mathis27 Reputație: 1227 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 21, 2021 https://www.anuntul.ro/anunt-pantelimon-mega-mall-masaj-kDqr0N#b3Xo22 Ceva despre ea????
suiram666 Reputație: 1 Postat Noiembrie 22, 2021 Postat Noiembrie 22, 2021 O neserioasa,pune lumea pe drumuri,am vb cu ea pe la ora 15:00 și i-am zis că ajung la ea la locație la 16:30,și că o sun la 16:15 când ajung la Mega mall să-mi dea adresa exacta... A zis că mă așteaptă și când am ajuns in zona am sunat-o la și cinspe' și avea telefonul închis.Am zis că poate a luat pe altcineva,cu toate că nici așa nu era corect,am mai așteptat ,am sunat un amic care locuiește în zona,am luat niste beri și am urcat la el,am incercat sa apelez până când am plecat de la el,ultima oară la ora 20,pe toată această perioadă de timp a avut tel închis.Am sunat și de pe alte două Nr de tel,lafel același rezultat,am crezut că poate mă băgase la ignore. Este prima mea postare pe acest site,sper sa va fiu de folos cu această recenzie. Nu vă înhăitați cu ea decât dacă vreți să vă plimbați prin București și să vă pierdeți timpul aiurea. Zi buna! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum