Girex Reputație: 107 Postat August 28, 2022 Postat August 28, 2022 Hai noroc, Imi pare rau sa fac asta dar trebuie sa las recenzie pentru ca altii sa stie ce ii asteapta. Din lipsa de alte optiuni disponibile am ajuns la fata asta care m-a asteptat intr-un capot tinut cu mana, plictisita si fara chef de nimic. M-am simti ca am deranjat. Nu stiu nici acum de ce nu am plecat cand am vazut locatia si conditiile, ma rog… Locatia :5 cald, dezordine in camera, baie fara gel de dus sau prosoape curate, am vazut unul aruncat pe masina de spalat ud si murdar. Oral: 6 nici pe departe de unul bun, mecanic tot , ceva incercari de deep dara fara atentie la imprejurimi sau alte artificii. Normal nu a fost cazul. Abia am reusit sa finalizez la oral cu sunetul semintelor sparte de colega din bucatarie. Cea mai urata experienta sa ajungi la locatie si numai acolo sa ti se zica ca ea are colega. Dezastru , imi pare rau dar nu pot sa recomand pentru nimic. 1 1
nicoleta_07 Reputație: 147 Postat August 30, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Iasi Telefon: [email protected] Oras:Iasi Autor Postat August 30, 2022 Bună disponibilă pana mai traziu ..programari doar pe wap ..și va rog sa nu mai luați numărul de pe publi24 și sa ma sunați pt ca nu țin cont de programari de pe publi24..doar pe wap țin cont de programari..o zi frumoasa pup 1
needle76 Reputație: 28 Postat August 30, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Bacau Telefon: [email protected] Oras:Bacau Postat August 30, 2022 Acum 14 minute, nicoleta_07 a spus: Bună disponibilă pana mai traziu ..programari doar pe wap ..și va rog sa nu mai luați numărul de pe publi24 și sa ma sunați pt ca nu țin cont de programari de pe publi24..doar pe wap țin cont de programari..o zi frumoasa pup La finalizare orala inghiti?
nicoleta_07 Reputație: 147 Postat Septembrie 6, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Iasi Telefon: [email protected] Oras:Iasi Autor Postat Septembrie 6, 2022 La 30.08.2022 la 12:33, needle76 a spus: La finalizare orala inghiti? Bună nu
nicoleta_07 Reputație: 147 Postat Septembrie 7, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Iasi Telefon: [email protected] Oras:Iasi Autor Postat Septembrie 7, 2022 Bună disponibilă pana la 22 ..singura în locație și pt programari doar pe wap..va pup
clashroyale Reputație: 172 Postat Septembrie 7, 2022 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Septembrie 7, 2022 Părerea mea mai bine te lași de sportul asta...îți lipsește cheful și nu mai zic de igienă ! 1
nicoleta_07 Reputație: 147 Postat Septembrie 12, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Iasi Telefon: [email protected] Oras:Iasi Autor Postat Septembrie 12, 2022 Bună ultimele zile în orașul vostru ..va aștept cu programari pe wap 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum