesant 

e un om de care o sa am nevoie pe viitor 

Eu sunt varule rick si mortii, e un serial smecher, m-am uitat si la sezonu 2 din solar opposites

Vizitator MikeTyson12
Postat
4 hours ago, lamentation said:

Eu sunt varule rick si mortii, e un serial smecher, m-am uitat si la sezonu 2 din solar opposites

de unde o ști pe cioara ?

Vizitator MikeTyson12
Postat
1 minute ago, lamentation said:

Da pa grupu ala cu baetii smecheri unde ne batem pula de tine

de ce ați face așa ceva ?ce am făcut 

Postat
1 minute ago, MikeTyson12 said:

de ce ați face așa ceva ?ce am făcut 

apai daca simpuiesti tiganci cu 4000 de euro si la urma te antrebi ce ai facut, esti prostalau rau

noroc ca yo sant vara-tu si te anteleg ca si eu am fost la fel da prost ca tine, ok poate nu chiar atat da prost ca la mine a iesit afacerea mai profitabila. si nici nu am dat tot ce am avut pe o pizda hahahaah eu macar am casa masina si salar stabil si pot fute orice vrea pula mea la orice ora doar ca prefer sa stau an casa pana mai scade rata de infectie din capitala asta infecta

Vizitator MikeTyson12
Postat
7 minutes ago, lamentation said:

apai daca simpuiesti tiganci cu 4000 de euro si la urma te antrebi ce ai facut, esti prostalau rau

noroc ca yo sant vara-tu si te anteleg ca si eu am fost la fel da prost ca tine, ok poate nu chiar atat da prost ca la mine a iesit afacerea mai profitabila. si nici nu am dat tot ce am avut pe o pizda hahahaah eu macar am casa masina si salar stabil si pot fute orice vrea pula mea la orice ora doar ca prefer sa stau an casa pana mai scade rata de infectie din capitala asta infecta

îmi e dor de vremea când eram mormolocul palid cu poza lui varu Mihai și vistantric din Vâlcea era singura grija

Postat
4 minutes ago, MikeTyson12 said:

îmi e dor de vremea când eram mormolocul palid cu poza lui varu Mihai și vistantric din Vâlcea era singura grija

ahahhahaha 🤣 ba da pula aia a cui era? a ta sau a lu vara-tu? antreb pentru o prietena ca credea ca ami puneam pula pa forum la vremea aia si ca eu eram mormolocu palid

ati dai seama ce terminat sant daca au ajuns curvili sa creada asta despre mine, ami distrugi reputatia... de asta orsa vorbesc cu baetii tatuati cu ceafa lata sa te puna la punct, plus ca unii dintre ei au legaturi speciale cu dyana cioco

data viitoare cand futi tiganci la hotel sa te gandesti la consecintele care nu vor mai fi aceleasi de acum anainte

Vizitator MikeTyson12
Postat
4 minutes ago, lamentation said:

ahahhahaha 🤣 ba da pula aia a cui era? a ta sau a lu vara-tu? antreb pentru o prietena ca credea ca ami puneam pula pa forum la vremea aia si ca eu eram mormolocu palid

ati dai seama ce terminat sant daca au ajuns curvili sa creada asta despre mine, ami distrugi reputatia... de asta orsa vorbesc cu baetii tatuati cu ceafa lata sa te puna la punct, plus ca unii dintre ei au legaturi speciale cu dyana cioco

data viitoare cand futi tiganci la hotel sa te gandesti la consecintele care nu vor mai fi aceleasi de acum anainte

esti un troll de zile mari 

Lasă un Facebook să vorbim

Postat
8 minutes ago, MikeTyson12 said:

esti un troll de zile mari 

Lasă un Facebook să vorbim

desigur, al carui proxenet care este supt vizorul meu vrei?

Vizitator MikeTyson12
Postat
4 minutes ago, lamentation said:

desigur, al carui proxenet care este supt vizorul meu vrei?

aia era pula mea pe forum :( alta întrebare ? Și cine e fata aia cu legături strânse cu aia cu ceafa lata ?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...