Brunetaa_XXX Reputație: 2301 Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 ❣❣❣ 2 Link spre comentariu
Distanta20 Reputație: -411 Postat Martie 4, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Martie 4, 2022 Acum 2 minute, adi432 a spus: Ok am înțeles că nu-ți place fata dar m-ai gată și tu lasă fata in pace termină cu jignirile in ce oraș mere tu trebuie să o jignești,și te m-ai miri că primești minusuri deja nu m-ai ai nici o credibilitate Nu trebuie credibilitate cine nu crede sa mearga să se convingă 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 Multumim ca ne-ai anuntat. Amu' mars d-aci! Da, nu e slim, e mai plinuta, dar are o atitudine super ok si servicii bune. O stim deja, nu e noua pe la noi, asa ca poti sa dispari. Link spre comentariu
Distanta20 Reputație: -411 Postat Martie 4, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Martie 4, 2022 Acum 5 minute, Brunetaa_XXX a spus: ❣❣❣ Frumoase poze n-ai convins 1 Link spre comentariu
Distanta20 Reputație: -411 Postat Martie 4, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Martie 4, 2022 Acum 6 minute, hateru_ a spus: Multumim ca ne-ai anuntat. Amu' mars d-aci! Da, nu e slim, e mai plinuta, dar are o atitudine super ok si servicii bune. O stim deja, nu e noua pe la noi, asa ca poti sa dispari. Mars tu ca nu ai saitu lu mâța Asta este părerea ta de atitudine și servicii mea este alta 4 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 Vad ca nu vrei sa pleci pana nu iti faci colectia de minusuri. De la mine ai unul, pt start. Cplegii? Link spre comentariu
Distanta20 Reputație: -411 Postat Martie 4, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Martie 4, 2022 Acum 1 minut, unsuflet a spus: Vad ca nu vrei sa pleci pana nu iti faci colectia de minusuri. De la mine ai unul, pt start. Cplegii? Ma doare în dos de minusuri tale și de tine cred ca și nevastata arata la fel de esti mort după grase 6 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 Acum 1 minut, Distanta20 a spus: Ma doare în dos de minusuri tale și de tine cred ca și nevastata arata la fel de esti mort după grase Totusi eu nu te-am jignit. Nu toti futaciosii umblam doar dupa slim. Dar nu inteleg de ce te enervezi tu ca mie sau altora ne plac alte tipuri de fete comparativ cu ceea ce iti place tie? Ti-ai spus punctul de vedere, iti multumim pt el, vom tine cont de sfatul tau, dar jignirile ulterioare nu isi au sens, doar daca esti tare, dar tare tare prost. Fiecare decide pt el. Link spre comentariu
Distanta20 Reputație: -411 Postat Martie 4, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Martie 4, 2022 Acum 1 minut, unsuflet a spus: Totusi eu nu te-am jignit. Nu toti futaciosii umblam doar dupa slim. Dar nu inteleg de ce te enervezi tu ca mie sau altora ne plac alte tipuri de fete comparativ cu ceea ce iti place tie? Ti-ai spus punctul de vedere, iti multumim pt el, vom tine cont de sfatul tau, dar jignirile ulterioare nu isi au sens, doar daca esti tare, dar tare tare prost. Fiecare decide pt el. Nu mai jignit dar eu m-am spus părerea mea nu era treaba ta sa te bagi tu în seama eu miam spus părerea du daca ai comentat la alta fata am întrat eu sa comentez ca nu este asa și asa mai departe fiecare cu părerea și opinia lui Iti doresc o zi frumoasa 1 Link spre comentariu
Distanta20 Reputație: -411 Postat Martie 4, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Martie 4, 2022 Va las ma duc la Ski ne auzim Luni Wichend plăcut 1 Link spre comentariu
Arad_lust Reputație: 200 Postat Martie 4, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 4, 2022 Da , nu e slim fata , dar este corecta în primul rând și pozele reflecta realitatea. Meseria și comportamentul sunt super ok. Merită toată atenția 🥰 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 22 minutes ago, Distanta20 said: Va las ma duc la Ski ne auzim Luni Wichend plăcut Sa o sugi la toti cei de pe partie! Si sa iti sparga gaozul! Link spre comentariu
blonda_sexy28 Reputație: 1249 Postat Martie 5, 2022 Autor Partajează Postat Martie 5, 2022 Disponibilă până la ora 22:00😘😘💋💋 1 Link spre comentariu
blonda_sexy28 Reputație: 1249 Postat Martie 6, 2022 Autor Partajează Postat Martie 6, 2022 Bună dragilor azi sunt disponibilă până la ora 22 :00💋💋💋💋 Link spre comentariu
Distanta20 Reputație: -411 Postat Martie 7, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Martie 7, 2022 La 04.03.2022 la 15:39, hateru_ a spus: Sa o sugi la toti cei de pe partie! Si sa iti sparga gaozul! Sa ți-o suga mâța mai bine te avorta 2 Link spre comentariu
Distanta20 Reputație: -411 Postat Martie 7, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Martie 7, 2022 La 04.03.2022 la 15:39, hateru_ a spus: Sa o sugi la toti cei de pe partie! Si sa iti sparga gaozul! Ce îmi place cel mai mult la tine ai gusturi rafinate îmi dau seama ce ai tu acasă dacă pentru tine asta ai top . 3 Link spre comentariu
Distanta20 Reputație: -411 Postat Martie 7, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Martie 7, 2022 Gabriela mersi pentru minus poți sa îmi mai dai ca nu este problema sper ca nu te supăra adevărul eu am scris doar ce am văzut dacă ma înșel poți sa ma contrazici 3 Link spre comentariu
Brunetaa_XXX Reputație: 2301 Postat Martie 7, 2022 Partajează Postat Martie 7, 2022 😍😍😍 4 Link spre comentariu
Distanta20 Reputație: -411 Postat Martie 7, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Martie 7, 2022 Nu te mai chinui sa îți strângi burta ca ramai fără aer 😒 2 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Martie 7, 2022 Partajează Postat Martie 7, 2022 Acum 4 minute, Distanta20 a spus: Nu te mai chinui sa îți strângi burta ca ramai fără aer 😒 Incearca sa nu mai fi rau! In poze pare a fi colega ei, care e slaba in mod natural. 😄😄😄 Nu mai da in nestire in orice se scrie pe topicul ei ca iti pierzi credibilitatea. Am inteles ca nu iti place de Gabi, dar parerea ta nu e a tututor. Nu incercati sa va impuneti propria parere ca un adevar absolut. Unora le plac femeile mai voluptoase. Lasa-i pe ei sa decida daca o vor vizita sau nu. Link spre comentariu
Distanta20 Reputație: -411 Postat Martie 7, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Martie 7, 2022 Acum 1 minut, unsuflet a spus: Incearca sa nu mai fi rau! In poze pare a fi colega ei, care e slaba in mod natural. 😄😄😄 Nu mai da in nestire in orice se scrie pe topicul ei ca iti pierzi credibilitatea. Am inteles ca nu iti place de Gabi, dar parerea ta nu e a tututor. Nu incercati sa va impuneti propria parere ca un adevar absolut. Unora le plac femeile mai voluptoase. Lasa-i pe ei sa decida daca o vor vizita sau nu. Pe bune ce noroc am cu tine nu știu ce ma făceam dacă nu erai tu Și eu nu vreau sa fiu credibil poate sa meargă sa se convingă cine nu crede 1 Link spre comentariu
Brunetaa_XXX Reputație: 2301 Postat Martie 8, 2022 Partajează Postat Martie 8, 2022 💜 3 Link spre comentariu
boxxxx Reputație: 85 Postat Martie 8, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Martie 8, 2022 Acum 22 ore, Distanta20 a spus: Pe bune ce noroc am cu tine nu știu ce ma făceam dacă nu erai tu Și eu nu vreau sa fiu credibil poate sa meargă sa se convingă cine nu crede Daca nu iti place fata nu înseamnă ca altora nu le place. Nu incerca , așa cum spunea și colegul de mai sus, să îți impui parerea ta despre această domnișoară ca fiind unică fără drept de apel. Dacă nu iti place nu o mai urmării și vei face un bine tuturor crede-mă. O zii bună! 2 Link spre comentariu
Distanta20 Reputație: -411 Postat Martie 8, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Martie 8, 2022 Acum 22 minute, boxxxx a spus: Daca nu iti place fata nu înseamnă ca altora nu le place. Nu incerca , așa cum spunea și colegul de mai sus, să îți impui parerea ta despre această domnișoară ca fiind unică fără drept de apel. Dacă nu iti place nu o mai urmării și vei face un bine tuturor crede-mă. O zii bună! Hai ma nu ma nebuni tu cine mai ești cont nou teai băgat și tu în seama 1 Link spre comentariu
boxxxx Reputație: 85 Postat Martie 8, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Martie 8, 2022 1 oră în urmă, Distanta20 a spus: Hai ma nu ma nebuni tu cine mai ești cont nou teai băgat și tu în seama Dacă nu scriu în fiecare zii pe acest site asta nu înseamnă că sunt nou aici. Și te rog încearcă să nu distrugi și limba română sau asta e menirea ta aici? Și hai să nu degenerăm în alte chestii, pentru că nu despre lupta între cocoși e vorba pe acest site! O zi buna și ție! 2 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum