Rebeccabby Reputație: 4 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2021 Bruneta sexy 22 de ani Sunt o fire calma și vesela bunul simt și calitatea ma definește cel mai bine Mereu cu zâmbetul pe buze binedispună ce îți va oferi un timp de calitate pentru ca pe mine ma definește calitatea nu cantitatea Am dreptul de a-mi selecta clienti Nu răspund la sms sau nr privat Nu fac deplasări Nu accept cu bile sau alte accesorii sau in stare de ebrietate Sunt in orașul tău pentru a ne cunoaște,in compania mea te vei simți ca și cu o veche prietena Disponilibitate începând cu orele 09:00 pana la 21:00 Dacă nu răspund din prima te rog sa revi cu un apel in 5-10 minute Pupici și aștept sa ne vedem Am auzit multe lucruri frumoase despre orasul vostru si de oamenii din el asa ca m am hotarat sa va vizitez
tytan_99 Reputație: 161 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Postat Aprilie 3, 2021 Bună dacă te rugam niște detalii cu privire la sevicii, prețuri și poze mulțumim
Rebeccabby Reputație: 4 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 3, 2021 Desigur 150-30min 250-60 min Oral,normal,69,masaj de relaxare sau erotic(doar la o ora)
adamspencer Reputație: -51 Postat Aprilie 3, 2021 Postat Aprilie 3, 2021 Ne-ar interesa si niste poze (preferabil unele in care tii o foaie in mana sau langa tine pe care scrie nr tau de tel) si recenzii din alte orase, daca se poate. 2 1
Rebeccabby Reputație: 4 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 3, 2021 1 hour ago, Rebeccabby said: In primul rand abia ce mi am facut cont.....si habar nu am cum functioneaza 😂 si mai ales sa pun poze....deci trebuie sa ma informez putin....si eu pana acum am lucrat cu anunt pe publi deci recenzii am foarte putine si o sa le atasez de indata ce inteleg cum funcioneaza site ul acesta....stiu ca sunt foarte multe poze fake asa ca o sa fac tot ce pot sa confirm ca eu sunt....pup si sper sa reusesc sa ii dau de cap 😂😂😂
x the impaler Reputație: 10090 Postat Aprilie 3, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Aprilie 3, 2021 Mai deschide câteva topice sa nu se plictisească Motanu 🤣 1
Postări Recomandate