black_cerber Reputație: 12 Postat Aprilie 17, 2021 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Aprilie 17, 2021 Va salut, a mai fost cineva pe la doamna din Luna de sus? Nu știți mai activează? 1
dorinel18' Reputație: 1245 Postat Aprilie 21, 2021 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Aprilie 21, 2021 Am scris in alt topic despre tanti asta. Nu recomand, dar mno... daca n-ai ce face cu banii si titeiu, poti face o excursie la Luna. 1
berkeley Reputație: 434 Postat Aprilie 23, 2021 Postat Aprilie 23, 2021 La 21.04.2021 la 7:22, dorinel18' a spus: Am scris in alt topic despre tanti asta. Nu recomand, dar mno... daca n-ai ce face cu banii si titeiu, poti face o excursie la Luna. Extinde Eu zic la fel. Lasa-i pe rusi si pe americani sa mearga pe Lună. Noi merităm mai mult aici pe pamant.ul Clujului. Dorinel, ce ne recomanzi? Ma refer la maseuzele "casnice" cu (sau fara) anunțuri serioase, si care chiar se pricep sa faca un masaj de relaxare decent, urmat (sau nu totdeauna, dar cu sanse de) acel "handjob", bate-l cucu, care iarasi ar fi bine sa fie executat cu daruire, cu placere si cu pricepere, deci sa fie masaj in zona intima, nu o laba trista in batista! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum