Sari la conținut

Ramona 0726878788❤️ Poze reale 100% ! Oral de vis ❤️❤️🔞🔞

Postări Recomandate

• Oras:România
Postat

❤️Buna dragii mei ,  voi ajunge in Cluj incepand de maine pt cateva zile ! ❤️

😈Programarile se fac pe wapp sau apel telefonic :0726878788 ❤️❤️🔞🔞🍓🍓🍓

❤️Serviciile mele sunt :

🍓Oral (protejat sau nep in functie de igiena ) deep 

🍓Normal doar protejat !!! 

🍓Mic preludiu,mangaieri,sarutari,masturbari

🍓Masaj erotic,de relaxare,body to body

🍓Striptease,sex la dus,sex in diferite pozitii,pozitia 69 

❤️Preturi:150 fin/300 h 

Abia astept sa ne cunoastem 💋💋💋🔞🔞🔞🍌🍌🍌🍌😈😈😈

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

A mai fost la Cluj, pe Dorobantilor. Super skinny, gen Laura skinny, nu e pe GFE, dar isi face treaba. Strict cat tine timpul programarii. Smecheruta si de etnie; nu e o frumusete. La 150/300, pretul e superumflat, dat fiind ofertele din Cluj; De 250 delia popescu te fute de te indoaie si are si un oral super smecher si in plus e si frumoasa foc pustoaica.  Dar pentru amatorii de slim, va fi de apreciat.

• Like 2
Postat
Acum 21 minute, pussylovver a spus:

A mai fost la Cluj, pe Dorobantilor. Super skinny, gen Laura skinny, nu e pe GFE, dar isi face treaba. Strict cat tine timpul programarii. Smecheruta si de etnie; nu e o frumusete. La 150/300, pretul e superumflat, dat fiind ofertele din Cluj; De 250 delia popescu te fute de te indoaie si are si un oral super smecher si in plus e si frumoasa foc pustoaica.  Dar pentru amatorii de slim, va fi de apreciat.

Fiecare cu gusturile lui ! 😉 eu cu aceste preturi am lucrat in toata Romania ,si nimeni nu a avut nimic negativ de zis despre mn sau despre serviciile mele ! Daca nu sunt pe gustul tau cu siguranta sunt pe gustul altora ! ❤️ Aici este topicul meu, se scrie despre mn nu despre Delia Popescu sau mai stiu eu cine . In plus nu sunt de etnie (s a inventat solarul ,bronzul artificial ) pt cei care inca nu stiu. Si daca eram de etnie nu aacundeam lucrul asta ca nu aveam motive ! Atata timp cat clientii mei sunt mega multumiti de mn si de serviciile mele ! Cititi topicele de pe alte orase ❤️❤️ Frumusetea trebuie sa fie si interioara nu numai exterioara ! Si eu sunt multumita de cum arat ! Ma consider frumoasa ! (Nu numai eu ) ❤️❤️❤️ Pupici 💋💋🍓🍓🍓🍓🍓🍓 

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat

Bine ai venit la Cluj Ramona! 😘😘😘  Abia astept sa te revad , ultima data te-am vazut cand ai fost la Satu Mare,  desi a trecut ceva timp de cand am fost ultima data la tine si acuma tin minte ca a fost o ora foarte placuta in compania ta si oralul ala........wow ! 😍 

Sper sa trec cat mai repede pe la tine sa pot sa las si o recenzie.

Sa ai o sedere cat mai placuta la Cluj si sper sa te revad si sa ma bucur de tine cat  mai curand 😘 

O seara frumoasa iti doresc, te pup ! 😘

• Like 1
Postat
Acum 13 ore, Amon-Ra a spus:

Bine ai venit la Cluj Ramona! 😘😘😘  Abia astept sa te revad , ultima data te-am vazut cand ai fost la Satu Mare,  desi a trecut ceva timp de cand am fost ultima data la tine si acuma tin minte ca a fost o ora foarte placuta in compania ta si oralul ala........wow ! 😍 

Sper sa trec cat mai repede pe la tine sa pot sa las si o recenzie.

Sa ai o sedere cat mai placuta la Cluj si sper sa te revad si sa ma bucur de tine cat  mai curand 😘 

O seara frumoasa iti doresc, te pup ! 😘

Multumesc frumos ! ❤️❤️❤️❤️❤️O sa stau doar 2-3 zile in Cluj din pacate de data asta . ❤️❤️ Sper sa ne vedem 💋💋🍓🍓🍓🍌🍌

Postat

Disponibila de la ora 14:00 pana la 21:00 azi ! Programari pe wapp ❤️❤️ 0726878788 !!! 💋💋❤️❤️

Postat

Dragii mei primesc multe mesaje despre DOMINARE ... nu fac dominare️Daca faceam scriam in servicii mai sus !!! ❤️❤️❤️ Multumesc pt intelegere !! 🙏🏾❤️❤️🔞

Postat

Nu fac dominari ,anilingus sau foot fetish ️Primesc numai mesaje de genul . Daca le faceam mentionam eu !! 

A1C98435-934D-4676-AB85-FD893D05326D.jpeg

3BB1CE5B-ED07-4679-A5B0-96D70B29021E.jpeg

8705925B-8C51-429E-9AF5-7535F1CB7DB8.jpeg

• Haha 1

Postat

Rog un membru sa imi scrie în privat, sa postam si PROXENETUL fetei, ca face și el parte din familie doar 😂😂😂😂😂

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...