Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 16, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 16, 2013 Acum sa va vad dragi fratiori si dragi curvusoare ....care ar fi reactia voastra, ce ati face sa aflati ca ,sunte-ti infectati cu SIDA si ca trebuie sa dati coltul in catziva anisori care vor zbura cred eu foarte repede la auzul vestii.. spune-ti ce ati face ati ancerca sa faceti ceva bun pe pamant ,cat timp va mai ramas? sau direct :gun2si incheiati socotelile pe asta lume...... eu intreb nu dau cu parul.... as dori sa aud versiunile voasre
Shaworma Reputație: 463 Postat Decembrie 16, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Decembrie 16, 2013 Neavand nimic de pierdut as incerca sa iau cu mine indeajuns de multe inutilitati care pun intrebari. 1
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 16, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 16, 2013 mi-as face un Buchet List , adica o lista de cel putin 10 lucruri/actiuni ce as vrea sa le fac neaparat pana sa ma duc...gen:1. Sa fac un salt din avion cu parasuta2. Sa merg pe Camp nou la un meci al lui Barcelona3. Sa vizitez Los Angeles4. etc.....10. Sa fac un salt din avion fara parasuta.... 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 16, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2013 Din cate stiu eu, in ziua de azi, se poate trai mult si bine daca ai contactat HIV, (doar) daca respecti cu strictete tratamentul si noul stil de viata ce se impun. Cu cat depistezi mai repede ca ai contactat virusul si incepi tratamentul, cu atat cresc sperantele la o viata mai indelungata. Daca nu depistezi la timp vei ajunge, ca la un moment dat, virusul sa se declanseze si sa suferi de sida... Nu cumva s-au descoperit metode de vindecare?
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 16, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 16, 2013 Profesoara le explica la scoala copiilor:- SIDA se poate lua in relatia ea-el, ea-ea sau el-el.Bula:- Doamna profesoara, in relatia eu-eu, este vreun risc? Ion il intreaba pe Gheorghe:-Bai Gheorghe tu ai SIDA?Gheorghe se gandeste: daca-i spun ca am, imi cere, daca-i spun ca n-am zice ca-s sarac-Bai Ioane, mai am un pic pe fund...... 1
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 16, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 16, 2013 fereasca bunul DUMNEZEU sa stiu ca sunt bolnav as incerca sa o impart la cat mai multzii oameni posibil ...sa fiu sigur ca am facut si eu ceva pe asta lume ....sa ai HIV esti cineva... adevarat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum