Sari la conținut

confidential masaj 0748111333 de evitat

stanica

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salut, este vorba de salonul "'confidential masaj"' ..care este de evitat 

a fost  o experienta neplacuta   a fost  treia incercare un ultimi 7 ani.

Stiam ca  serviciile lasa de dorit  acolo, dar intrucat stau foarte aproape de locatie , am zis sa mai incerc odata, poate s-a schimbat ceva. nu am fost satisfacut la nici o sedinta anterioara,.

Am lasat sa treaca mai mult de un an inte vizite , am presupus doar ca maseuza a fost cauza  si ca am avut ghinion la alegere, dar acum se pare ca acolo este ceva structural gresit . nu le invata nimeni nimic, asa se poarta de fiecare data.

in primul rand ca nu ai de unde alege , sunt putine si nu este frumoasa niciuna - dar din nou - am presupus ca macar masajul in fac bine daca sunt constiente si ele ca nu sunt frumoase.

toate sunt  mici de inaltime , si cu diferite ..disproporti, care are sani, nu are talie si nici fund, care are fund bombat nu are sani ...sau sunt scunde ..catre ... pitici.

problema este atitudinea ...dupa ce intri in camera si incepe dansul ..observi o lipsa de experienta si profesionalism ...

totul mecanic, msajul este inexistent...iar farmecul nu are nici o sansa sa apara..preturile sunt 240 pentru o ora de frecat aiurea si o finalizare sumbra...., in camera ti se spune ca asta este pretul pentru receptie ..si iti cere 250  extra sa fac un oral ..dar sa nu spui la nimeni ..si  daca se poate ..nici sa nu fi prezent ... ceva de genul tu lasa banii si mai vedem dupa aia..

cand am spus la receptie , la plecare ..ca  nu ma beneficiat de ce  am stabilit la inceput ... mi-au spus ca nu conteaza ..trebuie sa platesc cat costa ce am cerut ...

Nu sunt paturi ci doar saltele pe jos si o oglinda .... in rest nu am gasit nimic doar lipsa de bun simt si ne profesionalism ..

de evitat - for ever -- acolo cred ca si patroni sau patroana poarta vina ..ca de ani de zile nu reuseste sa faca o echipa de fete mai faine cat de cat si sa le explice minime reguli de comportament ..atat legat de atitudie cat si de serviciile ...de masaj ...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...