Sari la conținut

Denisa - 0727666062 ❣

Postări Recomandate

Postat

Disponibila ❤

Prețurile sunt 100 lei finalizarea/200 lei ora

💥Oral n/p in functie de igiena

💥Normal doar protejat în diferite poziții

💥Masaj de relaxare

💥Foot fetish si alte fantezii

💥69

💥Finalizare corporală 

💥Uro +50lei extra 

💥Fk+ 50lei extra 

💥 Finalizare faciala +50lei extra 

💥Finalizare orala +50lei extra 

Nu accept in stare de ebrietate

Nu accept cu bile sau alte accesorii

• Membru Premium
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Salut , proaspat ieșit de la frumușica asta "mica" ne am revăzut aproximativ după o lună și parcă totuși este din ce in ce mai buna și fizic și la servicii , am rămas decât o fin. Pentru că eram pe fuga ...ca și note sunt următoarele 

O N : 9  frumos Deep , un minus că nu prea este atenta la sateliti in rest toate bune 

N P : 10 după oral a pus căciulița cu gurița și hop deasupra ea unde am și fin, se mișcă bine cu schimbări de ritm este activa în pat ! 

Locație: 10 apartament frumos curat 

Baie : gasesti tot ce vrei , te servește și cu prosop curat ! 

Gfe : pro client daca și tu te comporți frumos cu ea ! 

Ps: Denisa ne vedem după ce mă întorc din vacanta 😘

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 25 minute, jerry84 a spus:

Salut , proaspat ieșit de la frumușica asta "mica" ne am revăzut aproximativ după o lună și parcă totuși este din ce in ce mai buna și fizic și la servicii , am rămas decât o fin. Pentru că eram pe fuga ...ca și note sunt următoarele 

O N : 9  frumos Deep , un minus că nu prea este atenta la sateliti in rest toate bune 

N P : 10 după oral a pus căciulița cu gurița și hop deasupra ea unde am și fin, se mișcă bine cu schimbări de ritm este activa în pat ! 

Locație: 10 apartament frumos curat 

Baie : gasesti tot ce vrei , te servește și cu prosop curat ! 

Gfe : pro client daca și tu te comporți frumos cu ea ! 

Ps: Denisa ne vedem după ce mă întorc din vacanta 😘

Mulțumesc frumos pentru vizita🥰

Te aștept cu mare drag🥰🧡

Vizitator JustAss
Reputație: 0
Postat
Acum 1 oră, DENISA002 a spus:

https://imgur.com/a/oPPmIR0

Disponibilă 🤩💛

Pe zi ce trece tot mai buna căprioară,daca ai umblat un pic și la comportament....revin cu drag 🥰

• Telefon: Xxxx
  • Telefon: Xxxx
Postat

O fată bună, mai ales pe la spate.. .

• Like 1
Postat

Salutare. Astăzi am fost și eu pe la Denisa pentru a treia oară, asta pentru că mi-a lăsat o impresie bună în cele 2 vizite anterior făcute. Am vorbit cu ea pe whatsapp și am stabilit o programare pentru mai pe seară. Toate bune și frumoase ca de obicei, dar după primul număr și-a amintit că mai are o programare și s-a scuzat că nu mai putem sta o oră …

Note

Aspect: 8,5

Oral: 9 la mine a fost neprotejat că cel protejat e precum berea fără alcool :)) (oralul e o ok dar păcat că nu are grijă și de coaie) 

Normal: 9

FK: nu am făcut 

Cadou: 250 cu finalizare orală dar mi-a dat 100 înapoi 

De recomandat: nu

De revenit: eu unu nu mai revin pentru că nu mi-a adus în vedere când am făcut programarea faptul că mai are o programare și nu putem să stăm decât o finalizare 

• Like 4
Postat
Acum 5 minute, goe_bulgaru a spus:

Salutare. Astăzi am fost și eu pe la Denisa pentru a treia oară, asta pentru că mi-a lăsat o impresie bună în cele 2 vizite anterior făcute. Am vorbit cu ea pe whatsapp și am stabilit o programare pentru mai pe seară. Toate bune și frumoase ca de obicei, dar după primul număr și-a amintit că mai are o programare și s-a scuzat că nu mai putem sta o oră …

Note

Aspect: 8,5

Oral: 9 la mine a fost neprotejat că cel protejat e precum berea fără alcool :)) (oralul e o ok dar păcat că nu are grijă și de coaie) 

Normal: 9

FK: nu am făcut 

Cadou: 250 cu finalizare orală dar mi-a dat 100 înapoi 

De recomandat: nu

De revenit: eu unu nu mai revin pentru că nu mi-a adus în vedere când am făcut programarea faptul că mai are o programare și nu putem să stăm decât o finalizare 

Mulțumesc pentru recenzie!

Încă o data îmi cer scuze,dar în momentul când ti.ai facut programare ar fi trebuit sa specifici cat timp doresti sa stai,daca ai fi făcut-o atunci ar fi fost vina mea..

O seară frumoasă 💋

Vizitator JustAss
Reputație: 0
Postat
Acum 31 minute, DENISA002 a spus:

Mulțumesc pentru recenzie!

Încă o data îmi cer scuze,dar în momentul când ti.ai facut programare ar fi trebuit sa specifici cat timp doresti sa stai,daca ai fi făcut-o atunci ar fi fost vina mea..

O seară frumoasă 💋

Cum se face mă frate că numai noi suntem de vina?Voi mereu nevinovate?Ce m-aș bucura să nu vă mai calce nimeni,să vedem de unde dracu mai aveți bani...

Postat
Acum 7 minute, JustAss a spus:

Cum se face mă frate că numai noi suntem de vina?Voi mereu nevinovate?Ce m-aș bucura să nu vă mai calce nimeni,să vedem de unde dracu mai aveți bani...

Eu i.am spus băiatului inainte sa plece ca a fost vina amândurora,eu ca am uitat de programarea p care o aveam,el ca nu a specificat cat timp doreste.

Nu vad o mare problema.

O seara plăcută!💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...