Sari la conținut

Maia 0740465258

Maiap

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Buna seara tuturor😁 

Cum o aveam de mult timp in vizor pe Maia, astazi am decis sa-i fac o vizita☺️defapt am decis de luni dar am fost amanat pe azi din cauza unor probleme personale ale ei,ceace apreciez foarte mult, decat sa presteze cand nu se simte ok.. Etc si sa-i ofere clientului o intilnire mediocra sau chiar proasta a preferat sa-si amane tot si sa se relaxeze si sa revina cu forte proaspete asa ca are un mare plus la mine pentru ca a dat dovada de respect atat fata de ea insuti cat si de client si ca nu e lacoma dupa bani😜

Programat prin whatsapp, cu raspunsuri destul de rapide si amabile, am ajuns in sfarsit la fata locului (eterna Onestilor P2😂) unde dupa usa ma asteptat Maia, in tocuri si o tinuta verde(cred ca are si o poza pe forum cu ea) care ii venea de zici ca era a doua piele a ei, a scos in evidenta corpul ei frumos foarte bine proportinat, ma primit cu pupici si o imbratisare si am fost poftit in living, ma servit cu o limonada rece si a inceput sa danseze in timp ce ne faceam cunostinta, era foarte bine dispusa, vorbareata si foarte prietenoasa😁 dupa cateva minute ma poftit la dush unde mi sa alaturat si ea, se freca de mine cu curul ei rotund, piela ei fina si catifeleata acoperit de spuma iti ofera o senzatie aparte 😍🤩

Dupa care am revemit in living a inceput cu un preludiu foarte placut, fara FK dar in rest de nota 10 ma simteam ca si cu o amanta atentia ei era focusat pe junior, si in scurt timp a inceput cu oralul ei special din picioare care iti premite o priveliste perfecta asupra pasarica ei micuta si frumoasa(e una dintre cele mai apetisante si frumoase pe care l-am vazut) dupa care a schimbat pozitia si a continuat oralul combinat cu un pic de sex intre sani, intrun final a montat protectia si am profitat de oglinda de pe dulap🤩 din pozitia doggy in picioare pe care am intrerupt-o cu o scurta degustare din piersicuta ei, si am finalizat in balonas in ea.. A stat pana m-am retras eu a indepartat protectia si dupa o scurta reinprospetire am revenit in living pentru o pauza. 

Aici am intretinut o conversatie placuta, sa oferit sa imi facu un masaj si am inceput nr2😁

La fel cu preludiu, dupa care a urmat ON dar mai mult sex intre sani si "masaj spaniol" 🤭😅aka laba😂 dupa ce am sesizat ca sa cam plictisit de oral am rugat-o sa montam protectia si am inceput NP, cu reverscowgirl unde se misca deosebit de bine, e energica, agila.. Dupa care am schimbat in missionary, si am finalizat in doggy

Am mai stat un pic de vorba in timp ce ma imbracam si ne-am luat larevedere cu o imbratisare si pupici

Sa trecem la note

Locatie: 9, binecunoscutul onestilor p2, ap curat, baie curata si dotata cu tot ce ai nevoie doar ca ca de obicei canapeaua nu e prea confortabila altfel nimic de reprosat

Aspect :9, fata e frumoasa foc🤩, ten bronzat, ii sta foarte bine cu ochelari(are aer de secretara/studenta) e slim dar are un fundulet foarte bine proportionat, rotund si jucaus.. Eu nu sunt fan al silicoanelor, deaia nu e 10

Igiena: 10, nimic de reprosat.. Curata epilata, gustoasa 😜

Atitudine/GFE:9, e foarte prietenoasa si sociabila instat gasesti tonul cu ea.. Se muleaza dupa client te face sa te simti ca acasa cu iubita, pacat ca nu face FK altfel era de 10

ON:8, technica buna, dar nimic wow poate doar pozitia ei speciala din picioare.. schimbari de ritm, scuipat, asistat de mana destul de ok, dar fara deep, atentie la vecini doar cu mana.. Iti da impresia ca se grabeste se treceti la NP desi incearca sa ascunda acest fapt

NP: 9, se misca exceptional de bine cand detine ea controlul, are o pasarica stramta si fierbinte nu se trage da contre, foloseste lubrificant iar gemetele ei clar ca sunt prefacute, dar asta poate fi si vina mea fiind cam mediocru.. Probabil cu o marime mai mare apar si gemetele reale, pasionale🤭

DTD cam 50 de min, cadoul 250 de RON/h inmanat la inceput din propria initiativa, raport pret/calitate foarte bun😊😉

De recomandat: DA! daca va place genul slim si silicoanele.. Si sa nu uitam de atitudinea ei exemplara cu siguranta merita vizitata😜

De revenit:DA! M-am simtit foarte bine, si nu stiu dc dar mi se pare foarte atragatoare in ciuda faptului ca are silicoane🤔😍 probabil atitudinea ei ma prins😁.. Si de nu eram asa de obosit sunt sigur ca iesea o intilnire si mai buna

Maia iti multumesc pentru primirea calduroasa, zambetul tau neincetat si nu in ultimul rand pentru supradoza de endorfini 😉😘😍sper sa ne revedm cat de curand si cu bine😘😘😘 

Shogori voua ca de obicei va doresc spor maxim la Maia si la altele, cu ciocane tari si portofele pline 😁😉

• Like 4
  • Mersi 3
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...