Sari la conținut

Alessia 0759888914

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 5 ore, niknikos a spus:

Bună Alessia

Ai revenit? 

Bună dragule nu am revenit, voi anunța aici când mă întorc... trebuie să mai stau un pic acasă să îmi rezolv cu  👓 să mi facă azi sun și să văd dacă sunt gata până mâine dacă nu vb să mii trimită la Bm te 😘 

Vizitator
Postat

Bună dragilor mâine revin la baia mare aștept să ne vedem cu drag,  vă 💋 dulce ora nu știu sigur când voi ajunge dar in jurul orei 18:00 o să fiu acasă momentan tot în zona televiziune canal 7 voi avea locația 😘

• Oras:Baia Mare
Postat
Acum 2 ore, Alessiahot a spus:

Bună dragilor mâine revin la baia mare aștept să ne vedem cu drag,  vă 💋 dulce ora nu știu sigur când voi ajunge dar in jurul orei 18:00 o să fiu acasă momentan tot în zona televiziune canal 7 voi avea locația 😘

Te asteptam pupici !🥰

Vizitator
Postat
Acum 1 oră, Leo1999 a spus:

Te asteptam pupici !🥰

Și eu te 😘

Vizitator
Postat

Bună dragi mei, îmi cer scuze că nu am putut să ajung azi la Bm... Maine sigur voi fii în Bm 😘 azi iera programat să vin dar am pierdut autobuzul 😁😘

Postat
Acum 35 minute, Alessiahot a spus:

Bună dragi mei, îmi cer scuze că nu am putut să ajung azi la Bm... Maine sigur voi fii în Bm 😘 azi iera programat să vin dar am pierdut autobuzul 😁😘

Nu e nici o problema , merita sa asteptam 😙. Sper ca stai macar o saptamana .

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, Leo1999 a spus:

Nu e nici o problema , merita sa asteptam 😙. Sper ca stai macar o saptamana .

Stau dragule mai mult ca am venit acasă ca să văd pe bebita meu, și să imi schimb ochelari te 💋 și abia aștept să ne revedem 

Postat
Acum 11 minute, Alessiahot a spus:

Stau dragule mai mult ca am venit acasă ca să văd pe bebita meu, și să imi schimb ochelari te 💋 și abia aștept să ne revedem 

Acum 11 minute, Alessiahot a spus:

😘

Vizitator
Postat
1 oră în urmă, divinul a spus:

Alessia, avansam. Draguta, aranjata. Bravo, bravo 

Mersi Divinule, aranjata am fost tot timpul dar 😏

Postat
1 oră în urmă, Alessiahot a spus:

Mersi Divinule, aranjata am fost tot timpul dar 😏

Corect 😊

Postat

De la ce ora începi programul dimineața? 

Dacă mai ești săptămâna aceasta în BM  desigur, parcă a venit vremea și de o recenzie din partea mea ( ultima poza m-a convins ca chiar merita sa îți fac o vizita) 

Postat
Acum 1 minut, niknikos a spus:

Dacă mai ești săptămâna aceasta în BM  desigur, parcă a venit vremea și de o recenzie din partea mea ( ultima poza m-a convins ca chiar merita sa îți fac o vizita) 

Iti recomand cu incredere si eu voi vizita sambata pentru a 3 a oara 😉

Vizitator
Postat
Acum 33 minute, niknikos a spus:

Bună dragule mâine depinde de la 9:30 acu nu știu la ce ora mă trezesc 

Vizitator
Postat

Bună dragi futăcioși, de mâine voi schimba locația... Locația va fii pe B-dul Traian vă pup și vă aștept cu drag 😘 

Vizitator danezudan
Postat

Revizitat fetita,are locatia schimbata mult mai misto decat cea veche.Am avut parte de o experienta de neuitat.Am povestit am inceput direct cu un anal din ala bestial,apoi masaje oral si normal.

Locatie:10 de si pentru mine ii riscanta zona din cauza radarului.

Fk :10 ireproșabila

GFE : 10 atitudine pro client și foarte corecta.

ON : 10 se apropie de adevăr 

Igiena :10 nimic de reproșat.

Aspect fata : 7 a adus mici inbunatatiri.

NP: 10 lady on top,misionar si caprita bine executat.

AP: 10 am facut 2 -3 poziti si aici.

Ca si halat 400 de leuti foarte bine investiti cu all inclusive :P .

De revenit cu siguranta da cand ma mai aduce vantul catre Baia Mare.

Nu-i fotomodel dar pentru aia care vor actiune si nu papusi barbie de 2 lei recomand cu incredere.

Vizitator
Postat
Acum 6 ore, danezudan a spus:

Revizitat fetita,are locatia schimbata mult mai misto decat cea veche.Am avut parte de o experienta de neuitat.Am povestit am inceput direct cu un anal din ala bestial,apoi masaje oral si normal.

Locatie:10 de si pentru mine ii riscanta zona din cauza radarului.

Fk :10 ireproșabila

GFE : 10 atitudine pro client și foarte corecta.

ON : 10 se apropie de adevăr 

Igiena :10 nimic de reproșat.

Aspect fata : 7 a adus mici inbunatatiri.

NP: 10 lady on top,misionar si caprita bine executat.

AP: 10 am facut 2 -3 poziti si aici.

Ca si halat 400 de leuti foarte bine investiti cu all inclusive :P .

De revenit cu siguranta da cand ma mai aduce vantul catre Baia Mare.

Nu-i fotomodel dar pentru aia care vor actiune si nu papusi barbie de 2 lei recomand cu incredere.

Mulțumesc pentru recenzie te mai aștept cu drag poate facem ceva mai nou na dacă îți mai trece ceva prin cap incerm nui bai te 😘 

Vizitator
Postat
Acum 4 minute, Alessiahot a spus:

Mulțumesc pentru recenzie te mai aștept cu drag poate facem ceva mai nou na dacă îți mai trece ceva prin cap incerm nui bai te 😘 

încercăm 

Vizitator danezudan
Postat
Acum 2 ore, Alessiahot a spus:

De venit cu siguranța o sa vin,doar ca nu știu ce facem de ne detectează radarul 🙈🤣.Dar văd eu cu siguranța o sa ne mai vedem când revin la Baia Mare.Aseară mi-o șuierat glonțul pe lângă cap după ce am ieșit de la tine din scara dacă ieșeam mai repede cu 1 minut trebuia sa dau declaratie 🤣🙈.

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, danezudan a spus:

De venit cu siguranța o sa vin,doar ca nu știu ce facem de ne detectează radarul 🙈🤣.Dar văd eu cu siguranța o sa ne mai vedem când revin la Baia Mare.Aseară mi-o șuierat glonțul pe lângă cap după ce am ieșit de la tine din scara dacă ieșeam mai repede cu 1 minut trebuia sa dau declaratie 🤣🙈.

Ei na lasă că dam și declarație 🤣 dam împreună facem în 3 😁😂😂 Ei na lasă că ești băiat mare vezi tu cum faci că ești vaccinat 🤪

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, danezudan a spus:

Și na bine că te-am mai ținut de vorba că după na belea 😁

Vizitator
Postat

Bună disponibilă pentru programări 💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...