Vizitator lucio19 Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2021 Postat Aprilie 11, 2021 Rog pe cine are detalii sau o idee despre identitatea infectului de Maximus88 sa posteze aici. Am de vorbit cu el si fuge ca o pizda.
kkmitz Reputație: 4299 Postat Aprilie 11, 2021 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Aprilie 11, 2021 Acum 2 minute, lucio19 a spus: Rog pe cine are detalii sau o idee despre identitatea infectului de Maximus88 sa posteze aici. Am de vorbit cu el si fuge ca o pizda. la ce te asteptai sa faca lacheul sunt multi aici care sunt pe lista de asteptare ca sa-i rupa diferite parti din corp 1
Vizitator lucio19 Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2021 Postat Aprilie 11, 2021 1 minute ago, kkmitz said: la ce te asteptai sa faca lacheul sunt multi aici care sunt pe lista de asteptare ca sa-i rupa diferite parti din corp Mai devreme sau mai tarziu voi afla cine e si am sa fac publica identitatea. Nu e greu de trackuit un ip
JoeKenda8 Reputație: 24 Postat Aprilie 11, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 11, 2021 de afli cheama-ma si pe mn
bulangiuu Reputație: 401 Postat Aprilie 11, 2021 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Aprilie 11, 2021 Stati la rand ! io m-am inscris demult pe lista... 😂
bbwlover77 Reputație: 5 Postat Aprilie 19, 2021 Postat Aprilie 19, 2021 On 4/11/2021 at 6:32 PM, Guest lucio19 said: Mai devreme sau mai tarziu voi afla cine e si am sa fac publica identitatea. Nu e greu de trackuit un ip Si daca acceseaza cu VPN cum poti trackui? 1
maximusm88 Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2021 Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Postat Aprilie 19, 2021 :))))) imi sugeti pula jegurilor! disperatii pulii mele! :)))))))) . prostii pulii! in loc sa futeti luati muie aici. haita de jegosii pulii mele! Ma pis pe voi pizde proaste ce sunteti! diperatilor. lucio , eroul . vai pizda ta prostu pulii. ciupeste-te ba pizda [roasta ce esti. trezeste-te la realitate. imi belesti pula. si tu si toti lache :))))))))))))) uite cati vor sa stie cine le da muie?:)))))))) RATATILOR!
maximusm88 Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2021 Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Postat Aprilie 19, 2021 La 11.04.2021 la 18:26, Vizitator lucio19 a spus: Rog pe cine are detalii sau o idee despre identitatea infectului de Maximus88 sa posteze aici. Am de vorbit cu el si fuge ca o pizda. Nu ca ar conta, dar ba motane, pe muistii astia disperati si cersetori dupa 'date personale' nu ar trebui sa-i muiesti? pizdoii astia care ofera si bani sa afle ca sunt doar niste pizde laudaroase pe aici de ce nu-i banezi? aici e despre futut. muistu asta , clona lucio NU ARE NICI O RECENZIE! prostu pulii, imi beleste pula asta va face, el e atat de prost ca poate fi declarat handicapat. dar , e vorba de principii ba motane. cum plm sa ceri cu disperare date personale? fatalau pulii mele. ba muiane, nu te m ai incorda ca un tantar pe aici. daca ai sange-n pula afla IP-ul ala, si haide la o poveste. pana atunci, te-n plm de muian. ciocu mic! sugi pula si taci!
maximusm88 Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2021 Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Postat Aprilie 19, 2021 :))) si ba fatalailor. imi spun fetele cum va miorlaiti si cersiti informatii despre maximus88.:))))))))))))) . fatalailor! pizde proaste! ma pis pe mine de ras. cretinoizi ambulanti! belitori de pula. fatalai. asta sunteti ba pizdelor. va-n gura de jeguri umane. continuati in plm. ca fara voi prostii pulii nu as avea de cine sa rad pe aici.:)))))))) . ip-uri , id-uri...MUIE . asta veti afla! :)))))))) belitorii pulii!
Postări Recomandate