Sari la conținut

Pesti, iubiti, proxeneti etc.!

Postări Recomandate

Postat

Nu pot înțelege cum poți să îți pui la bătaie gogoasa si poponetul pentru a întreține niște paraziti! 🤔

https://m.adevarul.ro/locale/timisoara/cum-lafaia-macho-man-banii-iubitei-prostituate-sa-tii-mie-banuti-baby-mik-dulce-1_606af1585163ec4271a2be43/index.html

• Haha 1
Vizitator 00_fierbinti
Reputație: 0
Postat

:)) am intrebat multe curve de ce fac asta si isi intretin pestii :)

ce credeti ca mi-au raspuns ' nu ai cum sa intelegi acest lucru "  

oare s-a referit femeie la faptul ca dragostea dintre peste si curva e mult prea mare ca sa o pot intelege eu :))

ba astia care sunteti pesti ziceti-mi si mie ce fel de mangleala folositi :) deaia tiganesca ? iubita facem casa,masa,copii"

aveti bile pe pula si le futeti bine :) partea asta se cam exclude ca femeia , primeste cate o pula diferite pe ora 

si cu dragostea daca o luati cu lugu lugu . nici asta nu prea cred ca o haleste ca din 10 puleti care o fut la interval de 24 de ore , unul tot se gaseste sa o inmoaie si cu draganele :) 

cred ca amenintarea si santajul primeaza in ecuatia asta :) astept un peste haladit sa ma invete si pe mine :) SECRETUL :)

Postat
  La 06.04.2021 la 8:38, 00_fierbinti a spus:

oare s-a referit femeie la faptul ca dragostea dintre peste si curva e mult prea mare ca sa o pot intelege eu :))

ba astia care sunteti pesti ziceti-mi si mie ce fel de mangleala folositi :) deaia tiganesca ? iubita facem casa,masa,copii"

aveti bile pe pula si le futeti bine :) partea asta se cam exclude ca femeia , primeste cate o pula diferite pe ora 

si cu dragostea daca o luati cu lugu lugu . nici asta nu prea cred ca o haleste ca din 10 puleti care o fut la interval de 24 de ore , unul tot se gaseste sa o inmoaie si cu draganele :) 

cred ca amenintarea si santajul primeaza in ecuatia asta :) astept un peste haladit sa ma invete si pe mine :) SECRETUL :)

Extinde  

pai e simplu hai ca ati zice vara-tu ca a avut experienta cu mai multe curve pescalite

uite de exemplu tanya pa care ati luat-o supt aripa voastra an 2017 si i-aiti dat conturile alea smechere cu care sa baneze prostii care ai lasa recenzii naspa pa timisoara si bucuresti, stiti voi, cand le dadea minus, mi-a povestit despre cat de mult isi iubea pestisorul original si ca s-a lasat pestita de un alt peste, nicu ala bosorogu de 60 de ani care baga stereoizi si synthol la greu, an fine pestisorul ei original, gabriel, a luat-o de mica din liceu si a prostit-o cu texte ca vor trai impreuna boss life-ul si proasta la 13 ani a inceput sa se futa pe bani de dragul lui, si in continuare dupa 7 ani inca este cu el fericiti, ca doi psihopati adevarati, ea distrusa mental de mica, el un fatalau care nu a fost in stare sa prosteasca o fata normala la cap, si a trebuit sa caute una deja cu probleme la cap, ca sa o distruga mental si mai mult.

si da, gen ele raman agatate de pesti pentru ca au fost traumatizate si santajate de ei, le are la degete pentru ca le cunoaste familia sau o cunoaste de mica, si este o chestie intima acolo, de asta proastele zic ca nu avem cum sa intelegem cand defapt este usor de inteles, fie sunt molestate si traumatizate de mici si le au la deget iubitii si le obliga sa se futa pe bani, fie au datorii la camatari sau sunt asa rupte de saracie incat se lasa pestitte de orice clan de tigani si se lasa batute si violate pentru asa macar cred ca fac un ban pentru familie, ma rog cand sunt amenintate ca le taie familia daca nu se futa pe bani normal ca trebuie sa o faca din "dragoste" pentru iuby...

Postat

ce vroiam sa complectez, este ca il iubea pe gabriel pestele original care a prostit-o din clasa 8-a sa se futa pe bani, asa de mult incat s-a lasat pestita de nicu jupanu, pentru a face bani tot pentru gabriel pe ascuns dar tot ii lua nicu banii care ii strangea pentru gabriel, era un triunghi amoros acolosha intre o curva si 2 proxeneti, unu un copil terminat care nici nu a luat cu suspendare pentru proxenetism ca avea 17 ani, altu un bosorog predofil supra steroizat care nici macar nu a facut puscarie pentru proxenetism in schimb a luat cu suspendare pentru trafic de droguri ca l-a dat in gat la politie tanya dupa ce s-a despartit de el, si s-a intors la gabriel 🤣

imaginati-va ca mai sunt 1000 ca asta in fiecare oras cu poveste de genu

• Oras:Tomis Nord - Constanta
  • Oras:Tomis Nord - Constanta
Postat

Bai, povestile sunt si mai complicate. Scurt pe doi: NU incercati sa ii intelegeti ! Sunt altfel de oameni decat noi. 

Atat! Nu vreau sa va plictisesc cu mai multe detalii...

• Like 1
Vizitator 00_fierbinti
Postat
  La 06.04.2021 la 10:01, mrbestiutza a spus:

ce vroiam sa complectez, este ca il iubea pe gabriel pestele original care a prostit-o din clasa 8-a sa se futa pe bani, asa de mult incat s-a lasat pestita de nicu jupanu, pentru a face bani tot pentru gabriel pe ascuns dar tot ii lua nicu banii care ii strangea pentru gabriel, era un triunghi amoros acolosha intre o curva si 2 proxeneti, unu un copil terminat care nici nu a luat cu suspendare pentru proxenetism ca avea 17 ani, altu un bosorog predofil supra steroizat care nici macar nu a facut puscarie pentru proxenetism in schimb a luat cu suspendare pentru trafic de droguri ca l-a dat in gat la politie tanya dupa ce s-a despartit de el, si s-a intors la gabriel 🤣

imaginati-va ca mai sunt 1000 ca asta in fiecare oras cu poveste de genu

Extinde  

Cam asa sta treaba , pescarita , amenintata , santajata de mica sau luata de pe latara de udneva ........... de cand este pui de curva :) si inca nu e haladita :)) si cand incepe saracuta sa fie haladita ,este prea tarziu , intervin santajele emotionale si amenintarile, daca nu mai produci bani pentru mine afla mata,tactu,sorta,fractu,bunicu ca esti curva si daca ma dai la garda , gandeste-te la repercursiuni mafia mea din spate :)) o sa-ti rupa picioarele! :) 

Pizdele mele pescarite de fraieri .... ce pot sa va zic ca sfat " este : ca nu ve-ti patii absolut nimic daca il da-ti pe fraier la garda ca va pescareste " doar un cacat de amenda , pana si curvele de pe centura au mai multe amenzi decat bani " :)) 

DECI, in concluzie daca tot aveti sange in pizda sa va futeti cu cate 10 barbati pe zii , aplicati acest curaj si sange in pizda pe care l-ati dobandit si faceti o plangere la politie ca sunteti hartuite emotional si amenintate ca sa va prostituati si va promite nenea oua ca nu patiti nimic si fraierul chiar daca va ameninta ca osa va omoare ,  nici in cazul asta nu o sa patiti nimic ca nici un smecher, golan , mafiot nu se baga in chestile astea , deorece nu ei te-au papat de bani , te-a papat de bani iubi iubi si nu isi risca pielea , pentur iubi iubi tau, ca se gandesc si ei , DACA ai avut curaj sa te duci la politie si sa-i denunti , asa o sa ai curaj sa te duci la militie daca te ameninta si alta lume! :) 

• Oras:ROMANIA
Postat
  La 06.04.2021 la 10:38, Suparaciosul a spus:

Bai, povestile sunt si mai complicate. Scurt pe doi: NU incercati sa ii intelegeti ! Sunt altfel de oameni decat noi. 

Atat! Nu vreau sa va plictisesc cu mai multe detalii...

Extinde  

cum le sti tu pe toate bibicule ...Benzema este mic copil pe langa tine ,nimic nu-ti scapa esti peste tot 

cum scapa unul cate una tu hap .....o stiai si pe asta . Eu deja te-am propus lui PISICUTZ  userul anului ca ...userul lunii este prea putin pentru valoarea informationala  pe care o aduci forumului . Chestia este ca iaste niste fete rele care au grija mereu sa-ti taie macaroana suparate ca nu reusesti sa bagi nimic la tartacuta ...adica sa nu le mai faci propuneri indecente legate de preturile lor

• Haha 1
Postat
  La 06.04.2021 la 10:59, 00_fierbinti a spus:

DACA ai avut curaj sa te duci la politie si sa-i denunti , asa o sa ai curaj sa te duci la militie daca te ameninta si alta lume! :) 

Extinde  

Militia chiar trebuie cautata pe alta lume ....a murit demult de prin anii 90 asa ca nu o mai dezgropa te rog .

Este ingropata in Ghencea militar cu tatuca Ceausescu la un loc . E adevarat caraposata  MILITIE chiar era o institutie de toata cinstea nu ca bazaconia asta spaghista de POLITIE 

• Trist 1
Postat

cred ca este acelas principiu care functioneaza la camatari ....baga-te dator la un camatar si vei plati cu varf si indesat toata viata .

acesti "iubi" profita de saracia lucie in care traiesc fetele ,mare parte din ele racolate  din catune uitate de lume care n-au avut in viata lor mancare pe saturate ,afectiune parintesca sau ocrotirea unui om matur ......iar cand IUBI da impresia ca le-o ofera  devin dependente de ei si li se supun neconditionat  de frica necunoscutului ....intocmai ca o pasare tinuta toata viata in captivitate ,chiar daca ii deschizi usa larg nu va pleca ,desi aparent nu-i lipseste nimic ca sa o faca . 

Astfel de fete ,fara vointa si gandire proprie sunt cu miile ,iar vina nu este a lor asa cum credeti voi ....este a societatii in care traim dezinteresata complet de proprii cetateni ,suflete chinuite de care nu se intereseaza nimeni . Te apuca greata cand violatorii sunt lasati in libertate sau sunt condamnati fara executare ....in timp ce victimele sunt trase la raspundere pentru ca chipurile ar fi acceptat . Ce societate este asta in care soarta agresorului  este mai importanta decat cea a victimei? Traim intr-o lume bolnava iar soarta miilor de fete ce devin prostituate cu voia sau fara voia lor nu mai este nici o prioritate nici o noutate , din pacate .

• Oras:Navodari
Postat
  La 06.04.2021 la 8:38, 00_fierbinti a spus:

Extinde  

Oo asta imi e din ce in ce mai drag!☺

Intrebarea asta (Ce le faceti domnu 🐋🐟,  de va dau toate atatia bani?) a pus-o si o judecatoare intr-un proces penal, de a lesinat toata sala de ras (inclusiv avocati&procuror).

Speța era urmatoarea: vreo 3 "prestatoare", dupa ceva ani de munca "afara" , s-au prins si ele, in sfarsit, ca au fost "manglite" de 🐟🐋lor, si au depus, cu mult curaj, plangere impotriva lor! Aveau si dovezi, platile prin WesternUnion!

Au avut succes, 🐋🐟au fost "potcoviti" si li s-a confiscat tot!

Asta e cea mai tare schema a peşteneților: Sa-si trimita fetele "afara", iar ele trimit, ca teleghidate, lovelele pe banda!

Vizitator 00_fierbinti
Postat
  La 07.04.2021 la 5:56, ssimeon a spus:

Oo asta imi e din ce in ce mai drag!☺

Intrebarea asta (Ce le faceti domnu 🐋🐟,  de va dau toate atatia bani?) a pus-o si o judecatoare intr-un proces penal, de a lesinat toata sala de ras (inclusiv avocati&procuror).

Speța era urmatoarea: vreo 3 "prestatoare", dupa ceva ani de munca "afara" , s-au prins si ele, in sfarsit, ca au fost "manglite" de 🐟🐋lor, si au depus, cu mult curaj, plangere impotriva lor! Aveau si dovezi, platile prin WesternUnion!

Au avut succes, 🐋🐟au fost "potcoviti" si li s-a confiscat tot!

Asta e cea mai tare schema a peşteneților: Sa-si trimita fetele "afara", iar ele trimit, ca teleghidate, lovelele pe banda!

Extinde  

BOS, SA TRAISCA MAMI TAU , sunt genul de baiat care te ungi cu el la rana ... ce ai zis tu acolo sunt cazuri fericite :)

eu am una pe facebook tot asa pescarita de unu si de altu , femeia a ajuns sa-i vanda apartamentul  lui masa pentru guvide , ultima data cand am vb cu ea , imi zicea ca Pestele asta nu o bate si o iubeste :) nu m-am bagat nu i-am zis nimic si acum e vai mama ei :) imi pare rau ca nu m-am bagat sa-i dau putin peste nas , dar dupa  automat deveneam dusmanul ei si al pestilor :)  in situatii deastea e bine sa inchizi ochii :) mai ma joc o ora pe Playstation ca am LVL 60 incerc sa ajung la 70 :) si dupa ma duc sa o fut iar pe mimi :))) babutza mea :) are doar o recenzie vad ....

Postat
  La 07.04.2021 la 6:47, 00_fierbinti a spus:

BOS, SA TRAISCA MAMI TAU , sunt genul de baiat care te ungi cu el la rana ... ce ai zis tu acolo sunt cazuri fericite :)

eu am una pe facebook tot asa pescarita de unu si de altu , femeia a ajuns sa-i vanda apartamentul  lui masa pentru guvide , ultima data cand am vb cu ea , imi zicea ca Pestele asta nu o bate si o iubeste :) nu m-am bagat nu i-am zis nimic si acum e vai mama ei :) imi pare rau ca nu m-am bagat sa-i dau putin peste nas , dar dupa  automat deveneam dusmanul ei si al pestilor :)  in situatii deastea e bine sa inchizi ochii :) mai ma joc o ora pe Playstation ca am LVL 60 incerc sa ajung la 70 :) si dupa ma duc sa o fut iar pe mimi :))) babutza mea :) are doar o recenzie vad ....

Extinde  

Da, Oooo, vad ca esti baiat cu capu' pe umeri, desi, din limbaj, ai parea diliu! Asta e si parerea la fete despre tine!

Aparentele inseala! Si traim in lumea aparentelor&minciunii&ipocriziei!😢

Postat
  La 07.04.2021 la 6:47, 00_fierbinti a spus:

Extinde  

Majoritatea fetelor sunt in aceasta situatie in diferite nuante; Loverboy Victims! Cele care se cred mai destepte sunt si mandre de asta!

Dar sa nu uitam niciodata ca toata aceasta retea puturoasa (Proxenetwork) esttte intretinuta&alimentata de noi, amatorii de asa ceva! Sa nu uitam!!!😑

• Oras:CONSTANȚA
  • Oras:CONSTANȚA
Postat

Ce e ciudat că mai multe griji ne facem noi pentru soarta lor, decat ele înseși. Ele în bula lor, noi în bula noastră și fiecare e mulțumit că primește ce dorește. 

• Like 2
  • Haha 1
Postat
  La 07.04.2021 la 19:08, ssimeon a spus:

Majoritatea fetelor sunt in aceasta situatie in diferite nuante; Loverboy Victims! Cele care se cred mai destepte sunt si mandre de asta!

Dar sa nu uitam niciodata ca toata aceasta retea puturoasa (Proxenetwork) esttte intretinuta&alimentata de noi, amatorii de asa ceva! Sa nu uitam!!!😑

Extinde  

Bine zis... 

Postat
  La 07.04.2021 la 20:22, JEAN1976 a spus:

Bine zis... 

Extinde  

Noi suntem BALTA din care 🐟🐋🐳🐠🐊🐬🐙🐡🐚🐍🐸🐽🐷🐖🐗🐴🐮🐄🐃🐢🐁🐀🐈🐩🐐🐑🐏🐮🐂🐃🐧🐼🐻🐯🐆🐵🐒🐨🐘🐜🐉🐲🐞🐝🐥🐤🐣🐔🐓🐰🐇🐹🐭🐱 (emmourile sunt prea dulci fata de ceea ce am vrut sa exprim!) plusss tot felul de reptile târâtoare, batracieni râioşi, cefalopode, nemapode, gasteropode&miriapode abjecte,  işi trag "SEVA👉💲💰💵💴💶💷💸💱💸💷💶💴💵💰💲", singurul lor IDOL la care se inchina!

• Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Alfabetizare in domeniu...oldest, but goldest- cartea "The pimp" scrisa de Iceberg Slim. Pour les connaisseurs si nu numai... 

• Oras:ceruri
  • Oras:ceruri
Postat

Boss, sunt atatea rupte in clipa de fata de nu-ti inchipui. La ce foame bantuie, au ajuns ele sa caute pesti mai rasariti sa faca un 60-40 cu ei. Desigur, o parte insemnata provin din medii defavorizate, dar stiu o gramada de fete ce au gasit un iubi sa le duca in tara nemtilor. Nu Regatul Unit ca acolo se rablagesc repede. Englezoii fut cu cate o linie pe nara. 

• Like 2
  • Haha 2

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
  La 06.04.2021 la 11:58, gica 1955 a spus:

cred ca este acelas principiu care functioneaza la camatari ....baga-te dator la un camatar si vei plati cu varf si indesat toata viata .

acesti "iubi" profita de saracia lucie in care traiesc fetele ,mare parte din ele racolate  din catune uitate de lume care n-au avut in viata lor mancare pe saturate ,afectiune parintesca sau ocrotirea unui om matur ......iar cand IUBI da impresia ca le-o ofera  devin dependente de ei si li se supun neconditionat  de frica necunoscutului ....intocmai ca o pasare tinuta toata viata in captivitate ,chiar daca ii deschizi usa larg nu va pleca ,desi aparent nu-i lipseste nimic ca sa o faca . 

Astfel de fete ,fara vointa si gandire proprie sunt cu miile ,iar vina nu este a lor asa cum credeti voi ....este a societatii in care traim dezinteresata complet de proprii cetateni ,suflete chinuite de care nu se intereseaza nimeni . Te apuca greata cand violatorii sunt lasati in libertate sau sunt condamnati fara executare ....in timp ce victimele sunt trase la raspundere pentru ca chipurile ar fi acceptat . Ce societate este asta in care soarta agresorului  este mai importanta decat cea a victimei? Traim intr-o lume bolnava iar soarta miilor de fete ce devin prostituate cu voia sau fara voia lor nu mai este nici o prioritate nici o noutate , din pacate .

Extinde  

Nea Gica bine spus, dar aici se cauta mai mult mistouri si caterinca decat politica :)

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...