jakfutaci Reputație: -36 Postat Iulie 21 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Iulie 21 La 16.07.2024 la 18:59, Planck a spus: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/amanta-perfecta-trans-deea/57e6i3g25419792026if6248g2egh0f5.html E la Pitești. Se pare ca este la Ploiesti deea 1 Link spre comentariu
Planck Reputație: 138 Postat Iulie 21 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat Iulie 21 Acum 2 ore, jakfutaci a spus: Se pare ca este la Ploiesti deea Se pare că e in turneu. 😁 Link spre comentariu
mosu 45 Reputație: 7 Postat August 9 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat August 9 La Sibiu pe când? Link spre comentariu
Planck Reputație: 138 Postat August 10 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat August 10 Acum 21 ore, mosu 45 a spus: La Sibiu pe când? Urmărește Publi24 🫣 Link spre comentariu
Danyel17620 Reputație: 1 Postat August 24 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 24 Bună Deea. Când revii în București? Vreau să vin la tine cât mai curând. Link spre comentariu
palarie Reputație: 253 Postat Septembrie 6 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 6 DEEA momentan este în Iași. Vedeți anunțul pe Publi24. Link spre comentariu
adi_25 Reputație: 2 Postat Septembrie 24 Oras:ialomita Oras:ialomita Partajează Postat Septembrie 24 acum este in constanta, am vizitat-o de doua ori, prima data nu m-am saturat de sani mari si sexi si fundul mic si obraznic. Oralul e divin fara maini te urca pe pereti (regina oralului merita titlul ) si nici la anal nu sta rau se misca bine si ii place adanc :). Atitudine super ok deschisa la minte, sociabila si vorbareata mai ca nu iti vine sa mai pleci. De revenit cu siguranta, de facut abonament chiar :D. Link spre comentariu
Danyel17620 Reputație: 1 Postat Septembrie 26 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 26 Bună Frumoasă Deea. Când revii în București? Vreau să ne vedem să îți sug pula și să îți înghit sperma. 1 Link spre comentariu
poppikdj Reputație: -1 Postat Septembrie 27 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 27 La 26.09.2024 la 4:36, Danyel17620 a spus: Bună Frumoasă Deea. Când revii în București? Vreau să ne vedem să îți sug pula și să îți înghit sperma. si eu as vrea sa stiu Link spre comentariu
sombescu Reputație: 136 Postat Octombrie 3 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Octombrie 3 La 27.09.2024 la 23:02, poppikdj a spus: si eu as vrea sa stiu Am vazut ca are anunt in Timisoara, oare e in oras sau e fake? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum