Vizitator nucontez Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2021 Postat Aprilie 13, 2021 Salutare, recent am văzut pe publi acest anunt pentru masaj: "Intretin masaj profesional de relaxare,masaj terapeutic, drenaj limfatic, masaj facial, masaj de intretinere corporala.si anticelulitic.Cabinetul meu este decent curat si am experienta 6 ani in domeniu." Eu am fost acum câțiva ani pe la ea dar atunci făcea doar masaj de relaxare... Tipa este foarte frumoasa undeva pe la 30 de ani.. A fost cineva recent pe la ea? A mai adăugat ceva opțiuni la servicii sau a rămas tot pe masaj. Mulțumesc și spor la futut!
fucker99 Reputație: 47 Postat Aprilie 13, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 13, 2021 Salut, Din cate stiu eu nu face cu finalizare. Am fost de cateva ori la ea, e ok masajul dar nu se compara cu al lui Vyo de la UTA! Asta e doar parerea mea.
fucker99 Reputație: 47 Postat Aprilie 13, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 13, 2021 16 minutes ago, fucker99 said: Salut, Din cate stiu eu nu face cu finalizare. Am fost de cateva ori la ea, e ok masajul dar nu se compara cu al lui Vyo de la UTA! Asta e doar parerea mea. Vyo/Sonia...
Vizitator ElHepe Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 Sigur nu și-a mai schimbat doamna servicile?
debian Reputație: 291 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:ARAD Oras:ARAD Postat Ianuarie 10, 2022 La 13.04.2021 la 10:15, fucker99 a spus: Vyo/Sonia... Nu Violeta de la Lebădă 1
Arad_lust Reputație: 200 Postat Ianuarie 12, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 12, 2022 Nu știu ce sa zic masaj cu finalizare manuală....labă ca să nu mai ocolim , parca nu as accepta decât sub 100 RON cu condiția ca masajul sa fie ce trebuie. 1
Mosu1979 Reputație: -293 Postat Ianuarie 18, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 18, 2022 Te unge cu un pic de ulei pe spate și îți face o laba mai nou asta asta ai masajul Pe scurt o mare prosteală ,mai bine te duci și futi ceva de bani astea 1 1
1Unknown Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2022 Oras:Necunoscut Oras:Necunoscut Postat Ianuarie 18, 2022 Acum 4 ore, Mosu1979 a spus: Te unge cu un pic de ulei pe spate și îți face o laba mai nou asta asta ai masajul Pe scurt o mare prosteală ,mai bine te duci și futi ceva de bani astea Salut Ai fost recent la ea si ai avut parte de finalizare manuala ?? Cat a costat finalizarea ?
fucker99 Reputație: 47 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 19, 2022 Cred ca le cam confundati…. Sonia e la UTA la R… face masaj cu finalizare daca vrea si cui vrea… Andra e in Gradiste, la casa, pe colt , langa spalatoria auto si din ce stiu eu nu face masaj cu finalizare!
Mosu1979 Reputație: -293 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 19, 2022 Acum 19 ore, 1Unknown a spus: Salut Ai fost recent la ea si ai avut parte de finalizare manuala ?? Cat a costat finalizarea ? Eu am fost la monalisa la masaj ca ai cu ce trebuie la de astea nu m-a duc ca nu ai ce trebuie asta ai părerea mea 1
Mosu1979 Reputație: -293 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 19, 2022 Acum 36 minute, fucker99 a spus: Cred ca le cam confundati…. Sonia e la UTA la R… face masaj cu finalizare daca vrea si cui vrea… Andra e in Gradiste, la casa, pe colt , langa spalatoria auto si din ce stiu eu nu face masaj cu finalizare! Nu le confund eu mu am fost la nici una dintre ele dar mi se pare o mare prosteală la unele care fac un masaj de tot rahatul și arunci bani aiurea Imi place masajul dar sa fie cu tot ce trebuie nu cu ulei și laba 1 1
tamas.v Reputație: 17 Postat Martie 2, 2023 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 2, 2023 Sonia de la uta mai profeseaza?
debian Reputație: 291 Postat Martie 6, 2023 Oras:ARAD Oras:ARAD Postat Martie 6, 2023 Azi am fost la Andra Masajul de relaxare este plăcut Dar doar atât..... fără artificii Nu face altceva......sub nici o formă 100 Ron.....cam 40 minute Nimic extraordinar 1
AlinH Reputație: 3 Postat Octombrie 7 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 7 A fost cineva recent la ea si poate oferi cateva detalii?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum