morometeion Reputație: 66 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 4, 2021 https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-masaj-de-relaxare-noua-pe-kDEyzN#qr1RbB Știe cineva ceva de ea? Nu o găsesc după nr de telefon și nici după poze
Miti87 Reputație: 23 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2021 Am sunat eu acum la domnișoara și nu Răspunde....
hennesy Reputație: 326 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2021 In poze nu se vede rau 🤔
inkaddict Reputație: 163 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2021 Parca am mai vazut setul asta de poze in alte 5-6 anunturi
Miti87 Reputație: 23 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2021 Confrați am fost eu ieri la domnișoara! Nu sunt poze reale! Domnișoara este o roșcata care nu face mai nimic in actul sexual! La oral e slaba rău! Am zis sa trec la acțiune, la 22 de ani ai ei parca dădeam in gol🤦♂️...s a plantat in pat pe spate și hai sa dau eu ca doar ii plătisem... tatele sunt niște merișoare pline de vergeturi de la cei doi copii ai ei! Mai bine mergeți la alte fete testate ca pe aceasta nu o recomand! spor la futut! 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum