Sari la conținut

ONLYFANS VEDETE ROMANIA

Postări Recomandate

Postat

pai ce afacere facem aici cumetre? credeam ca dai leakuri moka nu sa ma pui pa mine sa platesc pentru materialu pa care l-ai luat de pe grupurile alea de discord cu ultimile expirate si ti-ai facut cont de onlyfans sa tepuiesti pe toti fatalaii beta cucks ca mine care simpuiesc toate terminatele la drumu mare pentru o bucata de pizda, si nici macar sa nu fie o bucata generoasa reala sa fie niste pixeli pa un ecran

imagineaza-ti sa platesti sa vezi niste pixeli pe un ecran in furma unei pizde haahhaahha hai de pula mea ce ratati ati ajuns mancami-ati coaili astea grele ca nu am mai futut da saptamani antregi din cauza guvidului si a covidului

am ajuns de la un alcolic functional la un alcolic functional, no duamni ajuta ca vine supervirusul ala mutagen care e imun la tot ce s-a muncit luni intregi pentru a face vagcinuri 🤠

Postat
Acum 22 minute, guvid-69 a spus:

pai ce afacere facem aici cumetre? credeam ca dai leakuri moka nu sa ma pui pa mine sa platesc pentru materialu pa care l-ai luat de pe grupurile alea de discord cu ultimile expirate si ti-ai facut cont de onlyfans sa tepuiesti pe toti fatalaii beta cucks ca mine care simpuiesc toate terminatele la drumu mare pentru o bucata de pizda, si nici macar sa nu fie o bucata generoasa reala sa fie niste pixeli pa un ecran

imagineaza-ti sa platesti sa vezi niste pixeli pe un ecran in furma unei pizde haahhaahha hai de pula mea ce ratati ati ajuns mancami-ati coaili astea grele ca nu am mai futut da saptamani antregi din cauza guvidului si a covidului

am ajuns de la un alcolic functional la un alcolic functional, no duamni ajuta ca vine supervirusul ala mutagen care e imun la tot ce s-a muncit luni intregi pentru a face vagcinuri 🤠

Asa e.

Tu ai fost un revolutionar comunist si ai lekuit pozele de la stoarfa de deliapisii si Ingrid, de le-a vazut tot boborul cum se ling intre ele ca niste pisicute lesbience cand se spala una pe alta, ba si acum imi aduc aminte cand o vedeam pe deliapisii cum linge covorul sau balustrada de la scara,si cum ii baga batul de billiard in cur pe masa. 

Nu degeaba si-a pus numele "delia - PISII". 

Postat
2 minutes ago, Marlanul66 said:

Asa e.

Tu ai fost un revolutionar comunist si ai lekuit pozele de la stoarfa de deliapisii si Ingrid, de le-a vazut tot boborul cum se ling intre ele ca niste pisicute lesbience cand se spala una pe alta, ba si acum imi aduc aminte cand o vedeam pe deliapisii cum linge covorul sau balustrada de la scara,si cum ii baga batul de billiard in cur pe masa. 

Nu degeaba si-a pus numele "delia - PISII". 

hahhaah asa e varule ce poze penale ca am apucat sa le vad si eu, nu uita ca eu m-am sacrificat pentru binele vostru, chiar daca nu am fost eu ala sa nu uitam ca deliapizdi a pus un bombardier de-al ei ITist sa imi sparga contul si sa zica ca am leakuit eu pozele ei pentru ca ea avea acces la ele oricum, asa cum a facut si cu concursu din 2017 sa castige la 3 categorii doar sa ai dea muitza catzel cu raluka7755 de a luat 4 categorii

an fine una peste alta, ma bucur ca ai vazut-o la fatzau an sfarsit pa ea si ingrid, a fost dorita ta suprema sa ii vezi fatzaul, stai linistit cand nu avea botox sau silicoane avea aceasi fatza da cioara borata doar ca chiar era dragutza.

si este amuzant ca eu nu pun botu la tepe de genu dar am pus botu la teapa cu bunica bolnavioara da ALS a lu cristinuka 🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.