Luzzz Reputație: 5 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Militari residence Oras:Militari residence Postat Aprilie 2, 2021 🔞 NOU !! în oraș!! 🔞 Adelina, 💯 Poze Reale 🔥❤️ Buna Baby❤️ *** 0760975362 ❤️❤️ DISPONIBIL PENTRU TINE in ficare zi de la ora 12:00 la 03:00 NUMELE MEU este Adelina ------------------------------- Sunt o bombă 100% reală, elegantă, inteligentă, potrivită și încântată, care oferă întotdeauna o experiență de 5 stele. Deci, dacă sunteți gata pentru o experiență unică, dați-mi un telefon ACUM pentru a mă rezerva *** 100% fotografii reale *** Sunt o persoană senzuală, fermecătoare, aștept cu nerăbdare să va întâlnesc ❤️❤️ Locatia se afla in Militari Residence 🔞Servicii -100Lei 15minute, 1Finalizare -150Lei 30minute, 1Finalizare - masaj -200Lei 1h, 2 Finalizări - masaj 🔞Servici: Sex oral, sex normal, masaj de relaxare, masaj cu happy-end, sărutări, diferite poziții, streaptease, mici fantezii, fetișuri în limita bunului simț, 69, +4076097536 1
ozgean Reputație: -104 Postat Aprilie 2, 2021 Postat Aprilie 2, 2021 te cacasei pe tine in ultima poza sau de ce ai blurat asa ? 1
valentinb Reputație: 52 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2021 Acum 9 minute, ozgean a spus: te cacasei pe tine in ultima poza sau de ce ai blurat asa ? :))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum