Sari la conținut

Buna

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daca accentul tau cade asupra seriozitatii, a discretiei si nu in ultimul rand al igienei...probabil sunt ceea ce cauti. Nu intru in detalii fizice, le poti observa cu usurinta aruncand o privire asupra fotografiilor mele. Structura site-ului nu imi permite sa scriu atat cat imi doresc, dar, anumite aspecte le putem discuta telefonic.
In ideea in care aceste cateva randuri ti-au captat atentia...nu ramane decat sa ne auzim telefonic.Deasemenea ofer si fetish-uri sau diverse fantezii.Te astept😘

A00BE839-FF77-4719-A48D-C91FF5A3BA89.jpeg

Vizitator nick5061
Postat
Acum 25 minute, Roxy92 a spus:

Daca accentul tau cade asupra seriozitatii, a discretiei si nu in ultimul rand al igienei...probabil sunt ceea ce cauti. Nu intru in detalii fizice, le poti observa cu usurinta aruncand o privire asupra fotografiilor mele. Structura site-ului nu imi permite sa scriu atat cat imi doresc, dar, anumite aspecte le putem discuta telefonic.
In ideea in care aceste cateva randuri ti-au captat atentia...nu ramane decat sa ne auzim telefonic.Deasemenea ofer si fetish-uri sau diverse fantezii.Te astept😘

A00BE839-FF77-4719-A48D-C91FF5A3BA89.jpeg

Esti reala?

Vizitator
Postat

Un nr de tel  ceva ??

Vizitator
Postat
16 minutes ago, berege2 said:

scuza-ma, dar nu ma pot abtine, cine si-a batut joc cu pentagramele alea pe corpul tau? :)

Trebuie sa imi placa mie nu altora😌

Vizitator
Postat
18 minutes ago, apandele38 said:

Un nr de tel  ceva ??

(0737) 488 456

Vizitator
Postat
1 hour ago, nick5061 said:

Esti reala?

Bineinteles ☺️

Vizitator nick5061
Postat
Acum 3 ore, Roxy92 a spus:

Bineinteles ☺️

Ca sa ma conving ca esti reala trebuie să te văd de aproape si sa te "încerc"😍

Vizitator
Postat

Sigur ca da!doar asa te poti convinge dragule😉

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.