Alexa.alx Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Aprilie 3, 2021 Astăzi fiind Weekend am spus sa ma relaxez in prezenta unei femei dornice de a satisface un bărbat . Prima găsită pe site prima sunată . Am vorbit , mi a făcut confirmare pe whatsapp iar apoi la 30 minute ne am și întâlnit . Recomand aceasta fata deoarece are toate atuurile pentru o întâlnire ca la carte . (0756) 951 735 O puteți contacta , din câte am înțeles este doar pentru câteva zile in oraș
bigboyxx Reputație: 175 Postat Aprilie 3, 2021 Postat Aprilie 3, 2021 Ferească Dumnezeu măcar de nu iti puneai nume de fata. Cred ca ești tot aia din spate de la ING :))) ti ai schimbat locul 1
Go2sleep699 Reputație: 7 Postat Aprilie 4, 2021 Postat Aprilie 4, 2021 alexa isi. face recenzie singura ..alexa e fata descurcareata fetelor sa NU faeti ca alexa .:))) 1
Go2sleep699 Reputație: 7 Postat Aprilie 4, 2021 Postat Aprilie 4, 2021 10 minutes ago, Go2sleep699 said: alexa isi. face recenzie singura ..alexa e fata descurcareata fetelor sa NU faeti ca alexa .:))) faceti
gigi palton Reputație: 242 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Aprilie 4, 2021 cam mare foamea in Bacau, Alexa, ă?😂😂
indragostitul Reputație: 670 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Aprilie 4, 2021 #aidipulamea. Din ce in ce mai multa prostie........vai de pensiile noastre. 1
Vizitator iberiku Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2021 Postat Aprilie 4, 2021 Haideți nu fiți chiar asa rai... 😄 Ca are topic deschis și de un coleg cu vre o 10 min înainte de a-și deschide și ea... Probabil ca nu s au înțeles, ori nu știu care a fost treaba... Oricum trebuie a recunoaștem ca fata se pricepe la recenzii...😅
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum