Sari la conținut

V-ati dori o intalnire face to face cu BOSSSU??!

Shine

5 membri au votat

1. 1. V-ati dori o intalnire face to face cu Bosssu?

• DA
      3
    • NU
      1
    • POATE DUPA CE II MAI VINE MINTEA LA CAP
      1

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

Pentru ca de vreo cateva zile, penibilul Ionutz/Bosssu, merge din rau in mai rau, afirmand sus si tare ca Pisicuts,l-a banat fara motiv,si ca face diferente majore intre membri, si ca este o victima a administratiei, si ca el a ajutat forumul asta la maxim,etc,etc, m-am gandit sa deschid un poll in care sa vedem cati dintre voi si-ar dori o intalnire face to face cu Bossu,pentru ca el chiar isi doreste asta, sau cel putin asa baiguie pe un alt topic!!!

• Telefon: tatiana197495
Postat

Shine eu am fost face to face cu bossu de cateva ori si nu e chiar asa un dezastru cum zici tu. Cine are putina rabdare sa-l cunoasca putin iti zic eu ca e baiat bun, chiar daca exprimarile lui nu sunt tocmai pe placul unora.

Hai sa nu mai dramatizam chiar asa. La suparare a scris si el tot ce i-a trecut prin cap dar daca citeai bine pe topicul lui vedeai ca si-a cerut scuze ptr tot ce a gresit. Mi se pare mai penibil faptul ca unii ati tabarat pe el cu mistouri care chiar nu-si aveau rostul, decat faptul ca a incercat sa spuna si el ce are pe suflet. Intradevar cum ai zis si tu referitor la prietenii virtuali, sa vazut cine e cu adevarat prieten "virtual" . Cand scria recenzii ca sa aibe toti la nas informatii atunci il linguseau toti, si asta se vede din scrierile de pe totic, iar acum ca a ncercat si el sa-si spuna oful....au disparut cu totii acei prieteni "virtuali", ba mai mult a fost luat si peste picior.

Spatiul virtual e f alunecos din toate punctele de vedere. In spatele unui ecran poti fi oricine si orice. Cand faci ceva bun toti te cunosc si sunt langa tine, iar cand situatia se schimba nu te mai cunoaste nimeni. Pacat. Parerea mea e sa-l lasati in pace sa-si vada linistit de contul lui. Daca voi il intaratati cum vreti sa reactioneze? Si apoi aveti pretentia sa va respecte.

Iar de data asta sper sa fi pus cratima peste tot corect, asta apropo la cei care m-au ironizat ca nu folosesc cratima.

Postat

Bestial bebyta, e suparat, mirat, sau curios?

• Oras:Univers
  • Oras:Univers
Postat

Doamnee Shinee nene esti fenomenalll.

AM presupus poate ma voi intalni candva cu uniiii.

Pacat ca mi-am bagat linuxx si nu mai am arhivarile de la messengerr dar vroiam sa iti arat ca eu nici nu am adus in discutiee asta ci ei au fost cu initiativaa.

Daca va fi in viitor cine stiee ce se poate intamplaa ca fiecare avem treburilee lui si avem fiecare probleme de rezolvat.

Crezi ca ma cred ca eu vreun mare om ca am presuspus poate ma voi intalni in viitor cu anumiti membriii.

Nush cinee esti in spatele nick-uluii ala si nici nu ma intereseaza.

Acel poll nu are nici o relevanta cand eu nu pot vedea cine a votat.

Poate sa voteze tot bucurestiul acolo care nu va ajunge niciodata in Brailaaa.

Aoleu ce am mai rass in sfarsit.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...