sombescu Reputație: 159 Postat Martie 26 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 26 Acum 1 oră, ionel2017 a spus: Salutare! Mă bucur ca ți a plăcut de ea,este o superbitate ! Merg la ea de mulți ani! Am fost și eu acum când a fost la Craiova. Eu te sfătuiesc să stai să te futa! Cat ai văzut pula de mare crede-mă ca nici nu știi când o bagă pe toată ! Știe să te excite ! Pe mine a încercat de multe ori cu ani în urmă să mă fută și mă trăgeam dar de 2 ani am ascultat-o și mă fute de atunci mereu când mă prinde! Nu credeam ca intra toată pula aia în mine dar am pus-o să îmi facă poză să văd! Este superbă se excită foarte repede și îi place să fută ! Pentru început îi zici să stai pe spate este mai ușor ! Ea vrea mereu să o bage în poziția capră dar e dureros dar pe spate imediat intră! I ai supt pula? Când o futeai avea pula sculata? Te întreb ca nu am reușit să o fut niciodată ca îmi dau drumul repede! Nu esti cam penibil cu descrierile si intrebarile tale? Hai, descrierile sa zicem ca mai merg, daca o descriu pe Deea, dar ai niste intrebari… Plm, poluam topicul Deei, care de altfel e o lady.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum