Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Acum 4 minute, Carinna28 a spus: Nu pot da adresa aici... Poți sa ma suni pt mai multe detalii 😊 mulțumesc Extraordinar, secretomania dusa la extrem! Fatuco, nu trebuie sa spui aici strada, numărul, codul de la interfon. Trebuie sa indici zona, de preferință și un punct de reper (de exemplu: Alexandru Vaida Voevod în spate la Kaufland). Atât. Sunt unii care nu doresc a frecventa fete cu locația într-o anume zona. Sau lipsa locurilor de parcare la anumite locații este iarăși un impediment. Etc. Ce-i asa greu a comunica corect aici atâta timp cât ți-ai făcut cont? P.S.: spui ca ai lucrat doar "afara". Te cred. Dar cert e ca mare lucru din activitatea prestata acolo nu s-a "prins" de tine. Spor! Link spre comentariu
raul1312 Reputație: 263 Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 de ce denigrezi fata? nu intelegi ca nu a mai lucrat in romania? (langa bistro in ghg , am suat eu) Link spre comentariu
josephseed Reputație: 835 Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Nu e nevoie de adresa exacta, dar zona ajuta. In cazul tau e ....Ultracentral Zona e bine de stiut pt ca ne ajuta la programari. Daca am chef de o vizita, eu sunt la Iulius si to esti in zona Polus atunci stiu ca in cel mai bun caz fac 30 min, dar in intervalul 17-19 posibil sa fac si 1h30min din motive de trafic, asa ca o sa iti cer programare tinand cont de asta. Ca sa iti dau un exemplu, e ca si cum i-ai spune lui Fritz ca lucrezi in Koln...dar daca ii spui ca esti in Pasha e de mai mare ajutor, ca stie in ce zona esti Link spre comentariu
raul1312 Reputație: 263 Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 4 minutes ago, raul1312 said: de ce denigrezi fata? nu intelegi ca nu a mai lucrat in romania? (langa bistro in ghg , am suat eu) sunat* ca iar ma corecteaza idiotii care nu fac diferenta intre greseli facute din graba si greseli elementare de gramatica ( tiam băgat, sa transferat, m-a sugi, etc astea nu sunt de la graba si nici de la autocorect) Link spre comentariu
piftic Reputație: 208 Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 21 minutes ago, Carinna28 said: Nu pot da adresa aici... Poți sa ma suni pt mai multe detalii 😊 mulțumesc Poţi spune aproximativ, nu trebuie să zici blocul/apartamentul, măcar zona/cartierul. Vreau să ştiu cât timp pierd pe drum dacă vin la tine Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Acum 27 minute, josephseed a spus: Nu e nevoie de adresa exacta, dar zona ajuta. In cazul tau e ....Ultracentral Zona e bine de stiut pt ca ne ajuta la programari. Daca am chef de o vizita, eu sunt la Iulius si to esti in zona Polus atunci stiu ca in cel mai bun caz fac 30 min, dar in intervalul 17-19 posibil sa fac si 1h30min din motive de trafic, asa ca o sa iti cer programare tinand cont de asta. Ca sa iti dau un exemplu, e ca si cum i-ai spune lui Fritz ca lucrezi in Koln...dar daca ii spui ca esti in Pasha e de mai mare ajutor, ca stie in ce zona esti Zona pietonala centru lângă bistro Viena! Sper ca vam lămurit. 😊 2 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Acum 21 minute, piftic a spus: Poţi spune aproximativ, nu trebuie să zici blocul/apartamentul, măcar zona/cartierul. Vreau să ştiu cât timp pierd pe drum dacă vin la tine Centru... Zona pietonala lângă restaurantul bistro Viena Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Acum 35 minute, altu2 a spus: Extraordinar, secretomania dusa la extrem! Fatuco, nu trebuie sa spui aici strada, numărul, codul de la interfon. Trebuie sa indici zona, de preferință și un punct de reper (de exemplu: Alexandru Vaida Voevod în spate la Kaufland). Atât. Sunt unii care nu doresc a frecventa fete cu locația într-o anume zona. Sau lipsa locurilor de parcare la anumite locații este iarăși un impediment. Etc. Ce-i asa greu a comunica corect aici atâta timp cât ți-ai făcut cont? P.S.: spui ca ai lucrat doar "afara". Te cred. Dar cert e ca mare lucru din activitatea prestata acolo nu s-a "prins" de tine. Spor! Zona pietonala baiatu' centru lângă bistro Viena!! Una e când lucrezi într-un puf și alta e când lucrezi pe site... Am mai spus și o mai spun este prima data cand lucrez pe site uri. Sunt doua chestii total diferite... Una e un bar de striptise și alta e când stai într-o camera și rasp la tel... 😊 Va rog sa nu mai criticați fără a cere mai multe formații!! 🙄 Mulțumesc 😊 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Hei ce faceți? 😁 Eu am terminat programul meu pe ziua de azi... Ne auzim mâine dimineață începând cu ora 9h00... Pupici vise frumoase 😍😋🤗💋 PS. Va rog sa nu mai fiți răutăcioși... (Știți voi cine!!!) Imcep sa ma obișnuiesc cu site ul 😁😋😋🤷♀️ Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Good Night all 😉😎 2 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Heiii bună dimineața 😊🤗 haideți la cafea ☕ Astăzi ma găsiți disponibila de la ora 09h00 pana la ora 22h00... Zona centru lângă bistro Viena... 😊 Va stpet cu programările... 😊 Sa aveți o zi frumoasa... 💋💋 1 1 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Aștept ** ( scuze autocrector-ul) Link spre comentariu
maximusm88 Reputație: 19 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Partajează Postat Aprilie 22, 2021 :))) e incredibil. e Untoldul prostilor aici jur. infatuatu suprem o cearta pe fata printr-o postare care putea fi rezumata la o propozitie: spune fata zona in care esti. :))))))) dar muianu telectual si misogin o pune la punct! ratatu suprem raul1312 , o pizda si el cu pretentii de telectual ne da lectii de gramatica. si insista cu autocorectarea si se scuza si ne dovedeste ca e doar o pizda proasta! ba fatalailor, fata asta e aici sa ne suga pula, sa o futem . intelegeti ba muianilor? se vede din elicopter in plm ca nu stie 'fineturile' siteului. se mai vede din elicopter ca nu e figuranta. dar voi pizde de haita ce faceti? o bombardati cu cretinisme. prostii pulii. vai de pizda voastra altu2 pizda fara coi si raul1312 ratatu suprem. sunteti atat de prosti ca ar trebui sa primiti de la pisicuts certificat de handicapati ai nimfomane. muianilor. ratatilor. 1 1 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Acum 13 minute, maximusm88 a spus: :))) e incredibil. e Untoldul prostilor aici jur. infatuatu suprem o cearta pe fata printr-o postare care putea fi rezumata la o propozitie: spune fata zona in care esti. :))))))) dar muianu telectual si misogin o pune la punct! ratatu suprem raul1312 , o pizda si el cu pretentii de telectual ne da lectii de gramatica. si insista cu autocorectarea si se scuza si ne dovedeste ca e doar o pizda proasta! ba fatalailor, fata asta e aici sa ne suga pula, sa o futem . intelegeti ba muianilor? se vede din elicopter in plm ca nu stie 'fineturile' siteului. se mai vede din elicopter ca nu e figuranta. dar voi pizde de haita ce faceti? o bombardati cu cretinisme. prostii pulii. vai de pizda voastra altu2 pizda fara coi si raul1312 ratatu suprem. sunteti atat de prosti ca ar trebui sa primiti de la pisicuts certificat de handicapati ai nimfomane. muianilor. ratatilor. Mulțumesc... 😊 E ok nu bag în seama bombardierii ăștia cu gleznele goale... 😂😁 Le zice bine Danuta Budeanu... 😍 Dar ei nu înțeleg viata în general... Dacă asa se comporta pe un site cu hate fără sa puna o întrebare cu bun simt sau măcar sa dea un tel înseamnă că nu au respect pt femeile în general și pt mama lor care au ieșit tot dintr-o femeie... În fine ești un dulce... Te aștept cu un telefon și o programare 😊 😘 💋 1 Link spre comentariu
maximusm88 Reputație: 19 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Acum 19 minute, Carinna28 a spus: Mulțumesc... 😊 E ok nu bag în seama bombardierii ăștia cu gleznele goale... 😂😁 Le zice bine Danuta Budeanu... 😍 Dar ei nu înțeleg viata în general... Dacă asa se comporta pe un site cu hate fără sa puna o întrebare cu bun simt sau măcar sa dea un tel înseamnă că nu au respect pt femeile în general și pt mama lor care au ieșit tot dintr-o femeie... În fine ești un dulce... Te aștept cu un telefon și o programare 😊 😘 💋 te voi vizita. dar e 'safe' pentru tine sa nu stii cand, cum. te vor calari prosti pulii, sa afle cine sunt. . tu fii curva-n pat si lasa-i pe ratatii pulii cu filozofiile lor de doi lei. infatuati si frustrati. sa ai spor! 1 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Acum 21 minute, maximusm88 a spus: te voi vizita. dar e 'safe' pentru tine sa nu stii cand, cum. te vor calari prosti pulii, sa afle cine sunt. . tu fii curva-n pat si lasa-i pe ratatii pulii cu filozofiile lor de doi lei. infatuati si frustrati. sa ai spor! Ma poți suna pt mai multe detalii 😊 💋 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Bună dragilor, mai repostez niște poze pentru cei ce nu vad pozele de pe prima pagina a comentariilor... Mi sa spus ca nu am poze dar probabil nu au dat pe prima pagina a comentariilor... Va pupic și aștept telefon pt programări 💋💋💋 1 1 Link spre comentariu
ladrones Reputație: -68 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Acum 36 minute, Carinna28 a spus: Bună dragilor, mai repostez niște poze pentru cei ce nu vad pozele de pe prima pagina a comentariilor... Mi sa spus ca nu am poze dar probabil nu au dat pe prima pagina a comentariilor... Va pupic și aștept telefon pt programări 💋💋💋 Superba .Te salut. 1 1 Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Macar daca puneai niste poze noi,daca tot ai pus De preferat recente si din locatie Numa zic Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Acum 2 ore, sophiedee a spus: Macar daca puneai niste poze noi,daca tot ai pus De preferat recente si din locatie Numa zic Deci nu va înțeleg de ce sunteți asa frustrati 😒🙄 dar poate nu am sau poate nu vreau te-ai gândit la chestia asta?? Nu înțeleg de ce atâta hate... Nici măcar nu ma cunoști și cred ca tuturor care ați comentat negativ despre mine v-am răspuns destul de politicos 🧐... În fine... Caracterul se citește în cuvinte... 😊 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Noapte buna dragilor... 😊 Va aștept mâine cu apelurile voastre pentru mai multe programări și confirmări... Pa pupacesc vise frumoase 😍 😋 🤗 💋 💋 💋 💋 💋 PS. Maine tot de la ora 9:00 ma găsiți disponibila pana la ora 22:00 😘🤗 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Va **** (pupacesc) Iar îmi iau hate din cauza autocrector-ului 😂😂😂💋💋 Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Draga mea,nu fi frustrata.Ziceam doar ca ce sens are sa tot pui aceleasi poze.Ce hate? Iti place sa pozezi in victima? Mai bine ai poza in altceva,daca stii cum zic 😂😂😂😂 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 23, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Dar nu sunt draga frustrata de loc... 😊 Acum 12 ore, sophiedee a spus: Draga mea,nu fi frustrata.Ziceam doar ca ce sens are sa tot pui aceleasi poze.Ce hate? Iti place sa pozezi in victima? Mai bine ai poza in altceva,daca stii cum zic 😂😂😂😂 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 23, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Hei buna ce faceți?? 😁 Aștept apelurile voastre Va pupacesc 💋💋💋 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum