Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 15, 2013 Au aparut doua fete noi in Oradea care vor sex total ...a fost cineva la ele? Sunt dragute si vor sex continu care le cunoaste si cine poate da ceva informatii? Am inteles ca sunt cazate la hotel Hilton in Oradea si vor sta pana dupa sarbatori..respecte
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2013 Postat Decembrie 15, 2013 Chiar ca sunt dragute si foarte dezinvolte. Oare cum de au ajuns in oraselul nostru?
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 15, 2013 Dar tu de unde stii ?sa nu zici ca ai facut sex cu ele? Fratelo baga informatii daca stii detalii salut fratica
erectus Reputație: 284 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 15, 2013 De unde aveti voi informatia asta? Exista vreun anunt sau numar de telefon?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2013 Postat Decembrie 15, 2013 Detalii: Locatie 9.Atmosfera 10 (public numeros ) Aspect 9/10, Atitudine 10.Actiunea : barfe si povesti la 1-2-3 pahare de coniac,whisky,bere si limonada.Picanteriile: zilele urmatoare
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 15, 2013 De unde aveti voi informatia asta? Exista vreun anunt sau numar de telefon?ma fratilor eu nu vb prostii ...au baietii din Oradea nr lor de tel... intrebatii de nu e adevarat ...etele nu sunt din Oradea ...
mtb31 Reputație: 82 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:oradea Oras:oradea Postat Decembrie 15, 2013 Nu se pot publica detaliile de contact ale fetelor?
Vizitator fullspeed Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2013 Postat Decembrie 16, 2013 Chanel esti naiv daca tu crezi ca cineva o sa posteze nr de tel a acestor fete, probabil cei care le detin le tin doar pentru ei, daca ajung numerele lor aici cred ca asa fug ele de unde au venit:))))
balkan Reputație: 322 Postat Decembrie 16, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 16, 2013 ma explicatzi ca oamenii au primit numerele de urgenta ale unora dintre ele adica cele personale ... o sa intrebe sa le dea pe celelalte de ~lucru~ daca vreti ! simplu . tot o labariti aici uite nuca nu e nuca
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 16, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 16, 2013 Chanel esti naiv daca tu crezi ca cineva o sa posteze nr de tel a acestor fete, probabil cei care le detin le tin doar pentru ei, daca ajung numerele lor aici cred ca asa fug ele de unde au venit:))))am auzit ca nu sunt fricoase.... asa spunea Lubric pe el la bagat sub masa
Vizitator fullspeed Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2013 Postat Decembrie 16, 2013 Poate,dar eu zic ca daca are cineva nr de tel de la ele,ar fi mai bine dat in privat la cativa, de incredere,sau cel putin la cei care au activitate pe forum. Adica mai pe scurt cei care merita:D
father Reputație: 1 Postat Decembrie 24, 2013 Oras:misto Oras:misto Postat Decembrie 24, 2013 Poate,dar eu zic ca daca are cineva nr de tel de la ele,ar fi mai bine dat in privat la cativa, de incredere,sau cel putin la cei care au activitate pe forum. Adica mai pe scurt cei care merita:De gol la hilton
mtb31 Reputație: 82 Postat Decembrie 25, 2013 Oras:oradea Oras:oradea Postat Decembrie 25, 2013 Deci au plecat fetele . Macar asa ca au plecat ne puteti da cateva detalii picante . Fara nume ,date etc
Kenzo55 Reputație: 4 Postat Decembrie 25, 2013 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 25, 2013 daaaaaaaaaa eu le-am cunoscut ...am inteles ca cei ce au fost la ultima intalnire din Oradea au facut sex in grup cu ele :clapp :clapp frumoase fete...si au facut sex gratis
loverel Reputație: 430 Postat Decembrie 26, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Decembrie 26, 2013 daaaaaaaaaa eu le-am cunoscut ...am inteles ca cei ce au fost la ultima intalnire din Oradea au facut sex in grup cu ele :clapp :clapp frumoase fete...si au facut sex gratis Daca Chanel nu mai e, cred ca imi fac alt frate aici.. pe kenzo .. mai ales ca acesta e parfumul meu preferat )))) sunt minunate fetele, nu am ce zice rau de ele.. deschise la minte, arata foarte bine... din pacate, pentru colegul care zicea sa dam numarul in privat.. fara acordul lor nu vom face asta... acele fete nu sunt pe acest forum, deci e ceva mai deosebit
Kenzo55 Reputație: 4 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 28, 2013 Daca Chanel nu mai e, cred ca imi fac alt frate aici.. pe kenzo .. mai ales ca acesta e parfumul meu preferat )))) sunt minunate fetele, nu am ce zice rau de ele.. deschise la minte, arata foarte bine... din pacate, pentru colegul care zicea sa dam numarul in privat.. fara acordul lor nu vom face asta... acele fete nu sunt pe acest forum, deci e ceva mai deosebitDe ce nu faci o recenzie daca fetele sunt asa minunate?sug fetele ceva?
Vizitator fullspeed Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2013 Postat Decembrie 29, 2013 Daca tot zici ca fetele sunt deschise, de ce crezi ce le-ar deranja daca ai da nr lor de telefon si la alti confrati? La cei care merita, dar preferati cei care aveti nr lor sa il pastrati pentru voi. Iar daca e problema legat de acceptul lor,puteai sa le suni sa le intrebi frumos.
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 13, 2014 Oradenii colorati va dau de veste ca Izabella si Raluca vor veni cu fututul in Oradea in curand.se vor fute gratis cu voi dar baga-ti puncte la contul meu voi face o lista cu cei ce au contribuit si ve-ti fi fututi in functie de punctajul acordat.din momentul asta va dau start
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Februarie 13, 2014 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 13, 2014 E cam plin in Oradea in ultima vreme.
unikum29 Reputație: 305 Postat Februarie 13, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat Februarie 13, 2014 Tu crezi ca ele sunt singurele femei din Oradea, te inseli , îți spun eu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 13, 2014 E cam plin in Oradea in ultima vreme.baga puncte frate dupa mai vorbim unde esti loverica?adrian 10 ?la voi ma refer
lubi Reputație: 1 Postat Februarie 13, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat Februarie 13, 2014 explica mi draga cum se procedeaza
balkan Reputație: 322 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 13, 2014 ii bagi puncte si te matura )) e isa
fuckster Reputație: 67 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Fuckster's Land Oras:Fuckster's Land Postat Februarie 13, 2014 Oradenii colorati va dau de veste ca Izabella si Raluca vor veni cu fututul in Oradea in curand.se vor fute gratis cu voi dar baga-ti puncte la contul meu voi face o lista cu cei ce au contribuit si ve-ti fi fututi in functie de punctajul acordat.din momentul asta va dau start Bla, Bla Bla.... pe cand un ban pe contul respectiv Pisicuts? Pentru motive, PM me
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 14, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 14, 2014 ii bagi puncte si te matura )) e isa Salut balkan cum de esti asa sigur?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum