Sari la conținut

0761360979 Tepara s a intors in Buc

Postări Recomandate

Postat

https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-bruneta-mR00EQ#W2mdlx

Salutare futaciosilor,

...veteranii acestui forum, o mai stiti pe tipa asta? 

O debilă mintal,  o tepara de rang inalt, lucra pe 50 6o fin in Buc acum cativa ani, locatii: zepter   alba iulia   unirii zara....apoi a fugit prin tara prin diverse orase! Azi am vazut o in Bucuresti, universitate, vis a vis de Intercontinental!! A ramas aceeasi mizerie de femeie! Daca ii pui mai multe intrebari cedeaza psihic! Gfe 0!!

Aviz invepatorilor sau cei care nu o cunosc..... fie ca mergeti la tipa asta si ii dati 100f fie ca faci o laba si arunci 100 lei la gunoi  tot aia e!!! 😂😂😂😂

Bafta!!!!

• Like 1
  • Mersi 2
Postat

Sau mai bine faci o laba si muti banii dintr un buzunar in altul:))

Are 3 randuri de burti duduia si este instabila psihic am fost o data la ea dar nu am ramas

• Oras:DA
  • Oras:DA
Postat
La 22.04.2021 la 9:28, inspectorxxx a spus:

https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-bruneta-mR00EQ#W2mdlx

Salutare futaciosilor,

...veteranii acestui forum, o mai stiti pe tipa asta? 

O debilă mintal,  o tepara de rang inalt, lucra pe 50 6o fin in Buc acum cativa ani, locatii: zepter   alba iulia   unirii zara....apoi a fugit prin tara prin diverse orase! Azi am vazut o in Bucuresti, universitate, vis a vis de Intercontinental!! A ramas aceeasi mizerie de femeie! Daca ii pui mai multe intrebari cedeaza psihic! Gfe 0!!

Aviz invepatorilor sau cei care nu o cunosc..... fie ca mergeti la tipa asta si ii dati 100f fie ca faci o laba si arunci 100 lei la gunoi  tot aia e!!! 😂😂😂😂

Bafta!!!!

Multumim 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...