natoporus Reputație: 5400 Postat Aprilie 20, 2021 Oras:* Oras:* Postat Aprilie 20, 2021 De cand cu pandemia si restrictiile impuse din cauza ei, inclusiv distantarea sociala, ma gandesc sa ma tund singur in cap decat sa mai merg la frizerie. N-am pretentii la o tunsoare - un tuns zero e suficient pentru mine. Asa ca ma bate gandul sa cumpar un aparat de tuns si sa ma ocup singur de asta. Credeti ca merita? Sunt pregatit pentru misto-urile inevitabile dar cred ca subiectul e unul oarecum serios si de asta am deschis topicul asta. 1
wurdulak Reputație: 4492 Postat Aprilie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2021 Merita doar daca te avantajeaza fizionomic asa ceva! Apoi, ca sa merite financiar trebuie sa iei un aparat de calitate, dar asta se va simti intr-un an gen... Spor la “tuns în cap”!
natoporus Reputație: 5400 Postat Aprilie 20, 2021 Oras:* Oras:* Autor Postat Aprilie 20, 2021 Ce marca de aparat ar fi de calitate?
wurdulak Reputație: 4492 Postat Aprilie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2021 Chiar acum, natoporus a spus: Ce marca de aparat ar fi de calitate? Vezi si tu pe net... eu am Remington si e ok.
natoporus Reputație: 5400 Postat Aprilie 20, 2021 Oras:* Oras:* Autor Postat Aprilie 20, 2021 @wurdulak, multumesc pentru sugestie. 1
vanatorguvid Reputație: -14 Postat Aprilie 20, 2021 Postat Aprilie 20, 2021 Magic Elip , sunt profesionale, dai 7 ,8 mil și dacă nu trăiești mult,te tine toată viața. 👨🦲 1 1 2
pestisorii Reputație: 6 Postat Aprilie 20, 2021 Postat Aprilie 20, 2021 Cu asa teme de discutie de trolleala, chiar se duce aria asta de Discutii Generale pe pula. Motanu mai bine desfiinteaza aria asta de tot. Si lasa forumul strict pentru recenzii la curve.....uuups, stai, care recenzii, care mers la curve pe pandemia asta? Si mai ales pe criza asta economica?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2021 Postat Aprilie 20, 2021 Pe termen lung este ideal. Te scutește de banii pe un pachet de tigari si de 2 drumuri. Cum a spus cineva mai sus, poți investi in ceva mai calitativ, asa poți evita si eventuale zgarieturi si taieturi, fiind începător. Imi dau cu parerea deoarece prietenul meu se tunde zero singur acasă de mai bine de 10 ani de zile, dar e bine sa ai o gagica sa te mai ia pe la spate, unde nu vezi. 😄
payment Reputație: -5708 Postat Aprilie 20, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Aprilie 20, 2021 Acum 41 minute, pestisorii a spus: Cu asa teme de discutie de trolleala, chiar se duce aria asta de Discutii Generale pe pula. Motanu mai bine desfiinteaza aria asta de tot. Si lasa forumul strict pentru recenzii la curve.....uuups, stai, care recenzii, care mers la curve pe pandemia asta? Si mai ales pe criza asta economica? hwi cw esti amusant x! 2
mysterio87 Reputație: -166 Postat Aprilie 20, 2021 Postat Aprilie 20, 2021 Mai bine du-te si tunde-te unde lucreaza fete frumoase. Cine stie...
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2021 Postat Aprilie 20, 2021 Acum 4 ore, Lavinuta a spus: Pe termen lung este ideal. Te scutește de banii pe un pachet de tigari si de 2 drumuri. Cum a spus cineva mai sus, poți investi in ceva mai calitativ, asa poți evita si eventuale zgarieturi si taieturi, fiind începător. Imi dau cu parerea deoarece prietenul meu se tunde zero singur acasă de mai bine de 10 ani de zile, dar e bine sa ai o gagica sa te mai ia pe la spate, unde nu vezi. 😄 Eu credeam ca noi le luam pe tipe pe la spate.... Dar na, acum ce sa zic😂😂
natoporus Reputație: 5400 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:* Oras:* Autor Postat Aprilie 21, 2021 Stiu ca topicul pare de trolling dar problema e una reala pentru mine. Oricum, ma gandeam la asta si din motive de igiena, nu stii daca salonul respecta regulile sanitare. Pe langa misto-uri am primit si raspunsuri veritabile, deci consider problema rezolvata si multumesc din nou pentru ajutor.
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2021 On 4/20/2021 at 3:27 PM, natoporus said: . Asa ca ma bate gandul sa cumpar un aparat de tuns si sa ma ocup singur de asta. Credeti ca merita? In ce sens sa merite? Presupun ca dacă te tunzi zero nu ai cum sa ratezi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum