Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 23, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Acum 15 ore, sophiedee a spus: Draga mea,nu fi frustrata.Ziceam doar ca ce sens are sa tot pui aceleasi poze.Ce hate? Iti place sa pozezi in victima? Mai bine ai poza in altceva,daca stii cum zic 😂😂😂😂 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 23, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Bunaaa ace faceți??? Va aștept cu programările.... Ma găsiți panaa ora 22h in centrul orasui va 😘 💋 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 24, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2021 Bună dimineața dragii mei... 😊 Va aștept într-un cadru intim lângă bistro Viena sa petrecem clipe frumoase împreună... 😊 Aceasta este priveliștea mea de dimineață din balconul meu... Va pup PS... Programul meu este pana la ora 22h00... 😊 2 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 24, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2021 Bună dragilor... M-am gândi sa mai adaug câteva poze făcute azi pentru voi...😊 💋 💋 💋 💋 0753585744 sunați-mă pentru mai multe programări... Va aștept cu drag 🤗 PS - ( Pozele sunt făcute singure te pemporizator pentru cei ce cred ca mi le-a făcut cineva) 2 1 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 24, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2021 Temporizator *** Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Aprilie 24, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Aprilie 24, 2021 E Untold,e Untold Faine poze si fain apartament Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 25, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2021 Bună dimineața dragilor... La mulți ani sărbătoriților... 😊 💋 Va aștept cu programările 🤗 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 25, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2021 Hei dragilor va aștept cu noi programări pentru a ne relaxa împreună și a petrece clope frumoase... Ma găsiți pana la ora 22:00 😘 🤗 2 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 26, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2021 Bună dragilor... Vreau sa va anunț ca mai am de stat 2 zile în Cluj... 😊 Pentru mai mare programări aștept sa ma sunați la numărul 0753585744... 😊 💋 Va pupacesc 💋 💋 Link spre comentariu
LinJohnKur Reputație: 7 Postat Aprilie 27, 2021 Partajează Postat Aprilie 27, 2021 O tipa ce merita vizitata, pacat ca nu mai sta mult in Cluj 1 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 27, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2021 Acum 26 minute, LinJohnKur a spus: O tipa ce merita vizitata, pacat ca nu mai sta mult in Cluj Mulțumesc frumos ☺️ 😘 mâine este ultima zi în Cluj ❗❗❗ va aștept cu drag dragilor pt mai multe programări ☺️😘 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 28, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2021 Bună dimineața dragilor... Astăzi este ultima zi în orașul vostru 😉😊❗❗❗❗❗❗❗❗ Pentru mai multe detalii și programări va rog sa ma sunați 😊🤗💋💋 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 28, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2021 Bună dragilor... Sunt ultimele ore în orașul vostru 😉😊❗❗❗❗❗❗❗❗ Ma găsiți disponibila pana la ora 21:00 Pentru mai multe detalii și programări va rog sa ma sunați 😊🤗💋💋 Link spre comentariu
Carinna28 Reputație: 29 Postat Aprilie 28, 2021 Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Oras:Cluj Napoca Cluj centru orașului Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2021 Noapte buna dragilor... ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗ Anunțul nu mai este valabil❗❗❗ Succes și sărbători fericite tuturor 💋😊 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum