Sari la conținut

Ts Deea

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Acum 3 minute, isabellets a spus:

Momentan nu , dar urmează și ala e pe lista 😂❤️🤣

Nu te cred 😜

Silicon în fese, altceva nu vad ce, ești perfectă. 

Link spre comentariu
  • Telefon: 0761727286
  • Oras:Decebal
  • Telefon: 0761727286
  • Oras:Decebal
Acum 2 minute, Stealth99 a spus:

Nu te cred 😜

Silicon în fese, altceva nu vad ce, ești perfectă. 

Nu momentan. Îți spun pe Wapp dacă mi dai mesaj 😂

Link spre comentariu

Bună seara. Am fost și eu la DEEA. A fost foarte plăcut și răbdătoare. Ca servicii a fost doar oral reciproc. Mi-a făcut oral cu capul aplecat la marginea patului. După i-am făcut și eu oral de era să mă înec( fiind pentru prima oară). După ea a fost pasivă și am finalizat in prezervativ. Am vrut să îi fac și eu oral cu capul aplecat la marginea patului dar nu am mai reușit. Per total 10 pe linie. Platit 200 lei.

De revenit cu siguranță 😉

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Valcea
  • Oras:Valcea
Acum 7 ore, kafka92 a spus:

Bună seara. Am fost și eu la DEEA. A fost foarte plăcut și răbdătoare. Ca servicii a fost doar oral reciproc. Mi-a făcut oral cu capul aplecat la marginea patului. După i-am făcut și eu oral de era să mă înec( fiind pentru prima oară). După ea a fost pasivă și am finalizat in prezervativ. Am vrut să îi fac și eu oral cu capul aplecat la marginea patului dar nu am mai reușit. Per total 10 pe linie. Platit 200 lei.

De revenit cu siguranță 😉

Hai recunoaște ca ți a dat-o și la ochiul maro😁👍👉👌

Link spre comentariu
  • Oras:botosani
  • Oras:botosani

Scriu cu intarziere , vizitat Deea a rămas la fel de 💣 cu servicii de top ! Ma asteptat doar pe tocuri cu un dres plasa si un bikin minuscul , am mers in dormitor veneam de acasa cu igiena facuta si am trecut la joaca . Actiunea: nu voi descrie ceea ce sa intamplat in dormitor. Pot spune ca nu te grăbește cu absolut nimic,este atenta la ceea ce iti doresti,comunica in permanenta cu tine si se implica. Nota: 10 Apartament curat zona Zamca.  Aceasta experiență ma costat 200 ron,bine investiți si daca ne vom mai sincroniza voi face tot posibilul sa o revăd.

De revenit: daaa..o companie plăcută cu care ai ce vorbi,fara graba,igiena perfectă.

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 253
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Am fost și eu la DEEA de două ori, când a fost în Iași. Tipa arată bine, este sexy.

Foarte comunicativă, te face să te simți bine. Am vorbit de toate, despre Timișoara, despre țările pe unde a fost, despre orice.

DEEA are dotarea destul de mare. M-a lăsat să i-o sug bine. Cred că i-a plăcut, că i s-au sculat. 

Ceea ce mi-a plăcut la ea, este faptul că se vede că îi place să se fută. Îi place să stea deasupra. Doamne cum sare în pula când este deasupra.

După ce a sărit ea bine în pula, am venit eu deasupra și am pompat bine în ea. Nu s-a plâns niciodată că dau prea tare sau că este prea mult.

O recomand cu drag! Te mai aștept la Iași, DEEA. Te pup!

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Satu Mare, Maramures, Cluj.... Prin Ardeal in principiu :P
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Satu Mare, Maramures, Cluj.... Prin Ardeal in principiu :P

Deea, prin Baia Mare sau Satu Mare pe când ajungi ? Anul trecut când ai fost la Baia Mare nu ne-am sincronizat din păcate, aveai o întâlnire mai lunga atunci când te-am sunat eu. 

Link spre comentariu
Reputație: 61
  • Oras:Pitești
Acum 1 oră, Planck a spus:

Când reușesc să o prind, cu Deea bifez încă o pagină din capitolul fantezii sexuale. 

E bătrână rău, a și slăbit..... 

Link spre comentariu

Reputație: 144
Acum 1 oră, dan2019 a spus:

E bătrână rău, a și slăbit..... 

Am fost la din alea tinere și dezamăgirea a fost foarte mare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...