Sari la conținut

Singura in locație 0748897076

doddy69

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat
Acum 13 ore, doddy69 a spus:

A vizitat cineva pe domnișoara?

la asta si eu as fi curios :)

Postat
Acum 6 minute, ciuciuca a spus:

La cum arata, o sa fie singura des

ehhhhh acuma :D

altii au alte fetisuri...De ce sa nu gusti din ceva  care e chiar bun..adica poate e  😊

sunt mature care chiar isi fac treaba foarte bine  Mie chiar imi place sa ma infrupt sa am ce prinde ...asa e cu plinutele 

Bafta sa avem la ciocane tari si fete de treaba 😊

P.S. sa nu conteze kg :D

Vizitator kenyn69
Reputație: 0
Postat

Este matură femeia ?

Câți ani are ?

Vizitator kenyn69
Reputație: 0
Postat
Acum 1 minut, doddy69 a spus:

După mine cred ca are vreo 40...

Astea sunt mai bune 😍

Merg să-i fac o vizită când ajung în țară 😉

Postat

Am sunat-o.. stiu pe tipa a mai avut 2 anunțuri..cu Sexi non stop..Si  Alice..Acuma si a schimbat nr tel..Si anunți nou.E de vreo 6 luni pe Arad loc Icim in spate la Eclipsa.Tipa e din Arad repatriata din cauza restrictiilor de afara. No comment.E pe facut bani.Incercati daca va tine si va convingeti.

Postat

Am fost eu la fata.E ok din toate punctele de vedere,cel putin pt mine.Da mi-a zis ca are 29 de ani,e brunetă,e frumoasa(mie îmi place).Poate pt ea punctul minus e ca are câteva kg în plus,adică e un pic plinuta.Insa la servicii sta bine.Oral neprotejat nota 8 pt mine,se poate si mai bine.La normal a fost mai bine nota 9.Poți schimba poziții,se implica.Cu mine a facut si french kiss.Insa nu face cu oricine.Aviz amatorilor.Ora 250 de lei (2 finalizari). Locatia in spate la Eclipse.Baie cu de toate,curata.Per total pt mine a fost o companie foarte placuta.Fata e foarte curata.Daca nu esti foarte pretențios si nu te deranjează kg în plus eu iti recomand sa mergi linistit la ea.Mult succes tuturor.

• Like 3
Postat
La 02.05.2021 la 22:17, euspuntot a spus:

Am fost eu la fata.E ok din toate punctele de vedere,cel putin pt mine.Da mi-a zis ca are 29 de ani,e brunetă,e frumoasa(mie îmi place).Poate pt ea punctul minus e ca are câteva kg în plus,adică e un pic plinuta.Insa la servicii sta bine.Oral neprotejat nota 8 pt mine,se poate si mai bine.La normal a fost mai bine nota 9.Poți schimba poziții,se implica.Cu mine a facut si french kiss.Insa nu face cu oricine.Aviz amatorilor.Ora 250 de lei (2 finalizari). Locatia in spate la Eclipse.Baie cu de toate,curata.Per total pt mine a fost o companie foarte placuta.Fata e foarte curata.Daca nu esti foarte pretențios si nu te deranjează kg în plus eu iti recomand sa mergi linistit la ea.Mult succes tuturor.

Cred...ca tu visezi.  

Postat

Cv păreri.. Sincer pe mine nu ma impresionat ultima data  cand am fost la ea.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...