Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat
On 2/13/2022 at 2:14 AM, adicotanu said:

Am fost la ea acum 1 an de vreo 2 ori, iar acum a revenit si nu am ezitat sa ii scriu recenzie.m dupa ce am vizitat-o iar.

servicii, din ce am discutat:

OP, ON, COB, 69, sărut, 69 face si striptease si Lapdance pentru cei interesați 

nu face CIM/COF, de anal nu am intrebat

pret 150/250

pozele din anunt sunt reale

Contactez telefonic căprioara, ea se afla in zona Titan Auchan (momentan ca am inteles ca vrea sa se mute mai in centru) ajung la ea

Locatie: pentru mine usor accesibila, Garsoniera micuța, canapea, dus si prosop, gel de dus nelipsit.

Fata: undeva 19-23 ani bruneta, 165-170 cam 50 kg, un fund misto rau(poze reale) are sâni bine proporționati si e comunicativa

Acctiune: Am intrat ne-am bucurat ca ne-am revăzut, am fumat o Țigara, mi-a spus ca nu se grăbește nicăieri si ca avem cat timp e necesar, am conversat putin, si la cererea mea a inceput sa pună muzica si sa danseze lasciv si sa se frece, sărutări si din ritm mi-a desfăcut pantalonii si s-a apucat de un oral destul de bun cu saliva cat trebuie de adanc, cateva tentative de deep(aici asculta indicațiile), si din poziția aia admiram si fundul ei, si dupa ce ca m-a înfierbântat dansul, frecatul, priveliștea si oralul bunicel si intre sâni….. am si terminat pe sâni. Dupa o igienizare, o alta tigare si putin chat  ne-am apucat de nr 2. Unde a trezit soldatul cu un oral, am facut 69(frumoasa savarina), curată fara mirosuri, dupa  a pus prezervativul si a inceput distracția.  Am pus-o capra unde m-am bucurat de priveliște maxim si mi-am zis ca trebuie sa ma bucur si mai mult asa ca am sugerat sa incercam un reverse cowgirl. Nu a comentat  si s-a conformat, si asa a continuat Ba încet si apăsat Ba cu ruperi de ritm unde am si terminat, si inca o data, mama ce priveliște, si acum ma intreaba soldatul de ea cand povestesc😂😂.

Pentru mine a fost ca o revedere cu o colega de liceu. Nu M-am simțit grăbit, sau ca abia aștepta sa termin sa plec.

Note:

Locatie: 7 Garsoniera mica , ai tot ce iti trebuie, dar rămână mult loc de mai bn

Aspect fata: 8 tanara simpatica draguta cred ca are putin acid in buze dar nu e rață.

Aspect corp: 9 bine proporționată mijloc subțire, cur demențial si sâni frumoși daca se si tonifiaza putin e de 10

ON: 8,5-9 oralul il face bine, alternează ritmul, saliva si tente de deep dar nu te ia pana in cotor si nu face CIM sau COF si de aceea nu pot da 10

NP: 9,5-10 sex intre sâni, se implica, e jucăușa, nu comentează la poziții plus ca numai priveliștea ma termina pe mine cel putin.

GFE:9- îmbrățișat atingeri sărut pe corp sinpe gura, atitudine feminină poate daca făcea fk, ii dădeam 10

pret

250 1 ora plus 50 din partea mea pentru show

De revenit, eu Da, de recomandat, o recomand dar vreau sa o mainputin sineu liberă 😅

Ciocane tari pana la 89 de ani!

pe ce numar de telefon e de gasit acum?

Vizitator no1tonguemas
Reputație: 0
Postat

Salutare, am vizitat titulara topicului zilele trecute. Eram sigur ca pozele nu-s ale ei, eram horny, nu m-a interesat. Am sunat si mi-a raspuns o voce calda si draguta, greu de ignorat. Am fost indrumat catre o strada dubioasa din spatele Auchan Titan. Daca nu eram horny si curios, nu ramaneam, prima impresie e naspa. Dar ...

Am sunat la interfon si dupa 2 usi ma astepta ea... Pozele nu ii fac dreptate e mult mai frumoasa. 1.65m, bruneta superba, parul pana la coapse, ten masliniu, piele catifelata, 50kg, 20-22 ani, ochii mincinosi, mainile fermecatoare, gura blestemata :)

Nu dau detalii prea multe, dar fata a fost perfecta pentru mine. De fapt, cumva de aia mi-am facut cont, sa o recomand, merita din plin. Nu stiu ce oi fi facut, mie nu imi mai raspunde la telefon, pare totusi ca numarul e functional (daca nu o fi plecat deja, cum fac atatea). Fata e minunata la oral, normal, e cuminte si copilaroasa, e cooperanta, nu protesteaza, vorbeste frumos, are bun simt, pare ca nu prea e facuta pentru meseria asta ... intr-un sens bun. Zice ca a lucrat mai mult pe afara, nu ma mira, cred ca inapoi spre incolo se duce.

Profitati cat puteti, asa papusa mai rar!

Eu am marcat 250/ora/halat la prima intalnire si 350/ora/halat la a doua intalnire mai lunga, in aceeasi zi. Trageti voi concluziile. Spor!

Postat
Acum 4 minute, ionelmarian a spus:

A revenit 

Locație  Drumul Taberei pe langa Moghioros 

Tocmai ce am plecat de la ea.

Acelasi număr 0734728925

Detalii găsiti voi aici, nu are nevoie de prea multa publicitate

Vizitator
Postat

Colegul Ionelmarin e bine ca ne ai informat de revenirea fetei dar era bine dacă ne spuneai costurile și serviciile. 🙂

Postat
Acum 1 minut, gicacontra2012 a spus:

Colegul Ionelmarin e bine ca ne ai informat de revenirea fetei dar era bine dacă ne spuneai costurile și serviciile. 🙂

Nu dau eu detalii aici, cred ca e mai corect sa luați legătură cu ea și sa va spună detaliile astea.

Vizitator
Postat

Ok luam legătura cu ea, dar cu ce nume are acum anunțul pe publi, ca nu l găsesc cu Alice ? 

Postat
Acum 24 minute, gicacontra2012 a spus:

Ok luam legătura cu ea, dar cu ce nume are acum anunțul pe publi, ca nu l găsesc cu Alice ? 

Eu tin legătură de mult cu ea, nu cred ca are anunțul pe publi.

Postat

Am fost și eu la domnișoara când stătea în sectorul 3 dar și acum câteva săptămâni în drumul taberei, numărul de telefon este cel din topic, ești foarte drăguță fata, amabila, tatuaje frumoase, cur bomba talie mica sâni frumoși. Activa pe 150 fin 250 ora , din ce îmi aduc aminte fara cim cof fk. Când ajung la ea o să îi spun de forum poate apare și ea pe aici sa ne dea detalii. 

Este fata din poze

O să revin cu o recenzie după ce mai trec pe la ea. 

Oricum o apariție noua interesanta 

• Inimioara 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 46 minute, ionelmarian a spus:

Mulțumesc, colegu'!

Ma duc și eu astăzi la domnișoara,  sper sa fie ce trebuie. Premisele sunt bune după ce am văzut eu aici.

Vizitator
Postat

Am vorbit cu fata pe whatsapp : 150 lei finalizarea cu oral neprotejat dacă igiena este buna și 250 lei ora, locația departe în Drumul Taberei, dar ii fac o vizita ca îmi plac pozele ei. 🙂

Postat
Acum 2 minute, gicacontra2012 a spus:

Am vorbit cu fata pe whatsapp : 150 lei finalizarea cu oral neprotejat dacă igiena este buna și 250 lei ora, locația departe în Drumul Taberei, dar ii fac o vizita ca îmi plac pozele ei. 🙂

Am impresia ca a mai activat, pozele ei îmi sunt foarte cunoscute. De altfel și în anunț spu e ca a revenit in oras. Speram sa confirme, ca din poze pare sa fie ce trebuie 

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
La 11.03.2023 la 14:47, ionelmarian a spus:

Nu dau eu detalii aici, cred ca e mai corect sa luați legătură cu ea și sa va spună detaliile astea.

Atunci tu ce rol ai aici? Doar comentarii aiurea si troleala?

Vizitator
Postat

Laury nu sari pe colegul Ionelmarian pentru ca el ne a spus ca a revenit fata și apoi a dat link și cu anunțul de pe publi, iar cu tarifele scrise de mine, sunt suficiente în informații pentru cei interesați. 🙂

Postat
La 12.03.2023 la 17:03, gicacontra2012 a spus:

Laury nu sari pe colegul Ionelmarian pentru ca el ne a spus ca a revenit fata și apoi a dat link și cu anunțul de pe publi, iar cu tarifele scrise de mine, sunt suficiente în informații pentru cei interesați. 🙂

Salut, 

Tocmai am vorbit cu Cristina si am aflat ca se va intoarce luni pe la ora 16:00 in Bucuresti cu locatia in drumul taberei.

Voi reveni atunci cu o recenzie pentru cei care nu au fost.

Multumesc!

Postat
La 22.04.2023 la 12:44, ionelmarian a spus:

Salut, 

Tocmai am vorbit cu Cristina si am aflat ca se va intoarce luni pe la ora 16:00 in Bucuresti cu locatia in drumul taberei.

Voi reveni atunci cu o recenzie pentru cei care nu au fost.

Multumesc!

Asa cum am zis revin cu recenzie

Cristina are parul lung talie mica sani s-au mai micsorat același fund mișto (a mai slabi).

150/30min 250/ora oral neprotejat, normal protejat, nu face CIM, COF, anal

Notele după părerea mea sunt:

GFE - 10

Oral - 9(fara CIM)

Normal - 9+ (ii place)

FK - da (fara nota, depinde de multe)

PS prima recenzie sper ca e ok

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.