Sari la conținut

Ts Deea

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:bucuresti
  • Disponibila

Da, e la Pitești,  am vizitat-o azi: poze reale, arată foarte bine și în realitate. Locație centrală,  discretă,  curățenie.  Foarte plăcută,  întreține o conversație decentă,  serviciile sunt cele știute de cei ce citesc, OP/ON, 69, anal, activă sau pasivă. Erecție ok, motan bun și jucăuș. 200 finalizarea, 400 ora.

Recomand, e de revenit, mulțumesc!

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Fostam și eu la doamna..zic doamnă că nu mai e tocmai domnișoară..

Văzând că e la Timișoara și văzând  comentările pozitive de pe forum am zis să îi fac o vizită..

Programare făcută din timp și m-am prezentat la ușă..

Îmi deschide ușa gagica..și nu cum fac altele ,-că îți deschid și ele stau ascunse în spatele uși de frică să nu le refuzi..asta stătea sigură mândră de ea,naturală exact ca în poze..

Ma.poftit înăuntru și după un pic de socializare am început să ne dezbracăm ea avertizandu-mă și scuzandu-se că s-ar putea să vină emagul cu o mașină de spălat..nu bine ne-am incalzit că și apăru-ră băieții..

Sa imbracat repede în capot le-a deschis ,au băgat mașina de spălat înăuntru in bucătărie și au plecat..

A venit înapoi la mine și am cilontinuat de unde am rămas, un 69 prelungit ,mângâieri ,sărutări și în timp ce se juca cu cel mic mai un pic de mă extermina..simțind asta sa retras și mi-a montat cauciucul și dăi la tragere intr-un misionar..și apoi umeri craci până am explodat..

Am decartat 300 la început  din care trebuia 200 finalizare și 100 ejaculare din partea ei dar la ce sex furtunos am avut ,am uitat de toate..

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Acasa
  • Oras:Acasa

Salut! Am fost la Deea acum in decembrie. Aveam emotii, insa a fost fff ok, friendly si m-a ajutat sa ma relaxez.

ca prestatie, nu fute tare, deci daca esti incepator, e numai bine. Nu te forteaza cu nimic.

Are niste tate foarte mari, f faine. Ca aspect este f ok, estimez ca are peste 45 ani, insa a fost ok tot. Am apreciat igiena, miroase bine, pula e curata, are 18 cm:)

Prestatia propriu zisa nu a fost wow, insa am avut si eu emotii, atitudinea ei a fost insa de nota 10 

Spor !!!:)

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0761727286
  • Oras:Decebal
  • Telefon: 0761727286
  • Oras:Decebal
Acum 12 ore, gabriel_96y a spus:

Dar tu Isabelle, când vi în Bucureşti?

Voi activa începând din martie. Urmează niște intervenții chirurgicale  în februarie ce necesită o perioadă  de recuperare 

Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0
Acum 6 ore, isabellets a spus:

Voi activa începând din martie. Urmează niște intervenții chirurgicale  în februarie ce necesită o perioadă  de recuperare 

Ce intervenții mai faci?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...