inspectorxxx Reputație: 238 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-bruneta-mR00EQ#W2mdlx Salutare futaciosilor, ...veteranii acestui forum, o mai stiti pe tipa asta? O debilă mintal, o tepara de rang inalt, lucra pe 50 6o fin in Buc acum cativa ani, locatii: zepter alba iulia unirii zara....apoi a fugit prin tara prin diverse orase! Azi am vazut o in Bucuresti, universitate, vis a vis de Intercontinental!! A ramas aceeasi mizerie de femeie! Daca ii pui mai multe intrebari cedeaza psihic! Gfe 0!! Aviz invepatorilor sau cei care nu o cunosc..... fie ca mergeti la tipa asta si ii dati 100f fie ca faci o laba si arunci 100 lei la gunoi tot aia e!!! 😂😂😂😂 Bafta!!!! 1 2
weedx Reputație: 14 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Sau mai bine faci o laba si muti banii dintr un buzunar in altul:)) Are 3 randuri de burti duduia si este instabila psihic am fost o data la ea dar nu am ramas
lilisor95 Reputație: 442 Postat Aprilie 25, 2021 Oras:DA Oras:DA Postat Aprilie 25, 2021 La 22.04.2021 la 9:28, inspectorxxx a spus: https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-bruneta-mR00EQ#W2mdlx Salutare futaciosilor, ...veteranii acestui forum, o mai stiti pe tipa asta? O debilă mintal, o tepara de rang inalt, lucra pe 50 6o fin in Buc acum cativa ani, locatii: zepter alba iulia unirii zara....apoi a fugit prin tara prin diverse orase! Azi am vazut o in Bucuresti, universitate, vis a vis de Intercontinental!! A ramas aceeasi mizerie de femeie! Daca ii pui mai multe intrebari cedeaza psihic! Gfe 0!! Aviz invepatorilor sau cei care nu o cunosc..... fie ca mergeti la tipa asta si ii dati 100f fie ca faci o laba si arunci 100 lei la gunoi tot aia e!!! 😂😂😂😂 Bafta!!!! Multumim
Membru Premium elprofesoare Reputație: 64633 Postat Aprilie 25, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Aprilie 25, 2021 😁 7 1
KyntaRoyala Reputație: -18 Postat Noiembrie 23, 2021 Oras:Calea lactee Oras:Calea lactee Postat Noiembrie 23, 2021 buna de pula pt cine le plac grasele 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum