Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2022 Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Acum 10 ore, mariusnicu a spus: Bună, esti la Baia Mare? Bună Da sunt in baia mare scuze am văzut târziu ca mi-ai scris Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2022 Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Mâine voi fii disponibilă de la ora 11:00 până seara pentru programări sunați-mă sau lăsați un mesaj pentru programare vă 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2022 Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Link spre comentariu
Pierzicurent Reputație: 6 Postat Ianuarie 30, 2022 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 Vizitat pe Alessia acu vreo vreo câteva zile, Programarea am făcut-o cu o zi înainte doar am confirmat înainte cu 30 de minunte Eu find din oraș am ajuns mai repede la ea am zis să astept ora stabilită dar până la urmă am dat un mesaj mia raspuns mia dat și scara ma ghidat cum să ajung... am urcat sus am întrat am făcut cunoștință ma întrebat ce doresc de băut am servit cu ea un suc împreună am mai vorbit una alta o trecut vreo 15 minunte nu o spus nimic de timp trecut nu o dat importanță la telefon am vrut să începem cu un duș împreuna după am mers în dormitor și zic să începem actiunea, Alessia ma întrebat cum doresc să începem și am lasat-o pe ea o început cu săruturi cu limbuța peste tot de la gât și o coborat la cocoșel supt lins și o luat-o toată în guriță mia plăcut cum se juca cu limbuța de ma trecut fiori m-am simțit ca la 25 de ani find mai în vârstă, Locatia pe bulevardul trăian număr 3 ON:10 fk: 9 m-am simțit foarte bine face dragoste se vede că îi place GFE :10 atitudene mia plăcut că este serioasă și nu ma facut să ma duc degeaba Igienă :10 nimic de obectat epilată mirosea superb. Aspect Fata : 9 o persoană simplă frumoasă și fără Machiaj Am stat o oră pot spune că find prima oară la ea o experiență de vis cu prima ocazie o să mai trec pe la dansa din punctu meu de vedere merită este foarte de viată Alessia voi mai veni dacă mai stai pe la noi prin zonă 😘 Link spre comentariu
normall Reputație: 104 Postat Ianuarie 31, 2022 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Vai de pula noastra :)))))) Link spre comentariu
Vizitator bolundau Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 1 hour ago, normall said: Vai de pula noastra :)))))) dc? ce-i baiu ? Link spre comentariu
friendwithbenefits Reputație: 62 Postat Ianuarie 31, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Baia Mare Telefon: [email protected] Oras:Baia Mare Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Acum 49 minute, bolundau a spus: dc? ce-i baiu ? Da, ... Alessia vorbeste muult! Foarte mult! Nu e neaparat de criticat acest aspect! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Acum 11 ore, Pierzicurent a spus: Vizitat pe Alessia acu vreo vreo câteva zile, Programarea am făcut-o cu o zi înainte doar am confirmat înainte cu 30 de minunte Eu find din oraș am ajuns mai repede la ea am zis să astept ora stabilită dar până la urmă am dat un mesaj mia raspuns mia dat și scara ma ghidat cum să ajung... am urcat sus am întrat am făcut cunoștință ma întrebat ce doresc de băut am servit cu ea un suc împreună am mai vorbit una alta o trecut vreo 15 minunte nu o spus nimic de timp trecut nu o dat importanță la telefon am vrut să începem cu un duș împreuna după am mers în dormitor și zic să începem actiunea, Alessia ma întrebat cum doresc să începem și am lasat-o pe ea o început cu săruturi cu limbuța peste tot de la gât și o coborat la cocoșel supt lins și o luat-o toată în guriță mia plăcut cum se juca cu limbuța de ma trecut fiori m-am simțit ca la 25 de ani find mai în vârstă, Locatia pe bulevardul trăian număr 3 ON:10 fk: 9 m-am simțit foarte bine face dragoste se vede că îi place GFE :10 atitudene mia plăcut că este serioasă și nu ma facut să ma duc degeaba Igienă :10 nimic de obectat epilată mirosea superb. Aspect Fata : 9 o persoană simplă frumoasă și fără Machiaj Am stat o oră pot spune că find prima oară la ea o experiență de vis cu prima ocazie o să mai trec pe la dansa din punctu meu de vedere merită este foarte de viată Alessia voi mai veni dacă mai stai pe la noi prin zonă 😘 Îți mulțumesc pentru recenzie, oricând mai dorești te aștept cu drag 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Acum 25 minute, friendwithbenefits a spus: Da, ... Alessia vorbeste muult! Foarte mult! Nu e neaparat de criticat acest aspect! Da asta recunoscut și eu îmi place să vorbesc depinde și de starea mea... dar nu cred că asta ar fii un motiv de critică pentru că nu sunt singura persoană sau ultima care îi place să vorbească 😉 Link spre comentariu
friendwithbenefits Reputație: 62 Postat Ianuarie 31, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Baia Mare Telefon: [email protected] Oras:Baia Mare Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Acum 3 minute, Alessiahot a spus: Da asta recunoscut și eu îmi place să vorbesc depinde și de starea mea... dar nu cred că asta ar fii un motiv de critică pentru că nu sunt singura persoană sau ultima care îi place să vorbească 😉 Da, esti cool asa cum esti! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Acum 17 minute, friendwithbenefits a spus: Da, esti cool asa cum esti! Mulțumesc frumos 😘 Link spre comentariu
Pierzicurent Reputație: 6 Postat Ianuarie 31, 2022 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Poate ca vorbesti mult, dar e farmecul tau. Esti o dulce. Abia astept sa ne revedem. 😘😘 Link spre comentariu
normall Reputație: 104 Postat Ianuarie 31, 2022 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Acum 3 ore, friendwithbenefits a spus: Da, esti cool asa cum esti! Acum 46 minute, Pierzicurent a spus: Poate ca vorbesti mult, dar e farmecul tau. Esti o dulce. Abia astept sa ne revedem. 😘😘 No, ce sa și zici Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 1 oră în urmă, Pierzicurent a spus: Poate ca vorbesti mult, dar e farmecul tau. Esti o dulce. Abia astept sa ne revedem. 😘😘 Mulțumesc cu drag oricând dorești mă contactezi te pup Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 Bună seara disponibilă și noaptea pentru cei care vor pe seara... lista de servicii sunt oral neprotejat în funcție de igiena sex normal protejat masaj fac doar la ora doar cine dorește dus împreună la alegere diferite poziții săruturi corporale sarut pe guriță se acceptă finalizare pe Sâni... 150 fin 30 de minute 300 ora la ora fac o finalizare orală bonus fără extra programări se fac din timp sau cu 20-30 de minute înainte de a veni vă pup și la 100 - 15 minute servicii oral np in funcție de igiena sex normal protejat săruturi corporale sau pe gura Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 Link spre comentariu
Leo1999 Reputație: 20 Postat Februarie 14, 2022 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Februarie 14, 2022 Acum 4 ore, Alessiahot a spus: Bună seara disponibilă și noaptea pentru cei care vor pe seara... lista de servicii sunt oral neprotejat în funcție de igiena sex normal protejat masaj fac doar la ora doar cine dorește dus împreună la alegere diferite poziții săruturi corporale sarut pe guriță se acceptă finalizare pe Sâni... 150 fin 30 de minute 300 ora la ora fac o finalizare orală bonus fără extra programări se fac din timp sau cu 20-30 de minute înainte de a veni vă pup și la 100 - 15 minute servicii oral np in funcție de igiena sex normal protejat săruturi corporale sau pe gura Va recomand cu mare încredere , dacă vreți să petreceți clipe extraordinare cu o gagica nebuna, nu ezitați să o sunați ! 😈😘 Link spre comentariu
antofe_fane Reputație: 53 Postat Februarie 15, 2022 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Februarie 15, 2022 Felicitări Alesia pentru alegerea facuta! Intradevar meriti sa fi vizitata ,servicii wow! Oralul de vis,normal la fel! Foarte bine punctat cu tarifele,mai ales pt 15 minute 100 ron! De multe ori ne dorim o escapada....sa mergem sa dam o muie rapid...pt 10...15 min! Iar seara,e perfect! Sti sa te faci plăcuta si sa ne faci happy ! Te pup dulce! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 La 15.02.2022 la 0:52, Leo1999 a spus: Va recomand cu mare încredere , dacă vreți să petreceți clipe extraordinare cu o gagica nebuna, nu ezitați să o sunați ! 😈😘 Mulțumesc Leo 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 La 15.02.2022 la 15:04, antofe_fane a spus: Felicitări Alesia pentru alegerea facuta! Intradevar meriti sa fi vizitata ,servicii wow! Oralul de vis,normal la fel! Foarte bine punctat cu tarifele,mai ales pt 15 minute 100 ron! De multe ori ne dorim o escapada....sa mergem sa dam o muie rapid...pt 10...15 min! Iar seara,e perfect! Sti sa te faci plăcuta si sa ne faci happy ! Te pup dulce! Mulțumesc te pup Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 Azi Indisponibila... Maine dacă mă simt ok voi scrie dacă voi fii disponibilă, programările și detalii despre servicii le voi spune prin SMS și am ales să fac și programări tot prin SMS asa nu ne mai pierdem timpul vorbind prea mult la telefon și din cauza că suna foarte multe persoane odată nu pot răspunde la toți odată... vă rog să îmi scrieți și discutam toate detaliile doar prin mesaje Link spre comentariu
knoxville7 Reputație: 18 Postat Februarie 19, 2022 Partajează Postat Februarie 19, 2022 Vizitat si eu domnisoara azi noapte. Mi-a placut super mult faptul ca e vorbareata, m-a facut sa ma simt super confortabil. Oralul ei e fix ceea ce imi trebuia. O suge cu o pofta ca n-ai cum sa nu vrei over and over. De revizitat. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2022 Partajează Postat Februarie 19, 2022 Acum 7 ore, knoxville7 a spus: Vizitat si eu domnisoara azi noapte. Mi-a placut super mult faptul ca e vorbareata, m-a facut sa ma simt super confortabil. Oralul ei e fix ceea ce imi trebuia. O suge cu o pofta ca n-ai cum sa nu vrei over and over. De revizitat. Mulțumesc frumos te mai aștept cu drag te pup Link spre comentariu
tweety18 Reputație: 3 Postat Februarie 20, 2022 Partajează Postat Februarie 20, 2022 Azi lucrezi??? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 La 20.02.2022 la 7:24, tweety18 a spus: Azi lucrezi??? Muncesc în fiecare zi îmi lasi un mesaj pe număr pt mai multe detalii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum