DENISA002 Reputație: 65 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 Disponibilă pentru programări 🥰🧡 1
DENISA002 Reputație: 65 Postat Februarie 2, 2022 Postat Februarie 2, 2022 Disponibila ❤ Prețurile sunt 100 lei finalizarea/200 lei ora 💥Oral n/p in functie de igiena 💥Normal doar protejat în diferite poziții 💥Masaj de relaxare 💥Foot fetish si alte fantezii 💥69 💥Finalizare corporală 💥Uro +50lei extra 💥Fk+ 50lei extra 💥 Finalizare faciala +50lei extra 💥Finalizare orala +50lei extra Nu accept in stare de ebrietate❗ Nu accept cu bile sau alte accesorii❗
DENISA002 Reputație: 65 Postat Februarie 2, 2022 Postat Februarie 2, 2022 https://imgur.com/a/hU6fkXf🥰 1
DENISA002 Reputație: 65 Postat Februarie 5, 2022 Postat Februarie 5, 2022 https://imgur.com/a/J6Hfjpf Disponibilă pentru programări 1
DENISA002 Reputație: 65 Postat Februarie 6, 2022 Postat Februarie 6, 2022 Disponibilă pentru programări 🥰🧡
Membru Premium jerry84 Reputație: 1824 Postat Februarie 6, 2022 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Februarie 6, 2022 Salut , proaspat ieșit de la frumușica asta "mica" ne am revăzut aproximativ după o lună și parcă totuși este din ce in ce mai buna și fizic și la servicii , am rămas decât o fin. Pentru că eram pe fuga ...ca și note sunt următoarele O N : 9 frumos Deep , un minus că nu prea este atenta la sateliti in rest toate bune N P : 10 după oral a pus căciulița cu gurița și hop deasupra ea unde am și fin, se mișcă bine cu schimbări de ritm este activa în pat ! Locație: 10 apartament frumos curat Baie : gasesti tot ce vrei , te servește și cu prosop curat ! Gfe : pro client daca și tu te comporți frumos cu ea ! Ps: Denisa ne vedem după ce mă întorc din vacanta 😘! 2 1
DENISA002 Reputație: 65 Postat Februarie 6, 2022 Postat Februarie 6, 2022 Acum 25 minute, jerry84 a spus: Salut , proaspat ieșit de la frumușica asta "mica" ne am revăzut aproximativ după o lună și parcă totuși este din ce in ce mai buna și fizic și la servicii , am rămas decât o fin. Pentru că eram pe fuga ...ca și note sunt următoarele O N : 9 frumos Deep , un minus că nu prea este atenta la sateliti in rest toate bune N P : 10 după oral a pus căciulița cu gurița și hop deasupra ea unde am și fin, se mișcă bine cu schimbări de ritm este activa în pat ! Locație: 10 apartament frumos curat Baie : gasesti tot ce vrei , te servește și cu prosop curat ! Gfe : pro client daca și tu te comporți frumos cu ea ! Ps: Denisa ne vedem după ce mă întorc din vacanta 😘! Mulțumesc frumos pentru vizita🥰 Te aștept cu mare drag🥰🧡
DENISA002 Reputație: 65 Postat Februarie 8, 2022 Postat Februarie 8, 2022 Disponibilă pentru programări 🥰💛
DENISA002 Reputație: 65 Postat Februarie 10, 2022 Postat Februarie 10, 2022 https://imgur.com/a/bN7lCtF Dispo💋❣
mita69 Reputație: 94 Postat Februarie 10, 2022 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat Februarie 10, 2022 Te mai gasesc in seara asta?
DENISA002 Reputație: 65 Postat Februarie 11, 2022 Postat Februarie 11, 2022 Disponibilă pentru programări 🥰🧡
DENISA002 Reputație: 65 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 https://imgur.com/a/oPPmIR0 Disponibilă 🤩💛
Vizitator JustAss Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 Acum 1 oră, DENISA002 a spus: https://imgur.com/a/oPPmIR0 Disponibilă 🤩💛 Pe zi ce trece tot mai buna căprioară,daca ai umblat un pic și la comportament....revin cu drag 🥰
aloo02 Reputație: 212 Postat Februarie 12, 2022 Telefon: Xxxx Oras:Constanța Telefon: Xxxx Oras:Constanța Postat Februarie 12, 2022 O fată bună, mai ales pe la spate.. . 1
DENISA002 Reputație: 65 Postat Februarie 13, 2022 Postat Februarie 13, 2022 Disponibilă pentru programări 💋❣
DENISA002 Reputație: 65 Postat Februarie 14, 2022 Postat Februarie 14, 2022 Acum 55 minute, hatishanti a spus: chiar e buna fata, Mulțumesc 🤗💗
DENISA002 Reputație: 65 Postat Februarie 15, 2022 Postat Februarie 15, 2022 Disponibilă pentru programări 🥰💛
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Februarie 16, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 16, 2022 Salutare. Astăzi am fost și eu pe la Denisa pentru a treia oară, asta pentru că mi-a lăsat o impresie bună în cele 2 vizite anterior făcute. Am vorbit cu ea pe whatsapp și am stabilit o programare pentru mai pe seară. Toate bune și frumoase ca de obicei, dar după primul număr și-a amintit că mai are o programare și s-a scuzat că nu mai putem sta o oră … Note Aspect: 8,5 Oral: 9 la mine a fost neprotejat că cel protejat e precum berea fără alcool :)) (oralul e o ok dar păcat că nu are grijă și de coaie) Normal: 9 FK: nu am făcut Cadou: 250 cu finalizare orală dar mi-a dat 100 înapoi De recomandat: nu De revenit: eu unu nu mai revin pentru că nu mi-a adus în vedere când am făcut programarea faptul că mai are o programare și nu putem să stăm decât o finalizare 4
DENISA002 Reputație: 65 Postat Februarie 16, 2022 Postat Februarie 16, 2022 Acum 5 minute, goe_bulgaru a spus: Salutare. Astăzi am fost și eu pe la Denisa pentru a treia oară, asta pentru că mi-a lăsat o impresie bună în cele 2 vizite anterior făcute. Am vorbit cu ea pe whatsapp și am stabilit o programare pentru mai pe seară. Toate bune și frumoase ca de obicei, dar după primul număr și-a amintit că mai are o programare și s-a scuzat că nu mai putem sta o oră … Note Aspect: 8,5 Oral: 9 la mine a fost neprotejat că cel protejat e precum berea fără alcool :)) (oralul e o ok dar păcat că nu are grijă și de coaie) Normal: 9 FK: nu am făcut Cadou: 250 cu finalizare orală dar mi-a dat 100 înapoi De recomandat: nu De revenit: eu unu nu mai revin pentru că nu mi-a adus în vedere când am făcut programarea faptul că mai are o programare și nu putem să stăm decât o finalizare Mulțumesc pentru recenzie! Încă o data îmi cer scuze,dar în momentul când ti.ai facut programare ar fi trebuit sa specifici cat timp doresti sa stai,daca ai fi făcut-o atunci ar fi fost vina mea.. O seară frumoasă 💋
Vizitator JustAss Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2022 Postat Februarie 16, 2022 Acum 31 minute, DENISA002 a spus: Mulțumesc pentru recenzie! Încă o data îmi cer scuze,dar în momentul când ti.ai facut programare ar fi trebuit sa specifici cat timp doresti sa stai,daca ai fi făcut-o atunci ar fi fost vina mea.. O seară frumoasă 💋 Cum se face mă frate că numai noi suntem de vina?Voi mereu nevinovate?Ce m-aș bucura să nu vă mai calce nimeni,să vedem de unde dracu mai aveți bani...
DENISA002 Reputație: 65 Postat Februarie 16, 2022 Postat Februarie 16, 2022 Acum 7 minute, JustAss a spus: Cum se face mă frate că numai noi suntem de vina?Voi mereu nevinovate?Ce m-aș bucura să nu vă mai calce nimeni,să vedem de unde dracu mai aveți bani... Eu i.am spus băiatului inainte sa plece ca a fost vina amândurora,eu ca am uitat de programarea p care o aveam,el ca nu a specificat cat timp doreste. Nu vad o mare problema. O seara plăcută!💋
DENISA002 Reputație: 65 Postat Februarie 17, 2022 Postat Februarie 17, 2022 https://imgur.com/a/3KUpeE7 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum