Sari la conținut

Bună sunt Karina 28 de ani 0753585744

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului

Bună sunt Karina am 28 de ani, bruneta par lung natural, siliconata cupa C, creola și cu ochi căprui. 

Ma aflu în Cluj Napoca, sunt noua în orașul tău pe durata limitata. 

Ofer companie intima domnilor generoși într-un cadru intim și discret. Dacă ști sa apreciezi calitatea și bunul simt te invit în locația mea sa petrecem clipe frumoase împreună. Te asigur ca vei găsi INTIMITATE, IGIENA ȘI DISCREȚIE!  

Pentru mai multe detalii ma puteți contacta la numărul 0753585744. 

Pozele sunt 100% reale confirm cu tatuajele

IMG_20210420_102921_1.jpg

IMG-20210416-WA0000.jpg

IMG-20210416-WA0004.jpg

IMG-20210416-WA0003.jpg

IMG-20210416-WA0002.jpg

IMG-20210416-WA0001.jpg

Link spre comentariu

Bună sunt Karina am 28 de ani, bruneta par lung natural, siliconata cupa C, creola și cu ochi căprui. 

Ofer companie intima domnilor generoși într-un cadru intim și discret. Dacă ști sa apreciezi calitatea și bunul simt te invit în locația mea sa petrecem clipe frumoase împreună. Te asigur ca vei găsi INTIMITATE, IGIENA ȘI DISCREȚIE!  

Link spre comentariu
Acum 33 minute, sophiedee a spus:

Ceva topic din alte judete nu ai? 

Ma gandesc ca nu esti noua in domeniu 

Pt mai multe detalii ma poți contacta 

Link spre comentariu
Acum 25 minute, sophiedee a spus:

Ma refeream la recenzii nu la detalii

Nu am mai lucrat în tara...doar internațional... Este prima oara aici 

Link spre comentariu
49 minutes ago, Carinna28 said:

Pt mai multe detalii ma poți contacta 

Nu merge asa aici. Fa bine si arunca o privire la topicele altor fete si o sa vezi ca aici se posteaza de catere fata serviciile detaliate, pretul pentru fiecare optiune, si o informatie generala cu unde ai locatia.

Daca nu o faci tu o sa o faca in cel mai bun  caz sogorii, in cel mai rau caz pestii celorlalte fete. Asa ca iti recomand sa spui tu ce stii sa faci pana nu spun ei ce vreau

Link spre comentariu

zi in plm cat costa si ce oferi. oricum te suna unu si scrie aici, tuta figuranta ce esti, si ai si deschis 2 topice.

daca erau preturi ok le scriai direct. 
hai ca ghicesc eu fara sa te sun.
1 . creola  = cioara

2. 200 finalizarea totul protejat, maxim 15 minute ca e gelos pestele care e pe balcon. 

4. nu faci anal, nu faci CIM nu faci nimic, astea doar cu iubitul, mentionat mai sus

Link spre comentariu
Acum 9 minute, raul1312 a spus:

zi in plm cat costa si ce oferi. oricum te suna unu si scrie aici, tuta figuranta ce esti, si ai si deschis 2 topice.

daca erau preturi ok le scriai direct. 
hai ca ghicesc eu fara sa te sun.
1 . creola  = cioara

2. 200 finalizarea totul protejat, maxim 15 minute ca e gelos pestele care e pe balcon. 

4. nu faci anal, nu faci CIM nu faci nimic, astea doar cu iubitul, mentionat mai sus

Îmi cer eu scuze ca ești cam nepoliticos 

1. Nu am peste! Și nu sta nimeni pe balcon. Nici măcar soț nu am... 

2. Sunt pt prima oara când fac lucrul asta în ro.. Și de aceea nu ma descurc cu anunțul... 

3. Daca cineva dorește sa ia legătura cu mine am lăsat nr de tel. 

4. Sunt o femeie asumata și nu ma bucur la 15 MIN ale clienților sa ii jegmanesc sai arunc afara. 

150 lei jumătate de ora 300 ora... 

Cu placere. 

PS. Nu sunt cioara! 

Link spre comentariu
Chiar acum, josephseed a spus:

Meditatii matematica, ora de fitness, curs de gatit...ce?

Oral, normal, 69, schimb poziții săruta pe corp masaj (anal depinde de mărimea penisului) 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Carinna28 a spus:

IMG_20210420_102921_1.jpg

IMG-20210416-WA0000.jpg

IMG-20210416-WA0004.jpg

IMG-20210416-WA0003.jpg

IMG-20210416-WA0002.jpg

IMG-20210416-WA0001.jpg

• SEX NORMAL PROTEJAT (niciodată neprotejat)
  • SEX ORAL PROTEJAT / NEPROTEJAT (in funcții de igiena)
  • MASAJ DE RELAXARE / EROTIC
  •  FRENCH KISS (in funcții de igiena bucală și chimia dintre noi)
  • MÂNGÂIERI / SĂRUTURI PE CORP
  • DUS ÎMPREUNĂ SAU ASISTAT 
  • FINALIZARE CORPORALĂ 
  •  FINALIZARE ORALĂ - extra 100 de lei 
  • FINALIZARE FACIALĂ - extra 100 de lei 
  •  FOOTJOB 
  •  HANDJOB
  • GFE (girlfriend experience)
  • CUNNILINGUS / ANNILINGUS (pasiv)
  • DIFERIT POZIȚII precum „69“
  • Like 2
Link spre comentariu
Acum 48 minute, josephseed a spus:

Nu merge asa aici. Fa bine si arunca o privire la topicele altor fete si o sa vezi ca aici se posteaza de catere fata serviciile detaliate, pretul pentru fiecare optiune, si o informatie generala cu unde ai locatia.

Daca nu o faci tu o sa o faca in cel mai bun  caz sogorii, in cel mai rau caz pestii celorlalte fete. Asa ca iti recomand sa spui tu ce stii sa faci pana nu spun ei ce vreau

• SEX NORMAL PROTEJAT (niciodată neprotejat)
  • SEX ORAL PROTEJAT / NEPROTEJAT (in funcții de igiena)
  • MASAJ DE RELAXARE / EROTIC
  •  FRENCH KISS (in funcții de igiena bucală și chimia dintre noi)
  • MÂNGÂIERI / SĂRUTURI PE CORP
  • DUS ÎMPREUNĂ SAU ASISTAT 
  • FINALIZARE CORPORALĂ 
  •  FINALIZARE ORALĂ - extra 100 de lei 
  • FINALIZARE FACIALĂ - extra 100 de lei 
  •  FOOTJOB 
  •  HANDJOB
  • GFE (girlfriend experience)
  • CUNNILINGUS / ANNILINGUS (pasiv)
  • DIFERIT POZIȚII precum „69“
Link spre comentariu

Hei buna îmi cer scuze ca anunțul meu este un dezastru sunt noua pe site nu am lucrat niciodată în România si de aceea nu ma descurc cu anunțurile... Nu mi le face nimeni și nu am peste cum spun alți utilizatori răutăcioși... Din greșeală am făcut primul anunț la "anunțuri" și mi s-a postat în alta parte în București... Azi am făcut alt anunț pe Cluj și mi sa transferat și celalalt aici de aceea am 2 topice. Va rog sa nu mai postați comentarii răutăcioase și sa sunați la numărul afișat pt mai multe detalii... Nu ma descurc cu site ul... Nu merge sa editez și sa scriu cum trebuie... Pozele sunt reale... 💋💋

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator silviudulce
Reputație: 0
16 minutes ago, Carinna28 said:

Hei buna îmi cer scuze ca anunțul meu este un dezastru sunt noua pe site nu am lucrat niciodată în România si de aceea nu ma descurc cu anunțurile... Nu mi le face nimeni și nu am peste cum spun alți utilizatori răutăcioși... Din greșeală am făcut primul anunț la "anunțuri" și mi s-a postat în alta parte în București... Azi am făcut alt anunț pe Cluj și mi sa transferat și celalalt aici de aceea am 2 topice. Va rog sa nu mai postați comentarii răutăcioase și sa sunați la numărul afișat pt mai multe detalii... Nu ma descurc cu site ul... Nu merge sa editez și sa scriu cum trebuie... Pozele sunt reale... 💋💋

Stai linistita ca asa se intampla cu majoritatea fetelor care-si deschid topic pe Cluj, incepe corul obsedatilor sa intrebe de servicii, tarife si poze imediat ce apare anuntul, aveti rabdare oameni buni cateva ore pana invata domnisoara eticheta forumului apoi aflam ce si cum. Ei nu, baga direct ironii si sarcasm grupa mare 😂😂 

Link spre comentariu
Acum 4 minute, silviudulce a spus:

Stai linistita ca asa se intampla cu majoritatea fetelor care-si deschid topic pe Cluj, incepe corul obsedatilor sa intrebe de servicii, tarife si poze imediat ce apare anuntul, aveti rabdare oameni buni cateva ore pana invata domnisoara eticheta forumului apoi aflam ce si cum. Ei nu, baga direct ironii si sarcasm grupa mare 😂😂 

Da... Mulțumesc de înțelegere 🤝 dar nu înțeleg de ce se vorbește asa mult... Iei numărul suni și afli... Poate chiar nu vreau sa dau detalii scris... Am părinți am frați care nu vreau sa dea de așa ceva... În fine... Numărul este afișat sunt disponibila sa răspund oricărei întrebări... Dacă suna și nu răspund înseamnă că am mai exista un apelant sau altceva... Nu pot sa răspund la toate apelurile... Cine dorește cu adevăr sa ma viziteze insista sa sune și a 2 a oara sau a 3a...intrun final rasp... Sau mesaj... 😊 

Link spre comentariu
Vizitator mperfomance
Reputație: 0

Haita e haita schimba parul dar năravul ba ,  amenință se bat te taie sunt cu puteri supranaturale și când apare câte o poza cu ei se de dau loviți ca nu sunt ei apoi ori suntem noi toți aici nebuni ori maximum88 o fi el slobod la vorba dar ceva ceva o fi cu le și Mihăiță 🤦‍♂️Punem poze iar ? 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, mperfomance a spus:

Haita e haita schimba parul dar năravul ba ,  amenință se bat te taie sunt cu puteri supranaturale și când apare câte o poza cu ei se de dau loviți ca nu sunt ei apoi ori suntem noi toți aici nebuni ori maximum88 o fi el slobod la vorba dar ceva ceva o fi cu le și Mihăiță 🤦‍♂️Punem poze iar ? 

Cred ca ai greșit site-ul prietene 

Link spre comentariu
Acum 4 ore, nimfomania a spus:

100 extra pt finalizare orala? Cam mult. Da sigur faci sau ai dat si tu copy paste aiurea? Am mai vazut anuntu asta cu rosu la mai multe. Acelasi manager sau?

Preturile sunt problema mea... Nu am dat nici un copy paste și nu cred ca ești în măsura să-mi spui ce sa fac.... Odată ce am plătit anunțul scriu ce doresc. Mulțumesc!! 

Link spre comentariu

Hei buna îmi cer scuze ca anunțul meu este un dezastru sunt noua pe site nu am lucrat niciodată în România si de aceea nu ma descurc cu anunțurile... Nu mi le face nimeni și nu am peste cum spun alți utilizatori răutăcioși... Din greșeală am făcut primul anunț la "anunțuri" și mi s-a postat în alta parte în București... Azi am făcut alt anunț pe Cluj și mi sa transferat și celalalt aici de aceea am 2 topice. Va rog sa nu mai postați comentarii răutăcioase și sa sunați la numărul afișat pt mai multe detalii... Nu ma descurc cu site ul... Nu merge sa editez și sa scriu cum trebuie... Pozele sunt reale... 💋💋

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...