Sari la conținut

CARE AR FI REACTIA SA STITI CA ATI FOST INFECTAT CU HIV_ALIAS_SIDA

Chane'l

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Acum sa va vad dragi fratiori si dragi curvusoare ....care ar fi reactia voastra, ce ati face sa aflati ca ,sunte-ti infectati cu SIDA si ca trebuie sa dati coltul in catziva anisori care vor zbura cred eu foarte repede la auzul vestii.. :hmmm  spune-ti ce ati face ati ancerca sa faceti ceva bun pe pamant ,cat timp va mai ramas? sau direct :gun2si incheiati socotelile pe asta lume...... eu intreb nu dau cu parul.... as dori sa aud versiunile voasre :pope

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Neavand nimic de pierdut as incerca sa iau cu mine indeajuns de multe inutilitati care pun intrebari.

• Like 1
  • Oras:Romania
Postat

mi-as face un Buchet List , adica o lista de cel putin 10 lucruri/actiuni ce as vrea sa le fac neaparat pana sa ma duc...

gen:

1. Sa fac un salt din avion cu parasuta

2. Sa merg pe Camp nou la un meci al lui Barcelona

3. Sa vizitez Los Angeles

4. etc

.

.

.

.

.

10. Sa fac un salt din avion fara parasuta.... :slap2 

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Din cate stiu eu, in ziua de azi, se poate trai mult si bine daca ai contactat HIV, (doar) daca respecti cu strictete tratamentul si noul stil de viata ce se impun. Cu cat depistezi mai repede ca ai contactat virusul si incepi tratamentul, cu atat cresc sperantele la o viata mai indelungata. Daca nu depistezi la timp vei ajunge, ca la un moment dat, virusul sa se declanseze si sa suferi de sida...

Nu cumva s-au descoperit metode de vindecare? 

Postat

Profesoara le explica la scoala copiilor:
- SIDA se poate lua in relatia ea-el, ea-ea sau el-el.
Bula:
- Doamna profesoara, in relatia eu-eu, este vreun risc?

Ion il intreaba pe Gheorghe:
-Bai Gheorghe tu ai SIDA?
Gheorghe se gandeste: daca-i spun ca am, imi cere, daca-i spun ca n-am zice ca-s sarac
-Bai Ioane, mai am un pic pe fund......

• Like 1

Postat

fereasca bunul DUMNEZEU :pope sa stiu ca sunt bolnav as incerca sa o impart la cat mai multzii  oameni posibil ...sa fiu sigur ca am facut si eu ceva pe asta lume :laugh2  :laugh2  :laugh2 ....sa ai HIV esti cineva... :laugh2 adevarat :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...