Sari la conținut

Giulia 0749934926

Postări Recomandate

• Telefon: 0720352852
  • Oras:București

Mare țeapă,am vorbit cu ea pe what'app toate bune și frumoase m am inteles cu ea un preț,în drum spre ea întru în conversație sa mai vad o data adresa mesajele de la ea șterse.ajung acolo deja alte preturi fata de ce  vorbit....plata 350 o finalizare și un masaj tras de par...pusa sa facă bani...fast-fake

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
La 17.10.2022 la 22:46, gabgabriel16 a spus:

Mare țeapă,am vorbit cu ea pe what'app toate bune și frumoase m am inteles cu ea un preț,în drum spre ea întru în conversație sa mai vad o data adresa mesajele de la ea șterse.ajung acolo deja alte preturi fata de ce  vorbit....plata 350 o finalizare și un masaj tras de par...pusa sa facă bani...fast-fake

Detaliază și tu puțin 

Link spre comentariu
La 30.10.2022 la 6:37, alexandru23cm a spus:

Detaliază și tu puțin 

Salut,când am întrat în locație chiar este cea din poze numai ca mai îmi cerea încă 250 pe lângă cei 350 sa participe și colega ei,eu nu am acceptat.Dupa o finalizare  îmi spună ca o ora consta în o finalizare și testul masaj....ma masat puțin cu ulei și după hai ca a trecut timpul

Link spre comentariu

Salut, 

Reconfirm cele spuse mai sus. Îți zice ca face ON (mie mi-a zis și Fk) pe WhatsApp și cu pula în mână o dă cotită (la mine că face On doar la oră). Arată bine, dar este romulană și minte la fiecare cuvânt. 

Acțiunea cu tot cu note:

Locație 3 - Doamnei  27 - Ap 2 camere care pare ok ca altfel ma căram, dar - prosoape niet, gel de dus cu apa (doar unul), prezervative la kg. Cred ca dintr-un lot dea'lui Sangre :icon_snap:

Gulia sau cum plm își mai zice 7 - țigancă, dar arăta ok la față și corp

Atitudine 4 - foarte amabilă dar mincinoasă. ON este OP(cred ca mai bine), nu sta deasupra, nu 69, nu nimic. 

Igienă 5 - nu mirosea, dar faptul ca nu voia 69 sunt destul de sigur ca nu face duș. 

OP 3 - 2 min. că am insistat după 30 de secunde când a zis să începem 

NP 4 - doar datorită corpului și fundului ok. Doar capră, nu lot nu nimic. Am reușit sa termin cât am putut de repede dintr-o parte. Te grăbește prin atitudine. Oribil. CUM AM ÎNCEPUT SĂ EJACULEZ A SĂRIT DIN PULĂ SĂ NU SE RUPĂ PREZERVATIVUL. Infectă experiență. 

Fugit repede cu scârbă. Cam 20 mine. Dtd. \200

Concluzie: Nope! 

Acum

RECENZIE NIMFOMANE:

La un moment dat era super și părea ca este gândită - că este și pentru futaci, și pentru fete, și sa facă profit. Acum tragic. 

De ce nu mai există secțiunea de evitat? 

De ce când cineva face o recenzie proastă:fără nr. în titlu, detalii calumea, note, etc nu se mai semnaleaza/corectează/unesc thredurile? 

Eu am dat search pe net la numărul ăsteia și mi-a apărut acest thread și am zis ca în 2 ani so fi schimbat dacă a rezistat - acum, săpând în forum am găsit niște recenzii mai recente făcute la plesneală care apar doar dacă dai search direct în forum. 

Doar banii mai contează.... 

Păcat 

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...