Sari la conținut

Cacanarul de Maximus88

Vizitator lucio19

Postări Recomandate

Vizitator lucio19
Reputație: 0
Postat

Rog pe cine are detalii sau o idee despre identitatea infectului de Maximus88 sa posteze aici. Am de vorbit cu el si fuge ca o pizda. 

• Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat
Acum 2 minute, lucio19 a spus:

Rog pe cine are detalii sau o idee despre identitatea infectului de Maximus88 sa posteze aici. Am de vorbit cu el si fuge ca o pizda. 

la ce te asteptai sa faca lacheul sunt multi aici care sunt pe lista de asteptare ca sa-i rupa diferite parti din corp

• Minus 1
Vizitator lucio19
Reputație: 0
Postat
1 minute ago, kkmitz said:

la ce te asteptai sa faca lacheul sunt multi aici care sunt pe lista de asteptare ca sa-i rupa diferite parti din corp

Mai devreme sau mai tarziu voi afla cine e si am sa fac publica identitatea.  Nu e greu de trackuit un ip 

Postat
On 4/11/2021 at 6:32 PM, Guest lucio19 said:

Mai devreme sau mai tarziu voi afla cine e si am sa fac publica identitatea.  Nu e greu de trackuit un ip 

Si daca acceseaza cu VPN cum poti trackui?

• Minus 1
  • Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani!
Postat

:))))) imi sugeti pula jegurilor! disperatii pulii mele! :)))))))) . prostii pulii! in loc sa futeti luati muie aici. haita de jegosii pulii mele! 

Ma pis pe voi pizde proaste ce sunteti! diperatilor. lucio , eroul . vai pizda ta prostu pulii. ciupeste-te ba pizda [roasta ce esti. trezeste-te la realitate. imi belesti pula. si tu si toti lache :))))))))))))) uite cati vor sa stie cine le da muie?:)))))))) RATATILOR!

Postat
La 11.04.2021 la 18:26, Vizitator lucio19 a spus:

Nu ca ar conta, dar ba motane, pe muistii astia disperati si cersetori dupa 'date personale' nu ar trebui sa-i muiesti? pizdoii astia care ofera si bani sa afle ca sunt doar niste pizde laudaroase pe aici de ce nu-i banezi? aici e despre futut. muistu asta , clona lucio NU ARE NICI O RECENZIE! prostu pulii, imi beleste pula asta va face, el e atat de prost ca poate fi declarat handicapat. dar , e vorba de principii ba motane. cum plm sa ceri cu disperare date personale? fatalau pulii mele. ba muiane, nu te m ai incorda ca un tantar pe aici. daca ai sange-n pula afla IP-ul ala, si haide la o poveste. pana atunci, te-n plm de muian. ciocu mic! sugi pula si taci!

Postat

:))) si ba fatalailor. imi spun fetele cum va miorlaiti si cersiti informatii despre maximus88.:))))))))))))) . fatalailor! pizde proaste! ma pis pe mine de ras. cretinoizi ambulanti! belitori de pula. fatalai. asta sunteti ba pizdelor. va-n gura de jeguri umane. continuati in plm. ca fara voi prostii pulii nu as avea de cine sa rad pe aici.:)))))))) . ip-uri , id-uri...MUIE . asta veti afla! :)))))))) belitorii pulii!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...