Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2021 Partajează Postat Septembrie 21, 2021 Acum 3 ore, bolundau a spus: INCREZUTE,SATULE,IRITATE Da dragule iritate de persoane genul ca tine așa că las-o baltă zi bună Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2021 Partajează Postat Septembrie 22, 2021 Bună dimineața, nu mai dați mesaje pe whatsapp pe numărul care îl am afișat că nu mai pot folosi whatsapp pe numărul vechi acesta este numărul nou care îl voi folosi 0754280031 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2021 Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Bună dimineața disponibilă, imi cer scuze dacă m-ați sunat și nu am răspuns nu am avut o stare buna și nu am muncit vă 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2021 Partajează Postat Octombrie 24, 2021 disponibila 😉 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2021 Partajează Postat Octombrie 24, 2021 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2021 Partajează Postat Octombrie 24, 2021 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2021 Partajează Postat Octombrie 24, 2021 Puteți să mă contactați la ambele numere de telefon,( pe număr 0759888914 pot face programări doar prin SMS sau la Telefon ) celalalt număr pot face programări si pe whatsapp 0754280031 vă 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2021 Partajează Postat Octombrie 26, 2021 Whatsapp de azi nu îl mai folosesc cine vrea sa vina faceți programare prin sms sau la telefon Link spre comentariu
knoxville7 Reputație: 18 Postat Octombrie 26, 2021 Partajează Postat Octombrie 26, 2021 M-as lasa rasfatat de tine , te voi cauta. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2021 Partajează Postat Octombrie 26, 2021 Acum 1 oră, knoxville7 a spus: M-as lasa rasfatat de tine , te voi cauta. Te aștept să te lași răsfățat 😜 când dorești mă anunți te pup Link spre comentariu
Pierzicurent Reputație: 6 Postat Octombrie 26, 2021 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Octombrie 26, 2021 La 20.09.2021 la 10:04, Alessiahot a spus: Bună dimineața, disponibilă pentru nebuni 🤪 Salutare! Mai esti disponibila pentru nebunii? Link spre comentariu
Pierzicurent Reputație: 6 Postat Octombrie 27, 2021 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Octombrie 27, 2021 Acum 46 minute, Alessiahot a spus: Disponibilă de la ora 10 până la ora 00:00 vă aștept cu drag 💋 Ok. Cum se poate afla oferta si tarifele. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2021 Partajează Postat Octombrie 27, 2021 Acum 10 ore, Pierzicurent a spus: Salutare! Mai esti disponibila pentru nebunii? Bună da sunt contactează-mă prin sms sau la numerele afișate Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2021 Partajează Postat Octombrie 27, 2021 Acum 1 oră, Pierzicurent a spus: Ok. Cum se poate afla oferta si tarifele. Bună sunt și la recenzie detalii despre serviciile sau preț, dacă nu sună-mă și îți zic serviciile Link spre comentariu
Pierzicurent Reputație: 6 Postat Octombrie 27, 2021 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Octombrie 27, 2021 Acum 43 minute, Alessiahot a spus: Bună sunt și la recenzie detalii despre serviciile sau preț, dacă nu sună-mă și îți zic serviciile Buna! Scuze trebuia sa ma uit dar de abiam miam facut cont si era mai usor asa. Am sa caut si te sun, ca sincer numa la funduletul tau adorabil ma gandesc Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2021 Partajează Postat Octombrie 27, 2021 Acum 4 ore, Pierzicurent a spus: Buna! Scuze trebuia sa ma uit dar de abiam miam facut cont si era mai usor asa. Am sa caut si te sun, ca sincer numa la funduletul tau adorabil ma gandesc Numărul de telefon 0759888914 sau 0754280031 mă poți contacta dacă nu răspund lasă-mi un sms text Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2021 Partajează Postat Octombrie 28, 2021 Disponibilă vă pup Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2021 Partajează Postat Noiembrie 6, 2021 Bună disponibilă mai stau maxim 3 zile în baia mare va pup Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2021 Partajează Postat Noiembrie 6, 2021 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2021 Partajează Postat Noiembrie 6, 2021 Link spre comentariu
Domnulspion7 Reputație: 16 Postat Noiembrie 6, 2021 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Partajează Postat Noiembrie 6, 2021 De ceva vreme fiind in trecere am zis sa vad ce oferte are orasul asta , am gasit-o pe aceasta fata si am sunat mi-a dat locatia si m-a ghidat frumos pana ce am ajuns la ea , odata ajuns am constatat ca fata nu e chiar un model dar e foarte vorbareata si am zis ca raman mi-a placut ca e inaltuta , nu aveam ceva mari asteptari in ceea ce privea actiunea insa in momentul cand s-a apucat de mine fratilor va spun sincer ca parca ea daduse bani sa se futa nu eu 🤣efectiv simteam ca vrea sa ma inghita cu totul dupa cateva minute ma intrebat daca vreau sa urc pe ea, am incalecat-o si efectiv ma tragea in ea. M-a stors de ultimul strop si m-a lasat sa plec . Cu prima ocazie cand mai trec prin zona o sa o caut ,e super tipa pe actiune 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2021 Partajează Postat Noiembrie 6, 2021 Acum 1 oră, Domnulspion7 a spus: De ceva vreme fiind in trecere am zis sa vad ce oferte are orasul asta , am gasit-o pe aceasta fata si am sunat mi-a dat locatia si m-a ghidat frumos pana ce am ajuns la ea , odata ajuns am constatat ca fata nu e chiar un model dar e foarte vorbareata si am zis ca raman mi-a placut ca e inaltuta , nu aveam ceva mari asteptari in ceea ce privea actiunea insa in momentul cand s-a apucat de mine fratilor va spun sincer ca parca ea daduse bani sa se futa nu eu 🤣efectiv simteam ca vrea sa ma inghita cu totul dupa cateva minute ma intrebat daca vreau sa urc pe ea, am incalecat-o si efectiv ma tragea in ea. M-a stors de ultimul strop si m-a lasat sa plec . Cu prima ocazie cand mai trec prin zona o sa o caut ,e super tipa pe actiune Mulțumesc frumos nu mai știu cine ești dar mersi pentru recenzie te pup Link spre comentariu
Domnulspion7 Reputație: 16 Postat Noiembrie 6, 2021 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Partajează Postat Noiembrie 6, 2021 Acum 1 minut, Alessiahot a spus: Mulțumesc frumos nu mai știu cine ești dar mersi pentru recenzie te pup A trecut ceva vreme, cu primu drum incolo te caut, nu ii las numa pe astia sa isi faca de cap cu tine ca ii pacat sa nu ma bucur si eu de tine. Te pup 😘 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2021 Partajează Postat Noiembrie 6, 2021 Acum 45 minute, Domnulspion7 a spus: A trecut ceva vreme, cu primu drum incolo te caut, nu ii las numa pe astia sa isi faca de cap cu tine ca ii pacat sa nu ma bucur si eu de tine. Te pup 😘 Ok 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2021 Partajează Postat Noiembrie 7, 2021 Bună dimineața azi voi fii disponibilă de la ora 9:00 până seara mai târziu... Luni voi fii disponibilă de la ora 10:00 până la ora 00:00 vă pup și vă aștept cine vrea să vină sunați din timp pentru programări sau cu 30 de minute înainte de a veni, și dacă sunați și nu răspund reventi cu un apel după 10-15 minute pot fii ocupată si nu răspund la telefon 😘 Ultimele 2 zile în oraș 🤪 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum